Jump to content

Harvester

Medlemmer
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Harvester


 1.  

  Hvordan beskytter dere bilen på vinteren når det er konstant minusgrader da? Regner med alt arbeidet som er gjort på sommeren virkelig synes da, men det varer vel ikke helt til neste sommer vil jeg tro. Jeg tenker vasking og annet.

   

  Bilen jeg hadde før den jeg har nå så jo ut som jo nesten ut som om noen hadde løpt rundt med stålkost på etter en vinter med salting og grusing... Det vil jeg gjerne slippe i fremtiden.

   

  Er nok ganske umulig å holde en bil som blir kjørt på norske vinterveier noe særlig ren og pen så veldig lenge :). En god voks reduserer skitten mye, og siden Swissvax er temaet så er det absolutt verdt å nevne voksen Swissvax Shield som bl.a inneholder teflon, og er derfor en innertier på vinterføre. Bruker selv denne nå på vinteren og er storfornøyd!

   

  Vintervask må nok skje med plussgraderne på din side, i vaskehall eller tilsvarende. Mange bensinstasjoner har vaskehaller, og det finnes nok helt sikkert noen i ditt område! Sørg for å ha men en god avfetting og en god såpe.

  Bare sørg får å få fjernet så mye skitt som mulig før du lar vaskehansken røre lakken (siden du har kikket litt på guidene på detailersclub vil jeg tro du har fått innprentet at biltema-svampen er fy-fy :!: ), så høyttrykksspyler er en selvfølgelighet og hvis du har tilgang til skumlanse til den er det helt toppers!

   

  Og når det kommer til selve voksinga så er et godt tips å legge på i bare et tyyynt lag, og for økt holdbarhet (særlig på vinterstid) kan du gjerne legge på to lag med voks :).


 2. Takk for svar!

  Alt står i som det skal og har fungert utmerket i 4 måneder til i dag.

  Testa nettopp strømforsyninga nå nettopp på det gamle systemet mitt og den fungerte, så den er vel utelukket nå. Har også prøvd å resete bios. Prøvde også å koble fra HDD, cd-rom, vifter og skjermkort med samme resultat.

  Nå har jeg ikke et annet system med samme socket for å få testet CPU, så spørs om jeg ender med å sende inn hovedkortet og forhåpentligvis få nytt.

   

  Forresten så er det en en del bittesmå led-lys rett under ram-slotene, og så vidt jeg har lest meg til skal bestandig en liten blå led lyse opp når systemet blir slått på. Når jeg starter opp lyser denne lampen, og etter maskinen slår seg av går det 1-2 sek før denne lampen blinker raskt èn gang. Trodde først dette var en form for feilmeldig, men finner ikke noe informasjon om det.

   

  Edit: Tempen på cpu hold seg stabilt rett under 70 grader under stresstesting og har ikke sett noen unormal temperatur i det siste.


 3. Hallo!

   

  Da jeg skulle skru på PC'en i morges støtte jeg på et problem. PC'en hadde stått i dvalemodus over natta (som den så og si bestandig har gjort), og når jeg skrudde den på startet viftene opp som vanlig, men etter ca 2 sekunder skrudde den seg av. Jeg prøvde å skru den på igjen men da skjedde det ingenting når jeg trykte på startknappen.

  Jeg tok ut strømmen og prøvde på nytt, da startet den opp men slo seg på nytt av som første gangen. Det samme skjer nå hver gang jeg prøver å slå den på. Hvis jeg holder startknappen inne kjører den i ca 5 sek før den skrur seg av, men ingen av harddiskene starter opp.

   

  Her er maskinvaren jeg bruker:

  HK - Asus p6t deluxe v2

  CPU - Intel Core I7-920 (klokket til 4ghz)

  PSU - OCZ 600W GameXStream

  Skjermkort - XFX Radeon HD 4890

  RAM - OCZ gold DDR3-1333 PC3-10666 CL9 3x2GB

   

  Det første jeg tenkte på var strømforsyningen siden den er forholdsvis svak i forhold til resten av systemet, men etter å ha lest litt på nettet kan det fort se ut som om det er hovedkortet som er problemet. En ting jeg har lagt merke til er at det blå lyset i PSU'en ikke lyser når jeg prøver å starte opp selv om viften i den går.

