Gå til innhold

chaos king

Medlemmer
  • Innlegg

    248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chaos king

  1. SORTER ETTER MODELL - DETTE ER BLITT UOVERSIKTLIG!

     

    Jeg har i en tidligere post i denne tråden begrunnet og foreslått at den BARE skal omhandle de to modellene som bærer trådens tittel: UX31A og UX21A, men noen var uenige, og moderatorene ville heller tydeligvis ikke begrense DENNE tråden til de to nevnte modellene. Nå er det andre modeller - riktignok i samme "familie", som noen argumenterte med - som diskuteres mye i forumet, mens vi som primært er interessert i de to modellene UX31A og ikke minst UX21A, må lete etter relevante poster.

     

    Dette har vel vist seg å være en dårlig løsning!

     

    Kan også nevne at andre forumer, som bl.a.notebookreviews forum, har gjort det eneste fornuftlige: De har egne tråder for de ulike modellene.

     

    Dette bør også være tilfellet her, mener nå jeg, for nå er det veldig uoversiktlig - og det er attpå til helt unødvendig at det er sånn. Kan moderatorene endre dette? Eller er de på ferie? Eller er de uenige?

    #RAGE#WOLF

     

    Jeg føler ikke at det er stort problem, men dette får bli opp til moderatorene.

    • Liker 1
  2. Noen som vet noe om hvordan det blir med overgangen fra win7 til win8 med disse pcene? blir det masse styr i starten med drivere som ikke er tilpasset osv., eller tror dere Asus kommer til å slenge ut en pakke med drivere med en gang? Er keen på å gå over til win8 så fort som mulig, men venter heller til maskiner med det ferdig installert kommer, hvis det er masse fuss med overgangen.

    • Liker 1
  3. Har dere fått med dere TAICHI til Asus. En Zenbook med full HD skjerm også på lokket(!). Hadde vært stilig om en kunne hat f. eks android på toppen, men windows under.

     

    :dribble: .... vakre saker. Er nok en liten stund før denne er i komplett sine hylle, men det så jo ikke feil ut. Et veldig godt alternativ til Lenovos Yoga der skjermhengselen går 360o rundt for å danne en tablet.

     

    For min del skal jeg vente til det ha kommet noen ordentlige tester av ux32vd, før jeg vurderer i5/i7. Sikler fælt etter i7 ivy altså...

  4. Hva skal dere med 8 Gb RAM på en slik maskin?

    Hvis jeg skal bruke oppimot 10 000 på en PC, vil jeg gjerne at den skal vare noen år. Med i7 vil det jo også være synd om man begynner å bruke den til mange litt tyngre oppgaver som krever mye ram, og være begrenset av mengden ram.

  5. Er det mulig å skifte ut hdd og minne på disse?

    Leste at for å spare plass og strøm, er ram-brikkene innebygd i hovedkortet på de fleste ultrabooker (ihvertfall Asus sine), så når du kjøper 4 Gb er du stuck med det til din neste pc, fordi det ikke er noen utvidelseplasser. Harddisken tror jeg derimot det skal gå an å bytte.

     

    Ja, det høres helt merkelig ut å slippe en pc i midten av 2012 med maks 4 Gb ram kombinert med de andre mulige specsene her, men jeg tror faktisk det er tilfellet i starten. Må jo bare tro og håpe at de slipper en 8 Gb versjon i god tid før jul.

  6. Det er sjeldent jeg lar meg rive med i hyping av spill, men når det gjelder Skyrim så har alt jeg har lest og sett av media sugd tak i meg. Spesielt etter at jeg leste den siste pre-view artikkelen i PC Gamer. Jeg gleder meg som en unge og jeg har bestilt og betalt for PC CE via Spaceworld. Noen som har erfaring med de når det gjelder leveranser?

    Pleier de å levere i tide?

     

    Jeg forhåndsbestilt gjennom Elkjøp, og der får man oppgitt at spillet sendes ut den 9.. ut i fra det jeg har erfart og hørt kan man ende opp med spillet så tidlig som en dag eller to i forveien, eller motsatt. Brevpost pleier å gå ganske kjapt. muligens en litt større sjanse for en liten delay hvis du har bestilt CE.

