Gå til innhold

Sir Winston

Medlemmer
  • Innlegg

    186
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sir Winston

  1. Dere som sitter her og jobber på Telenor og ler av "dumme folk", jeg LER hardt av dere også!

     

    ALLE som jobber på Telenor er stokk dumme og de tror de vet absolutt alt. Nettet her detter ut omtrent 4 ganger i uka og hver gang ringer jeg de og sier: "Internetten min funker ikke" og HVER gang spør de med en oppgitt og nesten leende stemme: "Har du restarta modemet?", JA for faen svarer jeg da og så spør de: "Har du satt i strømkabelen?" JA, for helvette svarer jeg da og så spør de: "Har du restarta PC'en?" og da klikker det for meg!

     

    Etter mye banning og sure miner sender de en feit idiot på døra mi og han kommer inn og ser en ledning ligge i dørkarmen og sier hver gang: "Har ikke jeg sagt at det er den ledningen som er problemet!?!?" og så bare går han! Litt rart at det er den ledningen som er hele problemet når døra går langt over den og den er ikke i klem i det heletatt.

     

    Så omsider finner de ut at det er noe galt i en boks ute i nærheten og så går det kanskje, hvis jeg er heldig, 2 uker til og så er det det samme problemet igjen og så sender de han idioten igjen som bare kommer inn og klager på den stakkars ledningen.

     

    Har bytta til Tele2 nå og jeg har ikke hatt et eneste problem hittil.

     

    EDIT: Jeg HATER folk som tror de har peiling, men egentlig ikke vet en dritt, de bare later som og sprer om seg med avanserte ord slik at det skal høres ut som om de har rett. Du får ikke doktor grad i DATA bare fordi du klarer å installere og spille WOW eller CS eller hva faen dere spiller fornoe!

     

    EDIT2: Dette ble et sinna innlegg, men jeg måtte få det ut, det er det verste jeg vet!

  2. ....Jeg hater EU!

     

    Hvorfor skal det være slik at noen få mennesker skal bestemme over SÅ mange liv?

     

    Vi lever sansynligvis bare 1 gang og da skjønner jeg ikke hva som er vitsen med å holde på slik. Regler og lover for absolutt ALT! Det er søren ikke morro å leve lengre hvis det fortsetter nå.

  3. Har en litt kjedelig situasjon.. Er forelsket i ei, som jeg er ganske god venn med.. Har vel vært forelsket så å si siden før jul en gang.. kanskje oktober/november.. har jo omgått henne en del etter den tid.. men vi har et ganske greit forhold som venner..

    Burde jeg si til henne at jeg er glad i henne osv. eller roe det litt?

    Er kjett å ha det inni seg så lenge.. Kan jo hende hun veit det òg egentlig, men..

     

    Bah, man kan bli gal av forelskelse.. Selv om jeg "lever med det" nå :p

    6098630[/snapback]

     

    Sånn har skjedd med meg en del ganger før... Vi var gode venner og jeg trodde hun likte meg pga masse ting som skjedde, men så satt vi å drakk og da spurte jeg henne bare rett ut om hu likte meg, for jeg gidder ikke å like ei som ikke liker meg tilbake. Ho ville ikke svare men til slutt sa ho at jeg bare var en god venn. Og da var det jo ikke noe mere å mase om og vi var fortsatt venner.

  4. Jenta er like mye med på sexen som gutten er og de er like kåte som gutter og dette handler IKKE om voldtekt og mannfolk uten respekt for kvinner!

     

    Hva er meningen med livet sett fra naturens side? Hvorfor blir vi kåte? Vi skal formere oss og det er like normalt med sex som å spise mat og drikke vann.

     

    Du som spurte: "Hva faen er det som feiler deg?", du er bare sjalu og det er heller jeg som skal spørre deg om akkuratt det spørsmålet.

  5. Alle misforstår meg tror jeg. Hadde ikke akkuratt den beste karakteren i norsk...

     

    Uansett... Dere sier at det ikke er vits å være noen dere ikke er. Hvordan er det mulig egentlig? Du er deg selv uansett hva du gjør og sier. Det handler ikke om å forandre seg selv på den måten, men å lære seg "spillet". Vite hva du skal gjøre for å sjarmere jenter flest.

