Gå til innhold

Philkenn

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Philkenn

  1. Jeg så ikke på så mye av kampen, men jeg hoppet litt frem og la merke til at utstyret ditt ikke forandret seg, og at du gikk og bærte på 5000 gull. Det er alt for mye. Vær flinkere til å kjøpe ting konstant og bær på så lite gull som mulig. Kjøp smådeler av større ting så du får bonuser mens du bygger. Bruk courier, sideshops og secretshops hele tiden. Hvis du ikke bærer på noe gull når du dør, så mister du jo ikke noe.

  2. Det blir for dumt å klage over manglende pvp. Klart at det er kjipt at de ikke har fått det med, men er det virkelig grunnen til at du kjøpte spillet? For min del har fokuset deres på balansering vært det som ødela litt av opplevelsen min. Farming er dritt kjedelig, og man skal kunne få det beste utstyret og føle seg episk uten at det skal bli kjedelig. Synes man farming er morsomt får man spille WoW eller lignende.

     

    Men etter å ha spilt spillet frem til litt ut i inferno, så kan jeg vel ikke klage. Jeg digger folk som etter 60 timer med spilling, erklærer spillet for et drittspill. Da har du et alvorlig problem med disponering av tid :p

    • Liker 1
  3. Det finnes ikke bare slemme pirater da, slik som jeg, jeg laster ned enkelte spill som finens på PC for å teste dem for å så bestemme meg om jeg skal kjøpe spillet eller ikke om det ikke finens noe demo. Mange spil ljeg er skeptisk til som ikke har demo laster jeg ned, spiller i 1 time og så bestememr jeg meg om jeg skal kjøpe spillet eller.Uansett om jeg kjøper spillet eller ikke sletter jeg spillet fra PCen.

     

    Jeg lastet ned Crysis 2 leaken på Lørdag (tok et par timer). Prøvde de 3 første banene (er godt over 15 baner) og må si jeg er ufattelig fornøyd over hva CryTek har klart. Selv om versjonen er skikkelig bugga (var jo en uferdig versjon) kansellerer jeg ikke Nano Edition.

     

    Konklusjon: Crysis 2 er rått!!!

     

    Jeg tror på deg, men det er forsatt ulovlig, og det bidrar forsatt til virksomheten

  4. De burde selvsagt tatt kritikk for lekkasjen, men de er i sin fulle rett til å gi ett knyttneveslag mot piratvirksomheten. Alle er i sin fulle rett til å gi knyttneveslag mot piratvirksomheten. Jeg kan sikkert late som at jeg tror på dere som sier at dere bare laster ned for å "teste", men det er ikke tvil om at det dere gjør er ulovlig, og dermed forkastelig.

     

    Det er trist å se hvordan spillmarkedet blir tvunget til å forandre seg i en retning der det er helt nødvendig å ha en sterk flerspiller for å kunne tjene på utgivelsen. Det gjør at så godt som ingen selskaper kan investere stort i et enspiller pcspill lenger. Selv om det er over flere plattformer. Bare se på Just Cause 2, Rainbowsix, og Mirror's edge. Alle veldig gode spill, og alle kan kjøpes for 200kr i et to-for-en tilbud på gamestop. Og det er ikke fordi utviklerne føler seg spesielt gavmilde, bare se litt lenger opp på forsiden og les den deprimerende nyheten om at utviklingen av mirror's edge 2 har blitt stoppet..

     

    Det ender jo også opp i desperate tiltak fra utviklere som Ubisoft med deres forhatte DRM, et tiltak som raskt ble knukket av team med drittunger som Skidrow, Reloaded og Razor1911. Og som sørget for at bare ærlige gamere ble straffet.

     

    Så ja. Et veldig hardt knyttneveslag mot piratsammfunnet. Og håp og bønner til et Mirror's edge i koma :(

     

    NB. Jeg er en 20årig gamer, ikke en bitter spillutvikler:P

  5. Har du satt oppløsningen korrekt på Xboxen? Jeg har VGA-kabel til en PC-skjerm og HDMI-kabel til en 46" Samsung og merker ikke forskjell, billedkvaliteten er utmerket uansett.

     

    Jeg har testet det på flere oppløsninger. Skjermen støtter 1920x1080, som er det jeg bruker. Alle menyer ingame og på xboxen vises i riktig oppløsning, samme med teksturene i spill. Det er bare tynne linjer og skygger som ikke ser bra ut.

  6. Hei

     

    Jeg kjøpte nylig en pc-skjerm, 24" full HD. Så skaffet jeg meg en VGA kabel til x-boxen for å kunne koble denne opp på skjermen. Men jeg opplever at bildekvaliteten blir ganske dårlig, med hakkete linjer og flimring fra lyskilder.

     

    Det minner meg mest om pc-spill uten Anti-aliasing, bare kanskje litt verre.. :S

     

    Noen som har opplevd det samme. Er dette noe jeg må leve med?

  7. Jeg får såvidt spillt det. Hadde ikke noe problem med innstallasjonen. men jeg får ikke satt options høyere en medium. På campaign map lagger det, og det er masse sorte flekker rundt trærne(minner om lus). Selv når jeg setter alt på low lagger det, og er treigt. I battles er alt skikkelig treigt og animasjonene funker nesten ikke.

     

    Jeg har: gforce 7900gs xfx

    Amd phenom X3 2.3ghz

    2gb ram

     

    har nettop oppdatert skjermkort driver. Jeg får spillt alle andre nyere spill på full grafikk

     

    Hjelp meg!! Jeg har gledet meg for mye til det spillet her!!>.<

  8. Ja! Du burde ta IB! :D

    Jeg går på IB-Berg nå, og det er veldig mye bedre en allmen. Det du lærer er på et helt annet nivå, og det gir deg klare fordeler når du søker skole. De største fordelene får du hvis du søker i utlandet etterpå, men du får også store fordeler når du søker i Norge. Hvis du forstår Engelsk ganske bra, burde du søke^^

    :D:D:D

  9. Jeg har med pc'n min til en venn langt unna, og låner en flatskjerm av han. Men etter at pc'en har startet opp og windows er ferdig med å laste ned så blir skjermen svart og teksten:''Video mode not supported kommer opp. Jeg tror dette har noe med at oppløsningen på pc'n er satt høyere en det skjermen tar. Men hvordan skal jeg fikse på dette? Det funker ikke å starte opp i sikkerhetsmodus... Da skjer bare det samme.

  10. Let i kjelleren. Resten får du finne ut selv.

    *Host*Stolpenmidtirommet*host*

     

    7091755[/snapback]

     

    Erm... et lite hint er lagt ut på et hemmelig sted.

     

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

    Hint: spoilern

    7093047[/snapback]

     

    Hmmmm...lurer på hvor jeg skal lete :hmm:

    kansje kjelleren!!!den stolpen ser jo skikkelig mistenkelig ut! :p

    :p

  11. Ganske bombesikker på at det ikke går dessverre, men hvis du bare f.eks. har lyst på litt av din egen kunst på veggene i husene dine, så kan du jo alltids lage et bilde i Photoshop eller lignende, og slenge det på en modell i CSen.

    6154535[/snapback]

     

    Hvordan bruker du egen kunst?

    Forsto ikke hva du mente med: ''slenge det på en modell i CSen''. :hmm:

×
×
  • Opprett ny...