Gå til innhold

japsejan

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av japsejan

  1. Ja høres interessant ut det, bare håper de tar seg tid til og teste det skikkelig så det ikke blir som med speederbikes tidligere, at de forsvinner mens man kjører og blir sittende fast i swim mode og må ha hjelp av en csr :roll: osv.

     

    Men for all del, jeg vil ha min X-wing :cool:

    Jepp sant det.

     

    Håper bare at det blir "atmosfærisk flyging", altså at man kan fly direkte inn på planeten uten noen cutscene/loading screen, slik at man kan cruise over planeten i sin nylakkerte X-Wing :green:

     

     

    men tviler på det er teknisk mulig... :cry:

  2. Spiller det litt i ny og ne med kompiser og begynte for ikke så lenge siden med en throwing-barbar. :green:

     

    Men har kommet litt sjeft ut med tanke på skillpoints o.l. pluss at de gode våpene er vanskelig å finne. Men det er artig å spy ut x antall spyd i sekundet, synd at jeg må "reloade" hvert 3 min. dah :p

     

    Ellers har jeg en lvl 75-80, husker ikke helt, Blessed Hammer pala som er ganske så slem :devil:

     

    Huff, jeg presterte forresten å få "expired" på 80% av charsene mine da jeg ikke spilte på noen mnd. :blush:

     

    Account: "japsejan1.10" (hoved) og "japsejan"

  3. Når skal folk lære? XT er det beste i ATIs serie(over SE,NonPro og Pro), men i nVidias serie er det det dårligste(Under NonUltra og Ultra)

     

     

    9800 Pro for alle penga eller vent til R420!

    :yes:

    Hmm.. ok de gjør det ihvertfall ikke lett for folk :ermm:

     

    Jo jeg kan jo kanskje vente, men MistaPi har et lite poeng med at prisnivået er nok litt høyere.

     

    Uansett så går jeg nok for det 9800Pro kortet + VGA silencer, tror jeg :devil:

     

    Det blir vel ikke 64 Bits + PCi Express oppgradering med det første kjenner jeg lommeboken rett... :blush:

  4. Jeg har lyst å ta ingame feeds fra min galne CS gaming og lage film ut av disse. I den forbindelse lastet jeg ned og prøvde Fraps 2.0. Programmet hadde vert genialt hvis ikke FPS hadde sunka fra 99 til 15-20 fps under recording. Det er med laveste kvalitet på film og uten lyd. :cry:

     

    Jeg har da tenkt på å bruke den standard ingame recording greien, men har hørt at den ikke er så god, liksom crappy kvalitet o.l. Hvordan bruker man den ingame greien uansett?

     

    Så lurer på om noen vet om andre mindre FPS slukende recording programmer enn Fraps... eller om eventuelle tips for å få opp fps'en igjen. :green:

  5. Hvordan er det med styringen i spillet?

    Er det like dårlig som Star Wars Old Republic? I kamp foreksempel, du må velge først hvor du skal skute og hva du skal skyte med. Slik final fantasy og pokemon metode...  :thumbdown:

     

    Eller er det slik som morrowind og jedi knight spill..

    Nope.

     

    Er mer som et FPS... Kan løpe hvor du vil under kampen, kan sette opp/fjerne special-attacks, kroppsstilling, etc. Et ganske så fritt combat-system imho.

    Fightingen er turbasert. Noe lignende Neverwinter Nights.

     

    Dvs. man gjør ikke slossingen selv, men bare forteller avataren din hvem han skal slå, hvilket våpen man skal bruke og hvilke special attacks han skal ta i bruk i tide og utide.

     

    Litt merkelig i starten at det ikke er real-time, men man blir vant til det :green:

    Det er mer som et FPS da.

    Det har noe å si om du løper eller står stille, sitter nede/ligger, etc.

     

    Tror du ikke helt vet hvor viktig det er å posisjonere seg riktig i combat i SWG... :)

    hehe, joda.. figthing stances er ganske avgjørende.. spess hvis man er marksman-type fyr da man treffer mye bedre i "prone" enn "stand" og "kneel" osv.

     

    Er også kjedelig å ligge foran en som kutter deg opp med sverd osv. så stances er viktig ja... samme om du løper eller står i ro. Men siden du nevnte det så tok ikkje jeg det med... eller noe sånt :p

  6. Hvordan er det med styringen i spillet?

    Er det like dårlig som Star Wars Old Republic? I kamp foreksempel, du må velge først hvor du skal skute og hva du skal skyte med. Slik final fantasy og pokemon metode...  :thumbdown:

     

    Eller er det slik som morrowind og jedi knight spill..