  Jeg har også prøv en drøss forskjellige RAM kombinasjoner men ingen forskjell.

   

  Så jeg har litt vansker med å finne ut om det er i hovedkortet, strømforsyningen eller kanskje CPU'en feilen ligger, så hvis noen har noen forslag hadde jeg satt pris på det!

   

  På forhånd takk!


 4. Hei

  Jeg har nettopp bestilt nye pc-deler men har beholdt PSU'en og skjermkortet fra det gamle oppsettet. Her er de nye delene:

   

  INTEL CORE I7-920

  ASUS P6T Deluxe V2

  OCZ Gold Low-Voltage Triple Channel 3 x 2 Gb DDR3-1333 PC3-10666 CL9

  ZALMAN CNPS9900 LED CPU

   

  Og så har vi min gamle OCZ 600W GameXStream strømforsyning.

   

  Har overklokket skjermkortet mitt (XFX Radeon HD 4890) til 950MHz uten noen tilsynelatende problemer. Har også tenkt å overklokke prosessoren til i det minste 3,5GHz. Så da lurer jeg på om strømforsyningen holder eller om jeg må gå til nytt innkjøp?

   

  Takk på forhånd!


 5. Hallo, jeg har fått et lite problem som jeg trenger noen råd om. Senest i går kveld virket alt helt som det skulle med stasjonær pc'en min, og i dag tok jeg med musen min (Logitech MX 518) med meg på skolen. Da jeg kom hjem og skulle sette meg ned med stajonær pc'en min reagerte ikke logitech musa i det hele tatt hverken om jeg satte den inn i usb eller ps2. Jeg tenkte da at den hadde tatt kvelden siden den har vært ekstremt dårlig i det siste etter det ble snublet i ledningen og ps2'en ble da bøyd (etter det funket musa merkelig nok bare hvis jeg brukte ps2 inngangen, ikke usb) men den fortsatte å virke.

  Jeg har nå testet 3 muser på pc'en og ingen reagerer, og jeg har testet alle på bærbar pc'en min og de virker, bortsett fra MX'en. Har resetta bios og kjørt i sikkermodus + systemgjenoppretting men ingenting ser ut til å funke. Holder på å laste ned linux nå for å prøve å se om det er en feil i windows eller ikke.

  Setter stor pris på om noen vet hva dette kan komme av og hva jeg kan gjøre med det!


 6. @ BloodOfCrom

   

  nå er det riktignok 2 år siden jeg levlet opp shadowpriesten min, men jeg ville ha gått for denne speccen på level 40. Blackout kan du bytte ut med mind blast hvis det passer bedre, men blackout er temmelig snedig når det først proccer, da tar det lengre tid før mob'en kommer fram til deg = du trenger ikke å heale deg like ofte/du trenger ikke å bruke mana på pw:sheild. Dette er med tanke på solo questing, hvis du går instancer ofte er det bedre å velge imp mind blast.

  I mine øyne er det ganske bortkastet å starte med sw:pain i en rotation viss du quester for da har mob'en mest trolig kommet fram til deg før du har fått castet mind blast. Der er nok mind blast -> sw:pain mest effektiv, og når du får vimpiric touch så er vampiric touch -> sw:pain -> mind blast ganske effektivt


 7. spiller nå med disc priesten min igjen sammen med rogue i 2v2, og vi tar det meste som møter oss bortsett fra hvilket som helst team med en eller annen warrior. Spesielt warrior/druid er noe av det verste vi kan møte på siden det er nesten umulig å komme fram til druiden siden begge to har hamstring og mace stuns 24/7 og går roguen på warrioren får han så mye rage at jeg blir et lett bytte.

  Eneste vi har vunnet på hittil er at enten roguen finner druiden i stealth eller at jeg klarer å kite med meg warrioren bak en søyle og sakte dps'e han ned mens roguen stunlocker druiden så godt han kan, men dette fungerer ikke på alle teams riktignok.