     

    Her er en tankegang: "Hva skal jeg gjøre for å få den jenta til å like meg?"

     

    Dette er hva enkelte, eller de fleste av dere ville gjort:

     

    - Rett og slett KJØPE jenta, ved å bruke masse penger på hu for å virke grei og snill. Gjøre alt for henne t.o.m ting hun lett kunne gjort selv.

     

    Dette er hva jeg og noen få andre ville gjort:

     

    - Gitt henne en spennende, farlig og mystisk opplevelse sammen med meg. Istedenfor å kjøpe ting og gjøre ting for henne hele tiden gjør jeg det bare noen få ganger med store mellomrom, da virker det mye mer spesielt enn om det skulle vært en vane og en selvfølge at du skulle gjort det.

     

    Hvis jeg hadde lyst til å dra å kjøpe en softis ville jeg ikke spurt "Skal vi dra å kjøpe en is?", jeg hadde sagt "Vi drar å kjøper en softis a"... Du må være direkte og bestemt, ha selvtillit.... Ikke spør, bare gjør det, og hvis jenta ikke vil det så sier ho ifra.

     

    Dere sier det ikke handler om å pule flest jenter, men å finne den ENE rette. Men hvordan skal dere finne den rette når dere ikke klarer å dra en eneste jente?

     

    Jeg har finni den rette for mange tusen år siden og vi er fortsatt gift, enda så mange jeg har vært sammen med.

     

    Det finnes mange forskjellige typer gutter som drar damer, men den typen som ligger på toppen som går hjem hos de fleste jenter er Bad Boys samme hva dere sier.

     

    Istedefor å si at det jeg gjør er FEIL måte å gjøre det på, jeg som faktiskt klarer å skaffe meg damer, når dere ikke har klart det... Da syns jeg dere skal prøve å bli med på notene og prøve å lære noe... Det skader ikke å prøve, det fins millioner av jenter der ute.

     

    Jeg har fått nei MANGE ganger også, men det som teller er alle gangene jeg har fått ja.

     

    Ikke glem humor, det er også viktig. Å være sammen med noen som er morsomme er hvertfall ikke kjedelig.

     

    EDIT: Hadde vært bra om noen jenter kunne gitt kommentar på det jeg skriver, både positive og negative, hvorfor og hvorfor ikke.

  6. Jeg snakker regelmessig med jenter, og har ikke problemer med det. Tvert imot. Det er kjempelett. Problemet er at altfor mange ser på meg "som en god venn". Men jeg bryr meg heller ikke der.

     

    Det irriterer meg at de som står bakerst i en gjeng er de det motsatte kjønn bryr seg minst om. Utrolig irriterende siden det er disse som har fått meg inn i det miljøet jeg er i, og det er faktisk de som er greiest. Det er en stor føflekk i "toern"  at folka som går foran i en gjeng får alle jentene, og de som står bakerst ikke blir lagt merke til. De er de greieste av de alle. Ikke de store gutta som står foran som ofte er voldsomt svære i kjeften, og ikke behandler jentene med den respekten de skal ha. Dette gjelder også pene, skikkelig greie jenter som går ut med de guttene som er verst. Faen å det irriterer meg.

     

    Grunnen til at jenter ser på deg som "en venn" er fordi du er altfor snill mot de. Jeg mener ikke at du skal være frekk og sur e.l, men jeg mener at du ikke burde kjøpe masse ting til de og alltid betale for de. Du må klare å si "Nei" og du trenger ikke unnskylde deg hele tiden og se så veldig opp til de. Du kan se opp til de inni deg, men ikke vis det.

     

    Jenter liker spennende og farlige gutter, derfor er det heller ikke så rart at de ikke liker de såkalte "bakerste" så veldig godt som kjæreste materiale. De behandler jenter med respekt de som står "foran" også, men de behandler de ikke som om de var noen gudinner. Du må vise deg fram. Slik er det i naturen også, de svakeste får ikke parre, hvertfall ikke like mye som de sterkeste og tøffeste.

