Gå til innhold

Rogshit

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rogshit

  1. Sjørøver skrev:
    Brother Ursus skrev (3 minutter siden):


    Nå har jeg ikke sett ferdig Fallout, men synes ingen av seriene er ille. Fallout har begynt veldig bra, og Halo tok seg opp ganske så mye i sesong 2. Såpass at jeg håper det blir en sesong 3.

    Fallout må være malen for hvordan du skal få spill til lerretet. Halo sesong 1 var tull. Første episodene av sesong 2 var bra men det dalte kjapt. De bruker noe helt sinnsykt med midler for å markedsføre Halo. Hva om de gir det bedre cgi og manusforfattere i stedet? Da hadde det ordnet deg selv. 

    Nå har jeg ikke sett Fallout-serien enda, men malen for meg er foreløpig The Last of Us
  2. Akrabra skrev:
    Er det en ting jeg merker meg med nye AAA spill nå er at de stabler systemer på systemer og blir alt for mye å sette seg inn i. Ødelegger flyten i spillet når man får nye ting 3/4 ut i spillet bundet opp i enda et system
    Ja, enig. Og blir fort et problem om man, som meg, legger spillet til side noen uker(evt måneder) og ikke husker alt
    • Liker 1
  3. Han-solo12 skrev:
    bubba477 skrev:

    Skulle gjerne spilt men den ekstreme antijuks programvaren spillet bruker frister ikke.

    Hææææ?? Hvorfor bekymrer en anticheat programvare deg. Ikke går det utover ytelsen. Jeg spiller med et eldre skjermkort å har alt på normal og ligger over 100 I fps. Så det argumentet må du lengre ut på landet med. Tror du at det er uten grunn det er ett av de mest spilte spillene på steam? Ps: det er ikke PvP og kommer heller aldri har utviklerne sagt. Så eneste tenkelige grunn er at du vil cheate?
    Du tok deg ikke engang bryet med å lese de to korte kommentarene som kom etterpå? "Kernel level anticheat. Du gir i praksis anti cheat full tilgang til din PC, og må stole på at utviklerene ikke bruker det til noe ondsinnet. En annen ting er at anticheat vil kjøre i bakgrunnen hele tiden, selv når du ikke spiller."
    • Liker 3
    • Hjerte 1
  4. bubba477 skrev:

    Jeg er nå på gjennomspilling 6 av 10 totalt. Må si meg enig i at litt av magien er borte men det er mye å henge fingrene i. Bethesda har dog mye å lære om spill design. Menyene er fortsatt noe jeg sliter med 150+ timer inn i det og det er slitsomt å måtte tilbake til oppdragsgiver for hvert eneste tempel....

    "gjennomspilling 6 av 10 totalt" bare av ren nysgjerrighet; Hvorfor har du bestemt deg for å spille gjennom spillet 10 ganger? :p
    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  5. Guybrush 3pwood skrev:

    Jeg blir merkelig nok lettere fysisk uvel(ørliten småkvalme) av såkalt cel-shading grafikk. Har lest at jeg ikke er alene heller. Lurer på hva årsaken er sånn egentlig.

    Visste ikke at det var en greie, men spiller Sable for tia og klarer ikke lenge om gangen, muligens av årsaken du beskriver :/
  6. Angående den store kontroversen, hvor står dere?

    En liten oppsummering(på hvordan det startet ihvertfall), klippet og limt fra internettet:

    "What did J.K. Rowling say, exactly?

    On June 6, 2020, Rowling retweeted an op-ed piece that discussed “people who menstruate,” apparently taking issue with the fact that the story did not use the word women. “‘People who menstruate.’ I’m sure there used to be a word for those people. Someone help me out. Wumben? Wimpund? Woomud?” she wrote.

    That initial tweet garnered a lot of backlash, but the Harry Potter author did not relent and wrote about her views in more detail. “If sex isn’t real, there’s no same-sex attraction. If sex isn’t real, the lived reality of women globally is erased. I know and love trans people, but erasing the concept of sex removes the ability of many to meaningfully discuss their lives. It isn’t hate to speak the truth,” she tweeted. “The idea that women like me, who’ve been empathetic to trans people for decades, feeling kinship because they’re vulnerable in the same way as women—i.e., to male violence—‘hate’ trans people because they think sex is real and has lived consequences—is a nonsense.”

    She continued, “I respect every trans person’s right to live any way that feels authentic and comfortable to them. I’d march with you if you were discriminated against on the basis of being trans. At the same time, my life has been shaped by being female. I do not believe it’s hateful to say so.”

    Er ikke dette en fjær(ikke det en gang etter min mening) som har blitt til ti høns?

    • Liker 7
  7. Geir T skrev:

    Jeg synes det er nedslående å hvordan Ciri blir "hypet" som den naturlige etterfølgeren til Geralt. Har dere faktisk spilt Witcher 3, og/eller tenkt igjennom dette argumentet?

    For det første blir Ciris historie fortalt til de fulle i "Witcher 3", og hun ender opp fullstendig OP. Hvordan skulle dette liksom fungere i et nytt spill?

    For det andre kan kun menn bli en "witcher", som er hele poenget med dette fantasi-konseptet. Ciri er et unntak, men igjen så blir hun fullstendig OP i slutten av Witcher 3, og hennes historie er allerede fortalt. 

    For det tredje så lider spillindustrien (akkurat som underholdningsindustrien) av wokeness, politisk korrekthet, identitetspolitikk og annet svada, som allerede har (mer eller mindre) ødelagt en rekke franchises: Star Wars, Star Trek, Dr. Who osv. Det har blitt så klisje å ha en "sterk kvinnelig" protagonist i en fantasi- eller sci-fi setting, pga. måten karakterene er skrevet og hvordan de likestilles med menn i f.eks. en middelalder-aktig fantasy-verden hvor rå styrke gjelder. Witcher-serien på Netflix har positive sider, men er nok en woke farse, som bryter med det originale universet, og ser stort sett ut som alt annet generisk visvas som produseres for tiden, og mangler dermed et unikt uttrykk.

    Bare gi meg en tøff, røff, macho mannlig protagonist som Geralt (eller enda bedre Geralt selv!), og et spill som ivaretar det eurosentriske fantasy-universet til Witcher 3, slik som de tre første witcher-spillene gjør. Hvor mange ganger har vi fått en klassisk mannlig protagonist i et slik type spill de siste 5 årene? Det lages knapt lengre, fordi spillselskaper er mer opptatt av responsen fra Twitter og "woke" spilljournalister, enn egentlige spillere. Det motsatte av dette er Elden Ring, som forutsigbart nok ble en gigantisk suksess (til stor frustrasjon for Ubisoft, Sony og co).

    Dessverre tror jeg Witcher 4 (eller hva den egentlige tittelen blir) kommer til å bli en gigantisk woke skuffelse. De fleste sentrale personene som jobbet på Witcher 3 har sluttet i CDPR, og den nye type ansatt som strømmer til CDPR for tiden ser skremmende ut som klassiske Twitter og Instagram-venstreaktivister. Så nei, jeg har liten tro på Witcher 4 blir i samme liga som Witcher 2 og 3. 

    Man kan jo velge kjønn i Elden Ring(og de er vel like sterke uansett), er ikke da oså Elden Ring "woke"?
    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...