  Så, noen som har noen tips og råd, det hadde ihvertfall blitt satt veldig stor pris på :thumbup:


 8. Oppfordrer alle til å ta en titt på denne applicationen, jeg lo så jeg nesten datt av stolen! ;) Er temmelig sikker på at den fake, men hva gjør vel det!

   

  Application

   

   

  I was from Stormrage, when invite I transfer. I got CT-profile is here:

  http://www.ctprofiles.net/view_profile.ct?pid=209376

   

   

  Application Template

  If you fill out everything, also silly questions, you have a very good chance.

  We want serious answers. Good luck.

   

   

   

  Your character(s)

  Nick: Narzok

  Race: Orc

  Class: Warrior (11/33/17)

  Spec: Much fury.

   

  Unbuffed stats...

  Armor: 8214

  Health: 9189

  Mana: I used rage.

  Crit: 14.54%

  Main stat: Attack Power

  Hit rating: 27

  Other noticable stats? ex. Spirit, Resilience, Defense: 54 spirit, 49 resillience, 46 defense.

   

  Why this spec? I used since low garden and its working.

  Do you have good gear for other specs? I can use all warrior spec with gear =)

  Is it okay with you to respec if we need you to? No.

   

  Profession #1: Herbalist (375).

  Profession #2: Blacksmith (297)

   

  /played with this character: Warrior.

  Exalted factions: Orgilla. Low City. Orgrimmar. Ravenholt.

  Armory link: 8214.

  Other notable characters: lvl 14 Roge.

   

   

  Class questions:

  - What gems should you use with your pve spec? Red gems.

  - What is the most efficient pve spec for you, and will you be specced like that when participating in 25man raids? 11/33/17. (Much fury.) Yes.

  - Which metagem you use for pve? I non't use metagem.

  - How do you usually Tank/Dps? (Explain why you use what you do) I tank if only warrior and else dps.

  - Why do you play a warrior? (Explain which aspects of the warrior you love and why, Examples may be used): I take high beating for monster so have much stamina =)

  - Which stats would Prio over others, as protection/Dps warrior, Explain why? (Dodge,Parry,Block,Defense,Hit,Crit,Expertise,Attackpower)

  Dodge, Parry, Block, Defense, Hit, Crit, Expertise, Attackpower. You forget stamina =)

  - Which attack ability gives the most threat? Fear.

  - Which consumables & Flask/pots would you use on bosses? Mage food. (From level 70 tabel.)

  - Do you have any resistance gear for bosstanking? I still have MC stats in mine bank.

   

   

  About you

  Your age: 14

  Date born: 94.

  From: Small villedge out off Minsk. (south of east)

  Why should we pick you? I was good gear!

  More about yourself: I love Sum41, Panic in disco and Rasmus.

   

  My father work mine, my brothers work mine, after two year I work mine also.

   

  Free time: I play WOW :D:D:D and watching Sayler Mon.

   

  How is your life and how are you doing? I was start mine after two year.

  Do you disconnect a lot? Only when is father drawing the computer string. After mine time =)

  If yes, do you know why? Father is drawing computer string!

  How many FPS do you have in Shattrath? I no play FPS.

  Normal play times: When father is mine. 05:00-17:00 (Minsk time.)

   

  Former guilds: I was join MoX but need item better.

  Why are you no longer in these guilds? I needed item better!

   

  Is the account you are using originally yours? Account was of my brother but die in mine acsident, so I account =)

  Do you share the account with someone? 1 brother.

  Who else are able to access the account? Brother.

  What is the password to your account? Slovitzka

  What is the secret question and answer to your account? Slovitzka zé wryko?

   

   

  You and PvE

  How often can you raid? When father mine. (All day 05:00-17:00.)

  How often will you raid? When father mine. (All day 05:00-17:00.)

  Will you sign up for farm raids? Yes.

  Will you sign up for progress raids? If I need item.

  What do you do at weekends? Play WOW when father is mine, also eat with father and many brother after father get from mine.

   

  Raid experience so far: Karazhan. Maraudon (with only 4!). I main tank many heroic (dungeon). Zul'gurom (level 70 maintank). Have was inside Serpent Shine Cave.

   

  Which addons have you used for raiding, ever? I was never use bot!

  Which addons should you be using in a raid? Nobody!

  What are your thoughts about repair bills? If I become better item I no have to repair old items.