     

    Det hele er et spill og du må lære deg å spille det, ikke lag dine egne regler som gjør at du taper.. .Eks: Du sier du vil være den "bakerste". Det vil du ikke, du vil være den som står foran og drar alle damene, og hvis du vil det så må du gjøre som de. Bare prøv, jenter ser mer opp til deg da og jeg kan garantere deg at damene kommer.

     

    Hadde det vært slik at "Snill og grei" dro damer, da lurer jeg på hvorfor gutta i f.eks. Motley Crue dro mange av de mest kjente og deiligste damene i USA på sin tid. De har jo langt krusete hår med tatoveringer over hele kroppen. De slo damene sine og enda kommer damene tilbake og sier "Jeg tilgir ham, jeg vet han ikke mente det... blablabla".

     

    Bad Boys, Bad Boys, watchu gonna du, watchu gonna du hven dey kom får ju!

     

    Småtips:

     

    Vis deg fram

    Drit i hva alle andre mener om deg

    Gå med hodet opp og ikke se ned i bakken

    Vis hvem som er sjefen

     

    Vi gutter ser etter jenter som er snille, søte og pene. Jenter ser etter tøffe, spennende og farlige gutter. Det er egentlig forskjellig, men sånn generelt er det slik det er mener jeg i hvertfall.

  7. Fy faen!

    En liten drittkjerring i klassa har drevet og sagt alt jeg har sagt om hu jeg liker til henne! DET ER TIL Å SPY AV!

    6029655[/snapback]

     

    Drit i det da... Nå vet jenta hvertfall at du liker henne og hvis det ikke skjer noe nå, så kommer det sansynligvis aldri til å skje noe.

     

    Ikke snakk om dine problemer med jenter. (Du virker bare usikker på deg selv)

    Ikke snakk om hvem du liker med noen som helst. (Det blir BARE problemer ut av det)

     

    Noen tips: Ikke gå rundt å sikle etter jenter du aldri kan få, jeg mener ikke bare stå å se på de. Hvis noen jenter er intressert i deg så merker du det.

     

    Er du intressert i noen, så går du rett bort til de.. og da er ikke spørsmålet "Liker hun meg?", men "liker JEG henne?"

  8. Blæææææ ... hvorfor skal det være slik at menn er dominante og kvinner er underlegne/"svake"? Hvorfor skal det være slik at menn skal "jakte" på kvinner? Hva er det egentlig med dette kjønnsmønsteret? Hvorfor skal gutta "alltid" ta initiativ mens jenter bare skal stå/sitte/whatever som noen passive dukker og motta hele tiden? Altså, jeg mener, hvorfor skal det være "the only path"? Hvorfor ikke slik at jenter kan ta inititiv og gutter er passive?

     

    La meg si det men en gang: Jeg er ikke dominant og "pådrivende", jeg er passiv og har plenty med feminine trekk og vil aldri passe med de jentene/kvinnene jeg hele tiden må ta initiativene og være "pådriver" for å få (jeg er passiv + hun er passiv = null fremdrift i forholdet). Hvorfor kan ikke jenter/kvinner være initiativtaker og "pådrivere"? Det jeg trenger en dominant jente/kvinne som jeg kan krype inn i armkroken på og føle meg trygg hos, ikke noen som kryper inn i min armkork for å føle seg trygg.

     

    Signed Ernie og TLZ

    5852829[/snapback]

     

    Har du vært i et forhold før? Pleier du å være på by'n i helgene?

     

    Isåfall skjønner du raskt at ganske mange jenter prøver å sjekke en opp og i et forhold gjør de like mye som mannen for forholdet.

     

     

    ... Jeg tror du skal finne deg en gutt jeg.. Virker egentlig som om du er homofil eller bifil kanskje. Ikke noe negativt sagt om det.

  9. Men han er en kompis av meg, som jeg vet har vært borte i litt av hvert.  Han er veldig sjarmerende, og har aldri fått nei i hele sitt liv. Jeg pratet med ham om saken her en dag (ikke det med meg altså), og han fortalte meg at han elsker henne, noe som jeg vet han ikke tar lett på, og han sier han kunne aldri ha gjort henne noe eller såret henne. Men hvordan kunne han gjøre noe sånt da?