    Nope.

     

    Er mer som et FPS... Kan løpe hvor du vil under kampen, kan sette opp/fjerne special-attacks, kroppsstilling, etc. Et ganske så fritt combat-system imho.

    Fightingen er turbasert. Noe lignende Neverwinter Nights.

     

    Dvs. man gjør ikke slossingen selv, men bare forteller avataren din hvem han skal slå, hvilket våpen man skal bruke og hvilke special attacks han skal ta i bruk i tide og utide.

     

    Litt merkelig i starten at det ikke er real-time, men man blir vant til det :green:

  7. Jobber en del med HP switcher på jobben og lurer på om det finnes en måte å forenkle konfigureringen av disse switchene i form av et automatisk script o.l.

    Da tenker jeg på inntillinger som tid, vlans, ip config, spanning tree, flow-control o.l.

     

    Noen som har erfaring med dette eller vet om noe?

     

    Takk for svar!

     

    EDIT: dette gjelder HP Procurve Switcher som 2524 og 2650

  8. Takk for svar!

     

    Da står det mellom 350W MIST eller 350W eller 400W Fotron/Sourcen fra Microplex tror jeg. Har de 50 extra Watt'ene mye å si?

     

    En annen ting jeg lurte på.. Jeg har et PC9800Pro kort og Tv-outen fungerer dårlig. Det går striper over Tv-skjermen og bildet er sjevt. Dette problemet hadde også en kollega av meg, men etter han skiftet til 450W strømforsyninig så ble bildet helt klart og nydelig. Kan det i enkelte tilfeller være slik at strømforsyningen kan forstyrre signalet såpass? For hvis det har så har jeg enda en god grunn for å skifte strømforsyning... erfaringer?

     

    edit: leif

  9. Jeg er på jakt etter en ny strømforsyning til maskinen min og er ute etter en strømforsyning som yter 400W eller over. En av hoved grunnene for mitt strømforsyningsskifte er grunnet høy støynivå på min gamle Chieftech.

     

    Så derfor lurte jeg på om noen har noen gode anbefalinger som er ganske stille men som ikke ruinerer meg helt heller. 500,- kanskje? ikke over 1000,-

  10. Spiller på Eclipse (Mogan Res) og Chimeara (Cosmo Kramer) der jeg på Eclipse er en blanding av crafter/swordsman.. ikke helt sikker på hvilke veier jeg skal gå.. Holo #1 sa Tailor  :scared:  men det er så jevli stress (og kjedelig) med grinding så ja, er i tvil der.

     

    Ellers på Chimeara så skal jeg nok går BH bare for å ha prøvd det. Forresten noen har noen erfaringer med BH som yrke, er det noe artig? Uansett så tar jeg kanskje jeg litt CH først. We'll see..

     

    Anyway.. spiller du på Eclipse så join det helnorske PA'et NiS som Spiffen sa..  :green:

    bh er så kjipt syns det er drit kult i starten men innvestigation tar livet av en innvestigation 1 er lett men det etter er derimot my hardt arbeid og strev mer enn master tailor.... hadde bh men alle waepon skillsa på fullt omtrent men innvestigation tokk livet av bh

    Hmm.. høres skummelt ut. Men hva er det som er problemet med investigation då? Er det noe med investigation XP som gir for lite for sjelden eller? Vanskelig å få?

  11. -har ikke prøvd det så utrolig mye enda pga jeg leser til prøve, men det lille jeg prøvde likte jeg ganske godt. (spilte hele demoen)

    er morsomt å kaste en stein for å forvirre fienden, først hiver man noen steiner inn i noen busker, ser hvordan fienden lister seg mot busken, så hiver jeg en granat inn. så mitt førsteinntrykk er t AI`en virker ganske solid.

    Hehe, det var en ny måte ikkje jeg har brukt før. Ja, som sagt så er det mange taktiske muligheter. Men uansett så oppfattet ihvertfall jeg AI som skuffende, dog den har jo sine øyeblikk. Fordi mange ganger så kan du stå rett med siden av de uten at de leer på en finger og noen ganger så blir de "stuck" i vegg osv. Faren for at dette er demo bugs er stor så jeg regner med flauser som dette blir fikset. Det er liksom ikke noen farlig motstand. AI en er ok, men hadde større forventninger.

