Gå til innhold

The StigMeister

Medlemmer
  • Innlegg

    346
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The StigMeister

  1. Tenker da på musikk og bilder osv! Hvor går man får og skifte ifra internminnet til SD kortet?

     

    Det lagres automatisk på minnekortet... Som bruker har du ikke tilgang til å bruke internminnet på telefonen.

     

    /Espen

     

     

    Prøvde og sende over en video på 220 mb ifra pc`n.. men funket ikke da det ikke er nok minne! Det lagres på internminnet.. ser at mb`ene forsvinner ifra internminnet når jeg overfører.. så dette var rart

  2. Er det sjangs for og bli bannet hvis man kopierer en savegame fra en bannet konsol/harddis, der savegamen ble laget før release av spillet og over til en helt ny "rein" elite?

     

    Neppe.. men om du prøver vil du nok oppleve at savegamet, og hvis du har brukt profilen din på den banna boksen, at begge filene er ødelagt. Gamertagen kan du riktig nok ta en "recover" på, men savegamet vil være tapt for alltid.

     

    EDIT: Undrer litt på hva vitsen med å kjøpe 222 spill, som nevnt over, er hvis man kun fullfører de med 17.63% i snitt? Har selv spillt 151 spill med et gjennomsnitt på 81%. Dvs et gjennomsnitt 810G på retailspill og 160G på arcadespill. Er selv av den oppfattning at har man betalt for noe, skal man ha noe igjen for det. 2-600kr. for er spill man spiller 1 time eller 2 er vel heller bortkasta.. er vel bedre å se en film til 35kr. da?

     

    Fikk min boks bannet jeg også.. men alt av savegames fungerer på den nye boksen! ;)

    Måtte jo selvfølgelig recovre gamertagen, men ingen prob med savegames!

  3. Nå for tiden virker det som om man blir tatt uansett om man ikke spiller brente spill online, eller ikke..

    Onkelen min som har fått sin boks flashet,spiller kun offline. Og han har kun brukt boksen på live 1 gang, og det var for og laste ned en oppdatering.. Og igår da han gikk online igjen, så fikk han ikke logget på liven da det stod at boksen var bannet! Og han har ALDRI spillt online!!! Så ingen er trygge nå til dags..

    Så de har tydeligvis gått inn får å ta piratene nå!

    Så skal man spille backups eller nedlastede spill, IKKE gå online...

×
×
  • Opprett ny...