    5851662[/snapback]

     

    Jeg ler hardt inni meg. Han har ALDRI fått et nei? .... Jaja...

     

    Hvordan vet dere det? Uansett så hadde jeg bare driti i han hvis jeg var venninda de BARE fordi han sa det der.

  10. Spesiellt ikke siden det er en veldig god veninne. Og i dag hadde jeg en flere timer lang samtale med henne, hvor hun fortalte meg hvor glad hun er i ham, men ikke vet om han er til å stole på.

    5851415[/snapback]

     

    Han er jo ikke sammen med noen av dere og heller ingen andre, og da har ikke ho venninda de enerett her ENDA hvertfall. Klår han på andre når han er sammen med noen så er han jo ikke noe å samle på selvsagt.

  11. Jeg har ett lite problem... Jeg har vært på skoletur nå, og en av dagene satt vi og drakk vi på hotell rommet mitt. Det er en gutt og en jente i klassen som holder på å bli sammen nå, og de er sinnsykt søte ilag, jeg har skikkelig sansen for begge. Den dagen hadde hun gått å lagt seg, og det var bare meg, en annen veninne og ham på rommet. Jeg var temelig beruset, og lå på sengen å koset litt med ham (på dette tidspunktet visste jeg ikke noe om veninnden min og ham). Helt uskyldig. Men så begynnte han å prøve å fingre meg, opptil flere ganger. Jeg tok hånden hans bort hver gang, men nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Burde jeg fortelle veninnden min det? Han var jo ikke akurat edru han heller da, men er det en god nok unskyldning? Jeg nevnte det ikke for ham dagen etter, og har ingen planer om å si noe heller. Det blir for rart.

    5851242[/snapback]

     

    Hva er problemet?

     

    Det folk ikke vet har de ikke godt av å vite heller, så bare la det være. Du har vel ikke gjort noe galt.

  12. Imorra skal jeg fortelle mine ansatte at de har sparken og så skal jeg fortelle kona at jeg er blakk fordi jeg brukte alle pengene på prostituerte og sprit.

    5847805[/snapback]

    Koselig. :)

     

    (Men blir ikke de litt vel for åpenbare, eller har du tenkt nøye over det og kkan virkelig leve deg inn i rollen?)

    5847809[/snapback]

     

    Har da tenkt litt mer ned i detaljer da :) Jeg skal plante en spritflaske der de sitter å jobber og så skal jeg dra den fram og si :"Næmmen Bjørn dah.. Hva har jeg sagt om å drikke på jobb!?! Kom inn på kontoret mitt SNAREST!!"

     

    Når det gjelder kona så tror jeg at jeg dropper planene mine i frykt for å bli banka opp. Jeg tar heller flytende Melange smør i shampo flaska, slik som ble fortalt på Senkveld her om dagen :p

  13. Nå har jeg seriøst ingen anelse om hva jeg skal gjøre. Føler meg helt fortapt. Jeg har ingen penger til mat, må bruke alt på bensin til bilen min, som er full av kondens og har høl i tanken. Bensinpumpa holder på å gå også. Jeg går på skole nå for å ta opp matte og fysikk. Jeg valgte bort disse fagene på vgs og fikk en slags ide om at hvis jeg begynte på skole igjen, ville alt ordne seg. Så feil kan man ta.

     

    Skolen er et kapittel for seg selv. Jeg tar et halvårs-studium på en høyskole. 2fy, 2mx og 3mx pressa sammen til et halvt år med skole. Jaha. Skjønner ikke helt hva jeg tenkte på. Nå ligger jeg 5 kapitler etter i matte og fysikk gav jeg opp for lenge siden. Lærerne gjør ting feil og jeg henger etter for jeg får ikke tid til å gjøre oppgaver pga. alle innleveringene.  Jeg får bittelitt studielån, og når jeg stryker blir de 16k jeg fikk i stipend gjordt om til lån. Snakk om examenspress. Ikke bare må jeg beså disse to jævelfaga, men i tilllegg presser de meg for penger?