     

    - man har vel ikke bruk for å fjerne alle våpnene fra hendene, er bare til å hoppe over til pistol når man har behov for å springe.
    Funksjonen hadde gjort seg nyttig hvis man har hevet fra seg både pistol og kniv til fordel for kraftigere skyts. :devil:

     

    -stemmene var ikke akkurat kjedelige, vil ikke kalle dem klisjeaktige heller, syntes bare det var morsomt å høre på og konstaterte det som en positiv vending i spillverdenen.
    Likte stemmende til spilleren ect. men motstanderene sine kunne vært bedre. Liksom "I am gonna get u a**hole" blir ikke noe særlig skremmede heller, dog så er jo ikke dette Doom III, men man skal jo danne seg et lite bilde av motstanderen som en livsfarlig "killer" og ikke en liten gretten pappagutt i menstrausjonsperioden. Jaja, sikkert sett for mange klisjeaktige actionfilmer jeg.. :ermm:

     

    *Våpenlydene er greie, de er selvfølgelig dempet, ingen gidder jo å ha spill med virkelig lyd på våpene... Har jo ingen planer om å bli døv heller, hadde vært irriterende med skarpere lyd og. På et skikkelig annlegg lager våpnene mer enn nok lyd.
    Men våpenlyd er våpenlyd, det skal høres. For det blir litt urealistisk at når en motstander gyver løs med en assault rifle fra 20m avstand og man såvidt oppfatter lyden av skudd. Lyden skulle no hatt nesten samme lydstyrke som spillerens eget våpen, for på 20m forsvinner ikke lyden så fort.

     

    - aièn kunne ja, vært mye mye bedre. En burde kunne manuellt stille inn vanskelighetsgraden, eks. aièn (skade, viewdistance, intel. m osv.) , hva en tåler av skudd, hvor mye en blir påvirket av gangen osv.
    Helt enig, dette er noe som flere framtidige FPS'er bør prioritere å få med i spillet :yes:
  12. Ja, etter å ha spilt gjennom demoen et par ganger (som var fryktelig kort!!) har jeg gjort meg opp noen meninger over ting jeg er fornøyd med/ikke så fornøyd med, here goes: :devil:

     

    pros

    - grafikken er ganske lekker selv om det forekommer en del feil og mangler men dette er jo pga demo/beta versjon så dette blir nok garantert fikset.

    - STORE bertt/landskaper og områder å bevege seg rundt på. Vakkert å stå på toppen å se utover øyen. :love:

    - gode blod/gørr effekter som har god potensiale fram mot lansering. "Death Animations" er ikke så gale men kunne vert bedre.

    - Eksplosjonene er over gjennomsnittet bra.

    - Fin fysikk og ragdoll effekt, men dog så kunne den vært litt mer framhevende, pluss at det skulle vært litt mer interaktive omgivelser ala Max Payne 2.

    - Stilig at motstanderene rykker ut i båt etter deg, men dog de kunne vært bedre å lete...

    - Stilig med den "svømmeeffekten" under vann altså at man virkelig ser at fyren bruker hendene og ikek bare føttende som i andre FPS

    - Dette punktet kan egentlig være nøytralt men jeg setter det er uansett; hyggelig at motstanderene ikke tåler så mange skudd (= realistisk), men dog på Hard så tåler de litt mer enn realismen tilsier.

    - Flott at man kan stille våpnene i enten "auto" eller "single" mode.

    - Gode våpenmodeller og modeller generelt sett. Litt teksturfeil men det hører vel med i demoer.

    - Gode taktiske muligheter til å prøve ut forskjellige strategier osv.

     

     

     

    cons

    - Lyden var faktisk litt skuffende med tanke på skytevåpen. Såvidt man hører motstanderens våpen, mens sitt eget hører man ok. Dessuten er MP5'en en smule for støysvak (ja den har lyddemper, men ikke fan om den demper så mye). Men dette er/kan være mest sannsynlig en bug.

    - Selv om dette er en demo så skuffer AI'en meg ihvertfall. Greit stilig med flankingen etc. men den generelle AI er rett og slett for dårlig selv på Hard.

    - Som bringer meg til neste punkt. Demoen er altfor lett. Kankje det er meningen, men da burde det ikke vært mulighet for å velge vanskelighetsgrad. Selv jeg som ikke er en hardcore FPS'er gjennomfører spillet med så og si samme letthet på Hard som Easy.

    - Vanneffektene er flotte men kunne vært bedre. