Gå til innhold

izihbo

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av izihbo

  1. Kan si hva du vil om PUBG -- det er fortsatt det beste BR spillet som finnes. Er dessverre mange kinesere (ergo juksemakere), men samtidig -- hadde det ikke vært for dem, så hadde det vært lite games å finne etter kl 1 om natta ;)

     

    Pluss at man får tilbakemelding om folk du har rapportert folk for cheating.

     

    "Your report(s) have an update. Your recent report of a player has been received. Based on the evidence we've taken action. The player has been temporarily suspended for unusual gameplay patterns" etc etc.

     

    Eller "The player has been permanently banned".

     

    Når du får sånn feedback så føler man at man blir hørt og at ting blir tatt tak i. Jeg følger også godt med på https://pubg.op.gg/ og ser da at juksemakerne faktisk har blitt bannet/suspended.

    • Liker 1
  2. Etter siste (store) oppdatering av Google Play som kom for et halvt år siden, får jeg ikke lenger opp nye anbefalinger om apper og spill, får bare en halvhjertet liste og kategorier med de samme jævla appene hele tiden. Før i tiden fikk man jo sånne fine presentasjonssider som viste de siste nye og håndplukkede apper.

     

    Noen som vet hvor jeg kan finne noe slikt igjen?

     

    På forhånd takk.

  3. Arf, hadde lyst å like dette, men klarer ikke bli engasjert. Gir opp etter et par minutters spilling hver gang jeg logger inn. Utrolig generisk mmo-grafikk og design, uengasjerende historie, osv. Forstår at det er teit å kritisere noe man nesten ikke har spilt, men for meg er det noe galt når man ikke en gang får motivasjon til å bruke mer enn 10 minutter på det.

     

    Jeg er helt enig, når jeg leste dette begynte jeg å lure på om jeg allerede hadde lagt igjen min mening om spillet her :p Jeg prøver hver dag å engasjere meg, spille med venner, prøve andre klasser, men... Etter ett par timer er jeg kjempe-dritt-lei. Det klaffer bare ikke, jeg prøver å like det, bli "avhengig" av det, men det går bare ikke.

    • Liker 1
  4. Godt mulig noen har spurt om dette før, men jeg orker ikke søke igjennom 800 sider, dessuten liker jeg oppdaterte svar!

     

    Jeg klarte å knuse skjermen på min SGS2 idag. Spratt ut av lomma i en bukse jeg kasta inn på bilsetet, datt fra en høyde på 40cm ned i grus og dritt - gorilla'n i skjermen min tålte visst ikke det. Så nå har jeg en vakker stripe som går tverst over -- nesten midt på. -_-

     

    Telefonen fungerer, men jeg feller en tåre hver gang jeg ser på den... Blir orntli' lei meg... :(

     

    Jeg tok turen innom en sånn "Telehuset" kiosk på storsenteret, de mente det ville koste meg 1500 til 2000 kr å få den reparert om jeg 'sendte den inn'. Hårreisende spør du meg.

     

    Hva kan jeg gjøre? Bytte selv? Kjøpe deler fra eBay? Etc.

    Hjelp mottas med takk!

     

    - Ronniæn -

     

    Jeg kjøpte en Original skjerm på Ebay. Anbefales.

    Det blir fort over tusenlappen uansett.

     

    http://www.ebay.com/...29#ht_620wt_922

     

    Jeg spurte akkurat "mobilfiksern.no" og de sa også 1900 kr... Om jeg gjør det selv sparer jeg kanskje 7-800 kr... Takk for linken, det ser ut til at jeg må bestille derifra og gjøre det selv. Arbeidsledighet + føkka SGS2 = møkk.

  5. Godt mulig noen har spurt om dette før, men jeg orker ikke søke igjennom 800 sider, dessuten liker jeg oppdaterte svar!

     

    Jeg klarte å knuse skjermen på min SGS2 idag. Spratt ut av lomma i en bukse jeg kasta inn på bilsetet, datt fra en høyde på 40cm ned i grus og dritt - gorilla'n i skjermen min tålte visst ikke det. Så nå har jeg en vakker stripe som går tverst over -- nesten midt på. -_-

     

    Telefonen fungerer, men jeg feller en tåre hver gang jeg ser på den... Blir orntli' lei meg... :(

     

    Jeg tok turen innom en sånn "Telehuset" kiosk på storsenteret, de mente det ville koste meg 1500 til 2000 kr å få den reparert om jeg 'sendte den inn'. Hårreisende spør du meg.

