Gå til innhold

Tristar

Medlemmer
  • Innlegg

    154
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tristar

  1. Hei, jeg trenger litt hjelp. Saken er den at jeg skal kjøpe meg ny pc, men er ikke akkurat helt aware of hva slags pc som er den beste for meg, noen som kan hjelpe?

     

    Det jeg trenger er en pc som kan kjøre de fleste spill bra. Den må ha stor harddisk (absolutt ikke under 120GB), helst Windows Vista og gode høyttalere da jeg hører mye på musikk. En pc i prisklassen 8-10 000 hadde også vært å foretrekke. Dersom noen kunne jeg gi meg beskjeder om laptop/stasjonære pc'er som passer disse beskrivelsene ville jeg vært veldig glad. Det er dog viktig at den har gode høyttalere og plass til mye musikk og filmer.

  2. Så vidt jeg har forstått kommer de til å sende giro. Er i hvertfall det egmont gjorde med mitt Pondus abbonement. Har ikke fått bladet eller usb hub-varmeren enda nei.

     

    ...men Pondus kom idag, og det jeg har nå funnet ut at EON holder seg som biserie i M i en liten stund. Etterpå glir han fint over i Egmont og inn som biserie i Pondus fra NR 3 og utover.

  3. Lurte på om noen her kan hjelp oss å finne en logo til vår Ungdomsbedrift.

     

    Teksten som skal stå på er: UB Comfuture (eventuelt bare Comfuture)

     

    Produktet vårt er et stativ som festes til undersiden av en laptop, slik at tastaturet vil ligne mer på et tastatur til en stasjonær pc. Skrivestillingen blir mer naturlig og sjansen for rygg og skulderskader reduseres.

     

    Vi har ingen spesifikke ønsker om nøyaktig hvordan den skal se ut, men en enkel computerlogo som gjenspeilet produktet ville vært veldig hyggelig.

     

    Jeg håper noen gidder å ta seg tid til dette, og en enkel logo holder i massevis.

    Spørsmål eller en ferdig logo kan sendes til meg på E-post ([email protected])

     

    laptopstativdi2.jpg

    Ønsker ikke at bildet er med i logoen, vil bare at logoen er enkel og gjenspeiler at vi faktisk lager et stativ til laptop som avlaster rygg og skuldre og/eller sinker varmeutviklingen.

     

    Takker i massevis på forhånd.

  4. Noen som kan fortelle meg hva som skjer med Eon? Når jeg bestilte M-abbonement fikk jeg høre at det skulle bli i M fram til April-Mai og så bytte til Egmont. Kommer det da til å gå inn i Pondus? Er helt avhengig av disse tre seriene så dersom de blir delt i tre forskjellige blad betyr det jo at det blir betydelig dyrere og mer arbeid å få tak i alt.

  5. Football manager er den ultimate manager opplevelsen. Det er dypere en marianergropen og har utvilsomt en spillbarhet som varer ut høstferien 2017 (ev- FM2008) Realismen er stor, spillerne går på fornuftige løp og sender kloke pasninger. Spillet briljerer også stort utenfor banen, med de enorme spillerdatabasene, og antall valg du kan ta. I Fifa Manager (tidl. total club m.) er alt trappet drastisk ned. Angående størrelseforholdet er FM07 som stillehavet i forhold til de fleste andre managerspill. Hold deg til Football Manager 07 du :thumbup: Du vil ikke angre. det kan jeg garantere.

×
×
  • Opprett ny...