     

    Jeg har ingen ide om hva jeg skal gjøre i fremtiden og er helt ødelagt.

     

    Jeg har et veldig stort savn etter en hund akkurat nå. Det er det eneste jeg har tenkt på det siste halve året, og har endelig greid å bestemme rase. Men så var det penga...  Det går i minus her hver måned. Så hvis det er noen der ute som er villig til å sponse meg med 9000 kr hadde det vært veldig snilt  :(  Hjernen min klarer bare å tenke på dette emne. I alle situasjoner jeg havner i, greier jeg å vende og vri på det sånn at hvis jeg hadde hatt en liten hund ville alt ha ordnet seg...

     

    Foreldrene mine gikk fra hverandre i august. Tre mnd etterpå sa morra mi at hu var  flatbanker og hadde skaffa seg dame. Jeg var utrolig sinna på henne fordi hun holdt dette sjult såpass lenge (hadde begynt før sommeren) og måten hun taklet alt på. Søstra mi ville ikke bo hos henne mer, men hun tok som vanlig ingen signaler what so ever. Fattern har endelig innrømmet at han har vært en dårlig forelder og vi har snakket sammen litt om det, og dette ha hjulpet litt på forholdet oss i mellom.

    Morra mi er et annet kapittel. Hun har skøvet lillesøstra mi lengre og lengre vekk fra seg ved å legge press på henne og mase om at hun og den nye kjæresten skal bli bestevenner. Noe som har ødelagt henne totalt (lykke til med en ny erobring mamma!) og nå nekter hun og engang snakke med henne.

     

    Moren og faren min krangler veldig mye om minstemann på 14 og jeg står i midten. Det virker som om de må "ta ut" alt på meg, og jeg liker det ikke. Hver gang jeg kommer på besøk eller de krever at jeg kommer må de ha "snakke alvorlig med meg praten" (gud som jeg hater det). Far slenger dritt om mor og omvendt. Jegveit ikke helt hva jeg skal gjøre og det er ikke noe koselig. Morra mi er skuffet over meg og jeg tror ikke hun liker meg helt lengre, etter jeg var sinna på henne en god stund, pluss at jeg egentlig fortsatt er det. Den mellomste ungen på 17 er den som har vært "snill mot henne" så hun får mange gaver og shit, mens jeg sitter her og har såvidt råd til husleia. Jeg veit ikke helt hvordan jeg skal forklare det at jeg sitter i midten men jeg føler meg veldig sliten og uvelkommen.

     

    Jeg "trenger" en til katt for den jeg har er veldig slitsom og kjeder seg masse. Han kan stå midt ute på gulvet å skrike i flere minutter hvis jeg ikke underholder han konstant. Skal inrømme at jeg har skjemt han bort, men det er jo babyen min. Jeg inngikk en avtale om at jeg skulle være "forvert" for en balineser men den gikk til hælvete når jeg ble litt for løsmunnet om økonomien (ville jo bare være ærlig!) og hun nektet å høre etter lengre. Jeg forklarte at den var dårlig nå men hadde helt sikkert forbedret seg når jeg fikk katten (halvt år til) men hun har ikke svart på mailene mine. Snakk om useriøst. Det burde jo være mulig å svare. Jeg har ikke turt å fortelle kjæresten min dette, for jeg har fått han til å like en rase han ikke syntes noe om. Og han gledet seg like mye som meg.

     

    Jeg har bestilt time hos lege (spykologo henvisning) etter råd av en i klassen siden det er fysisk og psykisk umulig for meg å være på jobb eller skole flere dager på rad, ja t.o.m. en hel dag uten å bli helt uttafor og depressiv. I tillegg har alt dette ført med seg søvnproblemer og jeg har ikke sovet en hel natt siden lenge før jul. Jeg er så utrolig sliten og utbrent og føler at en hund vil ordne alt (noe den ikke/kanskje vil gjøre). Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre og håper du har orket å lese alt. Er vel ikke så alvorlige problemer, men jeg er så sliten. Vil bare legge meg ned akkurat nå og sove et år eller to, og våkne opp som millionær. Jeg er glad jeg har dyr, da det og røyk er det eneste som kan roe meg ned. Jeg blir stressa og vimsete og er sinna på en katt som ikke fortjener det. Han vil jo bare ha oppmerkomhet.

