Gå til innhold

colgol

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av colgol

  1. Slutt å klag på orddelingsfeil i tiler og lignende! I slike tilfeller kan ord deles uten bindestrek av estetiske grunner. Dette er klippet fra typografi.no:

     

    "Det hender at bindestreken av estetiske grunner blir sløyfet i titler og tekst på omslag, plakater o.l. der man tilstreber et grafisk uttrykk. Det er umulig å sette opp regler for når dette er «tillatt» og når det ikke er. Men det grafiske uttrykket kan av og til være viktigere enn språkregler ? forutsatt at det ikke fører til direkte misforståelser."

    • Liker 1
  2. Dette hjelper jo lite å gjennomføre så lenge fks. jeg ikke har noe linje som takler slike hastigheter. Det høyeste er 12 og sentralen ligger 2km unna. Selv nå sentrum av byen ligger 700meter unna. Og jeg har på følelsen at det er mange flere enn meg som sliter med gamle telefon linjer som ikke har vært oppgradert siden 70-80tallet.

     

    Canal Digital benytter Coax-kabelen sin og ikke telefon-linjen. Så det er ikke noe problem for Canal Digital å levere disse hastighetene.

  3. Tja, jeg for min del syntes plutselig spillet virker mye mer interessant når det nå lener seg mer mot taktikk og en mass effect-klone som du kaller det, frem for nok en FPS som ikke gir deg noe som helst historie eller innhold annet enn å skyte seg frem fra A til B. Husk at XCOM aldri startet som noen FPS eller skytespill som du antyder tidlig i artikkelen. Denne serien begynnte med UFO: Enemy unknown, som var en Turnbased taktisk stratergispill, noe også etterfølgerene, som da fikk XCOM i navnet også var (Terror from the deep, og det tredje spillet Apocalypse). Dermed vil vel jeg heller si at dette spillet kanskje beveger seg litt tilbake til det som var den opprinnelige suksessen, nemlig taktikk.

×
×
  • Opprett ny...