     

    Hva kan jeg gjøre? Bytte selv? Kjøpe deler fra eBay? Etc.

    Hjelp mottas med takk!

     

    - Ronniæn -

  6. [troll]

     

    Det er sjelden jeg kommenterer noe som helst her - eller noen andre steder for den saks skyld, men nå klarer jeg ikke la være. Når jeg leste den ene kommentaren her "Finner jo ikke forskjell på low og high". Det første jeg tenkte var "skaff deg briller!". Dette var før jeg hadde sett skikkelig på skjermbildene.

     

    Og ja... man kan se at det er ingen antialiasing på lav, men den eneste forskjellen er jo da at det er mer og mer AA fra middels til høy. Så han har jo faktisk rett: Det er ingen forskjell på høy og lav - minus AA.

     

    Så vil jeg samtidig spørre, hvorfor brukte dere ikke 5 minutter ekstra på å finne noen bedre steder å ta screenshot? Er jo meningen at man skal vise de tøffere sidene ved Syndicate - steder hvor det faktisk er litt detaljer og ikke bare store (stygge) overflater.

     

    Når man skal lage en slik artikkel, så holder det ikke at den er "for gamers", den burde skrives "av gamers" også. Det blir nesten som når man går på skolen og har datatimen, så er det litt kjedelig når elevene kan mer enn læreren...

     

    [/troll]

    • Liker 2
  7. Gud... Stakkars deg... Jeg jobber i grafisk design bransjen og de første TI (10!!!) årene var det på Mac, for "den gangen" var det jo bare mac som gjaldt på det fagområdet. Nå er det bare ett par år siden jeg gikk helt over til PC fra Mac og det er helt vidundelig å slippe det rælet av et OS.

     

    Joda... Det er mindre bugs og maskinen kræsjer "aldri" (bullshit). Men det er jammen den eneste fordelen med Møcintosh... Ingen skal fortelle meg at du jobber raskere og mer effektivt på den...

    • Liker 5
  8. Personlig vet jeg ingenting om iOS gaming, jeg er hardbarka Android-tryne som "hater" alt Apple kommer med, som det trollet jeg er...

     

    Den var satt litt på spissen, og det var kanskje sånn jeg tenkte en gang, men jeg ser heller for meg at idag er det ganske likt - iallefall hvordan spill yter og oppfører seg osv.

     

    Jeg har alltid fått høre hvordan Android driver og tar innpå Apple på app-fronten, men det er mulig det bare er oppspinn. Personlig er jeg svært fornøyd med Android Market, jeg kjøper alle apps og spill som jeg mener er verdt noe, og det har blitt en del det siste året... *kremt*.

     

    Jeg har også root'et min Samsung Galaxy S2, det samme gjorde jeg på min første Android telefon - HTC Desire, men det var aldri for å kunne skaffe meg apps gratis og på ulovlig vis, det var heller hovedsakelig for at Titanium Backup skulle funke og for at jeg ville åpne opp for alle de muligheter en har når Android telefonen er rootet.

     

    Jeg spiller en god del på mobilen, og har kjøpt masse "dyre" spill fra Gameloft (GO GO Dungeon Hunter 2!) og de fleste gode spillene som ligger på Android Market. Jeg har blitt helt anti-piratkopiering de siste 5-6 årene, både på PC- og mobilfronten. Det kommer stadig oppdateringer og tilleggspakker som man aldri ville fått i en piratversjon - ergo er man stadig avhengig av at en crack-group (av mangel på bedre ord) skal komme ut med de siste oppdateringene osv.

     

    Forferdelig tungvint.

     

    Det er mye gratis på Android, og det er kanskje å skyte seg selv i foten i det lange løp, men Android Market er nok desverre enda i en slags oppstartsfase virker det som. Det er nesten som Linux vs Windows. Linux = alt gratis og open source. Windows = omvendt.

     

    Wall of text. End.

  9. TM: Canyon var helt likt TM: Nations. Bittelitt oppdatert grafikk noe som betyr lavere framerate for meg, om dette går renere enn forgjengeren på din PC - ja da er du heldig da... Jeg har en PC som kjører 'alt' i høy fps. Men TM: Canyon derimot gikk ikke så rent som jeg hadde håpet. Nå skal det sies at jeg har et ATI HD5970 som er 2-kort-i-ett, ergo Crossfire, og spillet har dårlig støtte for det foreløpig. Man er nødt å gi exe fila et nytt navn og kjøre den direkte - istedet for launcheren (dette får du beskjed om in-game).

×
×
  • Opprett ny...