     

    Jeg orker ikke lese igjennom dette en gang til, så det får bare være noen skrivefeil.

    5834274[/snapback]

     

    Oj, her er det en som har misforstått hvordan man skal leve igjen....

    Jeg bare begynner på toppen og går nedover:

     

    Mat:

     

    Penger til mat? Du kan dyrke din egen mat! Du kan jakte på dyr i skogen osv. Jeg gidder ikke gå ned i detalj alt naturen har å by på. Dette mener jeg helt seriøst og jeg har levd ett år slik selv.

     

    Bil og bensin:

     

    Dette er noe du ikke trenger. En tråsykkel eller rett og slett bruke beina er en veldig god ide. Bor du for langt unna viktige steder så foreslår jeg at du flytter. Hullet i tanken kan du lett fikse selv ved rett og slett dra til en bilopphugger og skru av en tank og en bensinpumpe og sette den på selv. Vet du ikke hvordan så låner du deg en bok på biblioteket, det er gratis. Det er nyttesøst å begynne å sveise i en tank, pga bensinen og stor sjangs for fler lekasjer hvis du ikke er flink til å sveise. Du får helt sikkert lov til å låne et sveiseapparat av noen og en metallbit finner du hvor som helst. Når det gjelder kondens så får du kjøpt kondens fjerner på bensinstasjonen og dette kan du ta deg råd til.

     

    Skole og lån:

     

    Hvis skolen er lagt opp slik den er og mange andre har klart å bestå med gode karakterer (Ja, det må jo en god del ha gjort hvis ikke hadde det blitt gjort noe med) så må du også klare det. Du bruker helt sikkert tiden din feil og bruker helst mer tid på ting DU har LYST til å gjøre istedenfor å gjøre ting du MÅ gjøre. Det er en grusom verden (Ikke min mening).

     

    Lånet ditt blir ikke noe problem for det har du ganske lang tid på deg å betale tilbake. Hvis ikke har du sosialen.

     

    Fremtiden:

     

    Skal jeg fortelle deg hva du skal gjøre i fremtiden? Hvis jeg virkelig må gjøre det så skal du finne deg en jobb og leve livet til du dør og siden man sannsynligvis bare lever 1 gang så foreslår jeg at du fokuserer mer på de positive tingene her i livet og slutte å tenke på de negative for jo mer du tenker negativt jo mer deprimert og frustrert blir du og omvendt.

     

    Hund:

     

    Hva i helvette skal du med en hund til 9000 kr når du ikke har råd til å forsørge deg selv engang? For hundens beste ville jeg latt dette være. Du får mye kos fra en katt også og den er gratis og krever mindre mat og stell. Du har bestemt rase allerede.. Hvorfor plager du deg selv slik? Jeg tror du rett og slett trenger en jente inn i livet ditt. Så hvis du hadde prøvd å skaffe deg en jente som du kan være glad i så tror jeg livet ditt hadde blitt MYE lysere. Det er riktig nok ikke bare bare å skaffe seg en kjæreste for noen, men en dag så dukker det opp en, helt garantert hvis du gjør deg synlig for dem.

     

    EDIT: Fant ut at du hadde kjæreste OG katt OG er jente.

     

    Familie Problemer:

     

    Jeg vet ikke hvor gammel du er men du er vel rundt 19 - 20 år eller eldre? Om mora di er flatbanker eller ikke har du ikke noe med. Det er fint å høre at du bryr deg om søsknene dine om at de ikke har det bra i hjemmet. Men det er heller egentlig ikke ditt problem. Du får ta det som det kommer, når de blir eldre og flytter ut/bestemmer over seg selv kan du heller hjelpe de da, med de problemene de måtte ha etter en dårlig oppvekst. Du kan tydeligvis ikke forandre på noe ved å snakke foreldra dine til rette, så bare la det ligge. Du kan heller finne på noe sammen med søsknene dine på fritiden og vise at du er der for de så kan de heller komme til deg hvis de er lei seg, så kan du prøve å hjelpe de på den måten med fornuftige ord. La foreldra dine ligge og snakk med barna, ikke foreldra.

