Gå til innhold

Jonn4

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonn4

  1. Fikk installert Zyxel AM3100-B0 av HomeNet i går. Default hos meg var alle 4 porter i router-modus (bak HomeNet NAT). 

    Kontaktet support på chat i dag og de satt opp LAN 4 i bridge mode med egen offentlig IP. De kunne også sette LAN 3 på samme måte med enda ekstra IP om jeg ville det. Virker som de har flere konfigurasjonsmuligheter. De tar 10kr per måned per offentlige IP. De andre portene er fortsatt i router-modus, men disse vil da ikke bli brukt her.. 

    Gjorde en rask test nå med ruter i LAN 4, og det ser ut til å fungere som forventet.

  2. lassebob skrev (2 timer siden):

    Bestilte 28.05, trukket, fått kvittering, sporingsnummer og greier. Estimert levering var i dag. Tok kontakt med PostNord og de sier at de ikke vet hvor pakken min er og anbefaler meg derfor å ta kontakt med COOP Obs. PostNord sa at de hadde scannet den, men den hadde blitt scannet som "Hentet" og "Produksjonsavvik" samtidig og derfor visste de ikke hvor den var. 

    Så min PS5 er borte for nå. Typisk, hadde ikke forventet noe annet av PostNord. Muligens noen som har rasket den med til seg selv underveis i systemet. Får håpe at dette blir rettet opp i.

    Nøyaktig det samme har visst skjedd med min ps5 i følge PostNord... Bestilte hjemlevering fra OBS ALNABRU. Får ta en telefon til Obs i morgen.

  3. BIOS følger med hovedkortet, den trenger du ikke oppdatere.

    Drivere derimot, må oppdateres. De ligger på disken og blir installert når du installerer Windows.

    Det lar seg ofte ikke gjøre å starte Windows når man har byttet hovedkort. Du kan reinstallere alt, eller ta en Repair Install.

    Hvis Windows starter så får du mange meldinger om at ny hardware er oppdaget og drivere blir installert. Hvis alt virker etter dette så er det antagelig i orden og du trenger ikke gjøre mer (men mange vil foretrekke å reinstallere uansett).

    5634318[/snapback]

     

    Kan jeg installere de nye driverne før jeg bytter hovedkort?

×
×
  • Opprett ny...