Gå til innhold

Fhs

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fhs

  1. Hei, usikker på om det er riktig forum å spørre i, men dårlig tid så..

     

    Jeg kom ikke inn på 1. valg, men har takket ja til vente plass..

     

    Men det står ikke noe vente nummer, har sett til et par kompisser hvor de er f.eks nr 2 i køen.

     

    Vanskelig å forklare, har litt dårlig tid..

     

    Hvor vente. nr vanligvis står er det bare space, står ingen ting.

     

    Kompiss

    Ordinært ventenr.

    4

    -----------

    Meg

    Ordinært ventenr.

     

    -----------

     

    What's the meaning of this nonsense?!?!?1 :)

  2. Tok dere en liten kikk på WoW forumet den gang det ble lansert så var det en hel haug av folk som hadde problemer. Som sakt vi kom oss ikke inn på 35+ timer pga det var noe galt med registrerings systemet. Altså at det kom en "timed out" melding før man ble ferdig med det hele og at man dermed måtte starte på nytt.

     

    Etter at vi kom inn til "Burning Blade" så møtte vi på en heller beskjeden kø på over en time.

    Vi var inne i 15 minutter før vi kræsjet og da var det å vente enda en time på kø.

     

    Dette foregikk i 3-4 uker før man som plaster på såret fikk en måneds gratis spilletid.

     

    Etter en god stund så fikk man muligheten til å flytte karakter fra denne serveren, nettopp pga den bød på ikke noe annet en problemer.

     

     

    Jeg vet ikke, dette var hvertfall ikke "problemfritt" for mitt vedkommende, og det var særledes ikke så for flere tusen andre spillere også.

     

     

     

    Uansett, poenget er vell at selv den største kan møte på problemer, så det at folk reagerer så sterkt på dette og kommer med heller unødvendige kommentarer forteller vell heller at vedkommende er ganske uerfaren når det gjelder slike spill.

     

    Hmm, var ikke du en av de som blodholdte på age of conan lenge etter den stakarslige floppen?

     

    Tror det er best og vente for min del, når jeg ser deg kjempe så hardt for spillet er nok de kronene best spart.

  3. Hei, er helt ny på airsoft osv, men husker jeg droola på diverse når jeg var 16.. Og nå som alder ikke er en hindring så tenkte jeg; might aswell try it?

     

    Uansett, par google søk og jeg kom opp med denne:

    .. Jeg er keen på en pistol med silencer, helst en som faktisk virker. (Slik som Tokyo Marui Socom Mk23) afaik, fikk det inntrykket fra ett par youtube videor iallefall.

     

    Er den gass? Er den noe tess? what? where and when? Bør jeg ha gass, el?

     

    Nei, litt hyper her i mørket. Har dere noe og anbefale innenfor mine ønsker?

     

    Prøvde og søke i tråden, men 500 sider så det ble bare rot.

     

    Uansett, takker for alle svar som kommer inn. :)

     

    PS: Ang. vedlikehold på beistet, om det er gas, fjer (?) eller elektrisk, så trenger jeg noen tips på den kanten også.

     

    Edit: http://walhalla.no/product_info.php?cPath=...717ad69a1e681e4 , er det den samme som linket over i youtube klippet? Er den noe bra? Hadde vært praktisk, i og med at jeg bor i Trondheim og jeg kan stikke nedover og kjøpe så jeg slipper styret med og kjøpe online. (Har ikke noe problemer med og kjøpe online, men jeg kjøper gjerne fysisk i butikken om det er ett alternativ)

  4. Tviler sterkt :p

     

    Men ingen gode forslag?

    Vi har tenkt å prøve restokin.

    skal også prøve noe mere 3v3 og 5v5 (jeg hvertfall)

     

    Restokin / warrior er ikke noe særlig, det er noen eksempler på at det har funket i sære battlegroups.

    Om druid kompissen din er keen på restokin er det rogue som er svaret.

     

    Tips til og sprite opp litt er og spille litt mer offensivt til tider, Dru/warr er en ganske deffansiv kombo i seg selv, så ikke gå helt over styr, men; Er du lei av lange druid /hunter/lock matches med 2x pet kills og mana battle, prøv og gå ofensivt ut på druiden fra start, RNG chains er imba! (Macestun 3x osv), har gibbet druids med hjelp fra min egen druid flere ganger, feral charge, hold cc på hunter med roots og cyclone for og unga traps, druid spiser trapsa osv.

     

    Annet en det er det ikke mye du kan gjøre, er i seg selv en deffansiv kombo, få han til og prøve hunter / druid, da kommer han krypende tilbake og settninger som "50 min matches mot 2x dps NO MORE! Gief warr / Dru" er en sure thing.

  5. Mulig at det var litt overdrevet og si at rogue ikke utgjør noe spesielt i komboen, men jeg måtte over dramatisere litt; poenget er vell egentlig at mage står for skaden, en druid kan tanke en rogue i trueform i 5 minutter om han vet hva han driver med.

     

    Budskapet mitt var rettet mot de som nettop starter med Druid / warr, vær obs på shatter combo's!