  14. Kan vi ikke bare drite i alt som heter skole da... Like så greit det... Eneste fornuftige jeg lærte på skolen de 9 første årene (Det var 9 år den gang på grunnskolen) var å lese, skrive og regne (Ikke regne avanserte regne stykker, men gangetabbelen, pluss, minus, dele og slike nødvendige ting.

     

    Det er vel det eneste jeg kan og i dag driver jeg mitt eget firma og har tjent litt flesk og lever helt topp og har råd til det jeg vil ha og trenger pluss litt til.

     

    Er det noe som intresserer dere, lån en bok på biblioteket... Man burde ikke bli prakka på seg alt mulig av ANDRES meninger spesielt når det gjelder samfunnsfag og KRL. Man burde ha en mulighet til å utvikle sine egne meninger. Historie og slikt er greit, men ikke noe som har med ANDRES syn på ting å gjøre.

     

    Den siste oppgaven jeg gjorde på skolen var å slå ned rektor med en svær feit bibel med saueskinn og gullfarge på og så tvang jeg han til å spise opp den siden det står "For så høyt har gud elsket verden at han sendte sin enebårne sønn, jesus, ned til jorden for å befri oss fra det onde". (.. e.l)

     

    Jeg er et godt eksempel på en kar som ikke fulgte med på skolen når de prøvde å prakke på oss religion, andres meninger og diverse annet med drit. Til tross for det lever jeg lykkeligere enn de fleste.

     

    Kanskje det var og er fordi jeg er og var i stand til å tenke selv og finne ut av ting selv, uten hjelp fra andre? Jeg har aldri trengt noen hjelp fra andre mennesker, jeg har vært min egen advokat i retten, jeg flyttet hjemmefra når jeg var 17 år gammel. Akkuratt det med å flytte for seg selv når jeg var 17 år gammel og fortsatt gikk på skole var litt dumt, men jeg grein ikke for noe sånt... Jeg bodde ca. 12 mnd i et forlatt hus jeg fant i en skog, uten strøm, vann eller dass... Maten min dyrket jeg selv, jeg vasket klærne og meg selv i en elv.... Jeg solgte reveskinn og slik fikk jeg penger til det lille ekstra...

     

    .... Nå sitter jeg i et 3. etasjes hus med en dass til hvert familie medlem og dobbeltgarasje og skriver på en moderne PC her på Diskusjon mens jeg snart er ferdig med å printe ut den siste regningen til en kunde som lyder på 124.500 kr for en tomt vi gravde ut.

     

    Jeg valgte å flytte ut hjemmefra fordi jeg ville utforske meg selv og jeg ville til et sted hvor jeg kunne tenke fritt og naturlig. Det ene året der har gjort så jeg ser HELT annerledes på verden enn de fleste andre gjør.

     

    (Jeg har vært hos psykolog og jeg er IKKE syk i hodet, jeg er bare spenna gæ'ærn ifølge alle som kjenner meg)

     

    Anbefaler alle andre å gjøre det samme.. Jeg levde ikke helt for meg selv. Jeg gikk fortsatt på skolen og var sammen med kamerater. Hadde jeg levd for meg selv der hadde jeg jokket meg ut av skogen med bare bjørneskinn over de edle deler og en treklubbe i handa med 3 meter langt skjegg og hår, det hadde blitt FOR naturlig selv for meg.

     

    Jeg har gjort mye rart og nå er jeg blitt til en skrukk som sitter på en data og skriver om alt mulig dere sansynligvis gir faen i. Men poenget her var.. eller for å i det slik... Jeg tror vi lever på FEIL måte, det er ikke naturlig slik vi lever nå. Jeg har lært meg selv å leve og jeg kan ikke huske en tid i livet mitt hvor jeg har følt meg deprimert eller noe slikt.

     

    Jeg prekær og prekær, jeg kunte spøtta på dæ om jeg hadde løst engang!

×
×
  • Opprett ny...