  7. vi holder på å lage russebuss, også er neste steg å bygge inn noen tver i veggene. det jeg lurer på er om LED tver eller LCD tver tåler å bli kjørt med. altså om de tåler påkjenningene det er å sitte fast i en kjørende buss. har hørt at displayet på plasmaskjermer lett kan gå i stykker.

     

    i tillegg kommer det til å være ekstremt hard bass på det verste, og om dette har noe å si? totalt snakker vi 10000 effektive watt på subbene, så jeg begynte å tenke på om dette kanskje kunne ødelegge skjermene?

     

    skjermene vi ser for oss er 36-46 tommer LCD/LED tver. to til tre stykker.

     

    takker på forhånd for svar =)

  8. har problemer med å synkronisere min HTC Magic med pcen min. jeg kjører Windows 7, og jeg har lastet ned nyeste versjon av Sync. "får beskjed av Magic'en at den ikke klarer å se at jeg har installert Sync på pcen min, og gir meg linken til der jeg kan laste den ned. svært frustrerende, ettersom jeg sitter med sync programmet forran meg på skjermen.

     

    det som er rart er at jeg prøvde å gjøre det samme på netpcen min (acer aspire one). det tok riktig nok noe lenger tid å isntallere, men nå sitter jeg og sync'er.

     

    det jeg lurer på om det er noe jeg har oversetet på hovedpcen min (den første), f.eks. om det er noen programmer jeg må lukke? netpcen min har liksom kun det mest nødvendige av prgrammer, og alt jeg har der, har jeg på hovedpcen.

     

    *edit: kjører windows 7 på netpcen også

    ellers er det en nydelig telefon. perfekt på alle måter. og en veldig kul pakke ;)

  9. Ble til at jeg bestilte Magic fra Amentio. Tenkte at det plutselig drastiske prisdroppet skyldes at den er på vei ut av salg, eller hva?

    Angående Sense UI, så håper jeg det slippes til Magic om ikke altfor lenge. Vet dere om multitouch kommer med Sense, eller er det hardware-messig umulig?

    Hadde kamera vært viktig, hadde jeg uansett ikke valgt noen av disse! ;)

    Slappfisk...

    men siden jeg egentlig lurer på det selv gjorde jeg det for deg ;)

    vistnok så har magicen hardware støtte for multitouch, ettersom noen apps har klart å få multitouch på magic. det står egntlig bare på om google vil tillate det, ettersom argumentene for å kjøpe hero i stede begynner å forsvinne...

  10. Har sett veldig mye på Magic i det siste, og konkludert med at jeg skal ha den. Hero har aldri vært et alternativ for meg, fordi det eneste den har kontra Magic er 3.5 jack og litt bedre kamera, og jeg bruker ipoden min til å høre på musikk og tar ike så mye bilder som jeg liker å innbille meg. i tillegg liker jeg det litt "lekne" designet på Magic, uten å prøve å høres kinky ut.

     

    gå for magic, så skiller du deg litt ut i den ellers så grå mobilhverdagen ;)

  11. har spilt spillet en stund nå, og er relativt fornøyd med det. hadde ikke forventet at hver kvadratmeter av de totalt 14 000 000 000 som finnes i dette spillet skulle være super intensive og spektakulære, og er derfor ikke skuffet. jeg liker det de har gjort med kjøremotoren, den er akkurat passe real for en gjennomsnitts gamer.

     

    men er det noen andre enn meg som syns at understell-mot-underlag-lyden er alt for høy kontra motorlyden?

  12. har tenkt å oppgradere pcen litt, men er på et småtight budsjett, slik at jeg har bestemt meg for å gå for maks ytelse/krone. har satt sammen denne pakken nå.

     

    har lest et par tester av AMD Phenom II 550 x2 nå, og det virker som om det er ganske mye å få for pengene. i tillegg har jeg tro på ECC-memory modullen, som går godt sammen med hovedkortet i handlelisten min.

     

    vil gjerne ha komentarer på hva jeg kunne endret på handlelisten, og eventuelle komplikasjoner med de forskjellige komponentene, som jeg ikke har sett.

×
×
  • Opprett ny...