     

    Tips til dere druids, en rogue venter som regel med og lande en kidney før dere er i trueform. IKKE pop trueform i LOS til magen, da kommer en kidney som blir etterfulgt av en nova som dere ikke kan styre > 3k frostbolt og 2k icelance fulgt av counterspell.

     

    Uansett, ble tanka 70 rating av ShadowP/Rogue nå nettop, vi prøvde og dodge de så vi qua ikke før 3 min etter vårt første tap, men joda, der var de. Orker ikke en diskusjon om mages and whatnot akkurat nå, tar det igjen en dag jeg har spilt meg opp litt.

  6. Roguen i denne comboen er ikke farlig, han er der kun for og lande kidneys så magen får shater combo's uten og bli loset.

     

    Rogues gjør irriterende mye skade disse dager. Synes det blir litt drøyt å kalle dem en non-factor. Litt avhengig av map og 2 dps setup, så er det fort viable å gå for roguen også.

     

    For å legge til noe, så må man se litt an på hjelpinga i outlast-kamper. Løper du for å assistere druiden din slik at motstanderen kan drikke, kan løpet fort være kjørt.

     

    Du ser ikke poenget, ja rogues gjør bra med dmg. Men i Mage / rogue 2v2 setups er rogues SHS, dvs at om du ser på stats når matches er over så; Ja, roguen har helt sikkert gjort like mye skade som magen, helt sikkert en del mer også.

    Men det er ikke poenget, den skaden roguen gjør er ikke den skaden som er farlig, den er moderat over lengre tid, burst dammagen fra magen's shatter er den dmg'en som skaper en livstruende situasjon, ikke hemo spam fra en rogue.

  7. Som warrior må du hjelpe din druid med intervene / intercept, viktig og time intercept slik at han ikke har en 5sek kidney når du intercepter, da er den useless. Hamstring alt du kommer over, tab som en gal mann og hamstring spam.

     

    2x dps combo's er vrien, og noen av de er lagd for og knuse druider, 2x human rogues spiser druiden din om de catcher han i stealth, min druid hopper som regel bearform om han tror det er 2x rogues.

     

    Mage / rogue er helt enkelt en counter, men den er ikke umulig og ta. LOS er viktig, ha spellreflect macroen klar, sett magen på focus og ha focus castbar enablet. Hamstring rogue, intercept på hver CD, disarm når det trengs og drep gjerne waterelem for og ungå shattercombo fra mage.

     

    Roguen i denne comboen er ikke farlig, han er der kun for og lande kidneys så magen får shater combo's uten og bli loset.

     

    Shadowpriest / rogue er en kombo du taper mot, om de ikke er helt retard så er det som regel lost cause. Hamstring begge og prøv dps rogue mest mulig, men husk; De kan skifte focus på deg, dette må du være veldig obs på. 1 fear på druiden din, 1x blind + vanish og resap så er du død for lenge siden. Dette er en kombo du i teorien ikke skal slå i veggen om du taper mot, håp på en disconect.

     

    Som warrior i druid warrior trenger du i teorien ikke og være en fantastisk spiller for og komme 2k+, det er druiden som står for jobben, om din druid dør av 1x warrior så er det noe galt, om han ikke loffer rundt i s1 så skal han klare og tanke 1 dps uten noe problemer, noen ganger forøvrig kan warriors få en RNG chain som kan drepe druiden, 2x macestuns + chain crits i true form, resist bash og spellreflect NG, dvs at din druid må rope ut på VT. Min druid roper som regel bare "Hjelp, intercept disarm". Og det er somregel nok, da er han borte og kampen er under kontroll igjen.

     

    Husk, intervene er din friend'o, har du ett hunch om at det kommer en blind på druiden din, intervine og spis den.

     

    Om din druid blir blindet, så er cc rotationen i gang, blind, sap, sap og fear = Du død.

     

    Derfor er det viktig at du holder hamstring oppe på priest's, alldri la en priest få en fear av på din druid, om det skjer og de har litt peilig er du som regel død.

     

    Ble litt rotete, men om du er helt ny til drood warr, så kan det hjelpe.

     

    Ellers har du www.arenajunkies.com, les litt strategy's, noen er gammle men mange er fortsatt ok. Bruk forumet, de fleste der er knowitall, og hjelper gjerne.

  8. Speeda meg opp til rundt 50, med intens og kjedlig grind fra 46 - 50 som kun gikk ut på 3 - 4 forskjelige repeatable quests, kom til 50 og der sa det stopp! Får lyst og kaste opp når jeg ser AOC ikonet på skrivebordet..

     

    Dere som faktisk nyter spillet; Flott, hf osv.

    Men til dere som bare er gjerrig og ikke tørr se sannheten i øynene: Ja! 500 kr tapt, 2 mnd med playtime, dere MÅ ikke spille de 2 mnd.

    Det er vell snart 1,5 uke siden jeg slutta, har ikke lest 1. AoC forum siden jeg slo av AOC den kvelden, men i natt måtte jeg nesten innom en tur for og se om jeg faktisk var den eneste som ikke var fornøyd. Go figure

     

    Jeg vet at noen av de som defenda AOC tidligere i tråden allerede har cancelled sin account, skal ikke nevne noen navn though.

     

    HF

     

    /Flame on

×
×
  • Opprett ny...