   

   

  Knowledge

  NB! These questions are purely for us to see what we can expect.

  If you know wrong, we will correct you. So don't worry, though looking it up can't hurt ;)

  What is the hit rating cap for casters? I hear warlock crit 12000 on youtube!

  What is the hit rating cap for dual wielders? I hear rogue on youtube with 2k the black temple.

  What is the hit rating cap for 1h/Shield, 2h, feral? Sheild has low damage!

  If you were melee DPS, how would you position yourself to your target? Stand so I see target.

  What is the global cooldown? Wensday 05-11.

  What are your racial abilities and how do they work? Orc is Blood Fury. I press button for next attacks make more hurt on monster.

  What does Blessing of Kings do? I take and give more beating to monster.

  Does 'Blessing of Kings' scale with stamina? Yes.

  Does 'Blessing of Kings' scale with bonus healing? No heal class!

  Does 'Blessing of Kings' scale with attack power? Yes.

  Which Blessings do you prefer using in a raid, and why? Main tank or dps.

  Why is 'Power Word: Fortitude' and/or 'Prayer of Fortitude' buffed on the whole raid and not just the tanks? If priest has candels.

  What is DKP (DragonKillPoints) and why do we use it? To know how much dragon you kill.

   

   

  Diverse

  Do you mind paying repair bills after raids? If father still in mine.

  Why do you want to raid? I want MoX. But mine item is not "great".

  Got any friends in the guild? Endorah.

  Why would you like to join our guild? I want for item before help for MoX.

  Why are you playing World of Warcraft? When father is mine.

  What is your goal in World of Warcraft? Become one MoX.

  Do you like gay bears? I hate gay!

   


 9. Hei, vurderer nå å få bytta ut noen deler i PC'en min, og da kunne jeg ha trengt litt anbefalinger siden jeg ikke har fulgt med så mye på markedet i det siste. Akkurat nå har jeg disse komponentene:

   

  HK: ASRock 939SLI32-eSATA2

  CPU: AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz HT Socket 939

  Skjermkort: Point of View GeForce 7900 GT

  Minne: Corsair Value Select DDR400 1024 MB (2x512)

  Strømforsyning: Tagan I-Xeye 420W

   

  Da tenker jeg spesielt å få bytta ut prosessoren, og det er vel kanskje mest lønnsomt å kjøpe nytt hovedkort også, og å sette inn mer minne. Jeg tenker kanskje å prøve meg på Conan og vil helst slippe å kjøre på low grafikk, så jeg trenger noen råd til hva jeg bør satse på, vil helst holde meg på rund 2-3000,-

   

  På forhånd takk :)

   

  Edit: kom nå over denne oppgraderingspakken, og lurer nå på om det er noe å satse på uten at grafikkortet blir flaskehalsen i systemet?


 10. Begynte å spille på priesten min for en par uker siden nå, kjører disc/shadow ned til mind flay og imp fear som jeg syns virker bra. runda 1600 rating i 3v3 med elemental shaman og rogue, men jeg sleit skikkelig med et spesielt team vi møtte på med 2x frost mages og disc priest hvor det da var 2x polymorph og 2x counterspell, og dermed 16 sek counterspell på det høyeste. noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre i slike tilfeller (gjerne med bare en mage og), eller er jeg nødt til å bare kjøre instantcasts?

   

  Og forresten, noen som vet om en addon som announcer i f.eks raid warning når f.eks en paladin bobler eller mager ice blocker o.l?


 11. Ettersom mitt gamle 7900GT kort holder på å ta kvelden, så er jeg nødt til å kjøpe nytt grafikkort. Ettersom hovedkortet mitt bare støtter PCIe x16 har jeg lett meg fra til dette kortet. Som det står i beskrivelsen av kortet er det oppjustert fra det orginale 8800GTS.

  Så det jeg lurer på er om dette kortet er noe å satse på, eller om noen har andre anbefalinger? Det eneste jeg forventer av kortet er at det bør kjøre WoW på full grafikk, eller ihvertfall noe ligninde, og at jeg helst vil slippe å komme mye over 2000kr.

  På forhånd takk!

×
×
 • Create New...