Gå til innhold

cas22

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cas22

  1. Heisann. Da har min Behringer BCD3000 tatt kvelden, og jeg ser meg om etter en ny DJ-controller til en rimelig penge. Har etter mye om og men kommet frem til at valget står mellom Numark MixTrack Pro eller M-Audio Torq Xponent.

     

    Nå har det seg slik at Xponent'en er en litt dyrere enn MixTrack'en (henholdsvis ca 3200,- kontra 1700,-). Jeg liker dog MixTrack sitt utseende bedre.

     

    Så mitt spørsmål er om det er noen som har erfaring med begge to som kan svare på om Xponent faktisk er såpass mye bedre som prisforskjellen tilsier? Takker så mye for svar :)

  2. Earlier today, Square-Enix revealed in a press release that they would be delaying Dragon Quest IX's Japanese launch from March 28th to July 11th. Apparently they're having trouble tackling a lot of bugs during development stating that "It's not in a state we can deliver to players".

     

    Yoichi Wada has come out with a statement saying that the delays in the debugging process of Dragon Quest, may affect the 2009 Japanese launch of Final Fantasy XIII. He said that they may instead be aiming for a fiscal year 2009 release which could be anytime up until April 2010.

     

    Trykk på meg for link!

     

    Vil mest sannsynlig ikke bety noe for den europeiske releasen. Dette er kun pga business og ikke pga utvikling, så det vil mest sannsynlig kun bety JP-release blir dyttet litt bakover, og at tiden mellom JP og EU-release dermed blir kortere.

  3. Noen av de som leste og skrev i denne tråden på diskusjon.no husker kanskje at jeg spilte FF IX for første gang i oktober-november og likte det godt. Nå har jeg bestemt meg for å bestille FF VII og se hvorfor alle elsker det.

     

    Det hadde vært mye lettere å få tak i det til en grei pris hvis jeg bodde i England, ser det ut som. Jeg lurer på om det er noe feil med amazon.co.uk. :p Ingen av selgerne kan sende det til Norge, selv ikke en som sa han kunne sende det internasjonalt. Sendt melding til han nå og spurt hvorfor.

     

    Jeg lager en "følge-med-TanTheMan-første-gangen-han-spiller-gjennom-FF VII"-ting her. Vet ikke om det er av interesse for noen, men tror jeg kan få mer lyst til å spille det hvis folk sier "Å, nå er du snart på det kjeeempekule stedet!" Eh, kanskje ikke helt sånn, men ... Også kan dere være misunnelige på meg for at jeg skal spille det for første gang. :-)

     

    Flotte greier, jeg kommer til å følge med, og kanskje gi noen tips ;)

    Og forresten, så FFVII ligge brukt ute på finn.no til 50 kr, om det er interessant. Betalte selv 350 kr for en ny kopi i fjor da mitt gamle rett og slett var utslitt, men har ikke angret.

  4. Heey, I wanna join!

    Final Fantasy er min all-time favorittspillserie, pga de komplekse og engasjerende historiene, de supre kampsystemene, og alltid like nydelige cut-scenes.

    Topp 3-lista mi ser slik ut:

    1. Final Fantasy VII (surprise surprise, var mitt første FF-spill, og bringer fram noe voldsomt med følelser hver gang jeg spiller)

    2. Final Fantasy X (herregud som jeg digget grafikken da jeg spilte det første gang!)

    3. Final Fantasy VIII/VI (siste pallplass må deles, begge to knallgode spill)

     

    Nå gleder jeg meg voldsomt til FF Versus XIII, noe jeg egentlig ikke bør gjøre siden spillet sikkert ikke kommer ut på mange år... <_<

     

    EDIT: S-r-ex, har til tider sett deg på finalfantasy-xiii.net, har du bestilt FFVII:ACC gjennom den siden?

  5. PSN ID: cas07

    Alder: 17 (snart 18)

    PS3-spill: Skate 2, Skate, FIFA 09, Burnout: Paradise, MotorStorm, Unreal Tournament 3, PES 2008, Shaun White Snowboarding, Mirror's Edge, GTA IV, BioShock, Assasin's Creed, Uncharted: Drake's Fortune, Virtua Fighter 5, Virtua Tennis 4 (tok med non-online også).

  6. BioShock kommer som vi vet den 24. oktober. Men allerede idag kan du sikre deg et kopi, hvertfall om du bor nære Sandvika i Bærum. På Lefdal, bak spilldisken, ligger det en bunke med BioShock-spill (ca 7) på gulvet. Jeg plukket selv opp et derfra idag, mens mannen i disken ikke så på, og betalte for det i kassen. Gikk som fot i hose, og nå sitter jeg og spiller det.

    Kongespill, btw :)

     

    Sikkert ingen big deal, men tenkte de som er veldig keen på spillet burde vite det :)

  7. Folk hadde håpet på 3 uker før lansering, altså idag, men så skjedde ikke. Det beste tipset er samme uke som lansering, det virker mest sannsynlig, ettersom flere litt større gamingsider har skrevet det. Noen snakker også om 2. oktober, men det mest troverdige virker å være samme uke som lansering. Høres dumt ut, sant? Jepp, men husk at ifjor kom demoen til PES2008 -etter- lanseringen av selve spillet (unntatt en demo som fulgte med OPSM et par uker før lansering eller noe).

×
×
  • Opprett ny...