Gå til innhold

Hombleracer

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hombleracer

  1. Vi er 10 mannfolk som reiser til Rally Sweden hvert år og de gangene det har vært arrangert i Norge, finner vi veien dit også. Nå begynner det å bli mer og mer seriøst, da vi ønsker å stille i like klær etc. Derfor vil vi lage en logo, med inspirasjon fra både motorsport (rally fortrinnsvis) og nasjonalitene (Norge/Sverige). Den bør gjerne ha et homoerotisk preg over seg, da det gjerne går igjen i humoren vår. Vi kaller oss Pornotubbies!

     

    Jeg ser for meg norske og svenske farger, en rallybil og som sagt med homoerotisk preg. Kan noen hjelpe meg i riktig retning, gjerne linke til et program som man har hatt erfaring med etc? For meg som er gammeltubbie er det viktig å komme med noe konkret vi kan jobbe utifra. Wordart blir i enkleste laget, føler jeg.

     

    Takk for all hjelp!

  2. Skal kjøpe laptop til jul og det må være Blu-ray drive på den. Ellers bør den være stillegående, ha brukbar CPU (i5 minimum) og 540-GPU eller tilsvarende. Har sett på diverse Asus-modeller og de frister mest foreløpig. Problemet har vært at enten har den hatt BD, men ikke tøff nok CPU og omvendt. Noen tips?

  3. Kjørt clean install xp 32 etter litt sliten windows og nå blir det enten svart eller stripete hvitt/blått over hele skjermen når jeg skal spille. Lyd er på, og jeg hører menyvalg etc så det er bare at det ikke vises. Alt-tab fører til at jeg kommer til skrivebord som vanlig og når jeg går inn på spillet, fungerer det en liten stund før det blir svart igjen. Får ingen feilmeldinger. Grafikkort ikke rørt hverken før eller etter xp-install. Kjører med Asus a8n sli se/AMD 64 x2 4600/7900gt/2gb ram. Hadde ikke dette problemet før ny install.

     

    Bruker de siste driverne fra nvidia. Testet med GRID/GTR EVOLUTION/RICHARD BURNS RALLY. Samme feil overalt, ser ut som det blir "trigget" av at jeg går litt frem og tilbake i meny. Usikker på det siste punktet, men jeg trenger hjelp fra venner her inne. Alt hjelper.

  4. Har samme problem, kjørt clean install xp 32 i mitt tilfelle, og nå blir det enten svart eller stripete over hele skjermen. Lyd er på, og jeg hører menyvalg etc. Alt-tab fører til at jeg kommer til skrivebord som vanlig og når jeg går inn på spillet, fungerer det en liten stund før det blir svart igjen. Kjører med Asus a8n sli se/AMD 64 x2 4600/7900gt/2gb ram. Hadde ikke dette problemet før ny install. Bruker de siste driverne fra nvidia. Testet med GRID/GTR EVOLUTION/RICHARD BURNS RALLY. Samme feil overalt, ser ut som det blir "trigget" av at jeg går litt frem og tilbake i meny. Usikker på det siste punktet, men jeg trenger hjelp fra venner her inne.

  5. Hva skjedde med katta i sekken? Selge skinn før bjørnen er skutt? Morsomt med ordspråk, særlig når de er så på kornet av sannheten. ;)

     

    Kom med erfaringer er du snill, det vil hjelpe flere. Eller dra frem en statistikk fra '98 feks... Noe relevant og konstruktivt.

  6. Lest og lagt på minne tidligere. Og kun en erfaring på forumet er litt for lite til at vi kan kappe hånda av packard bell. Tror uansett at de fleste som har packard bell, ikke holder til her inne. Og om de kommer hit, er det for hjelp. Skal poste mine erfaringer, til nytte for andre. :)

×
×
  • Opprett ny...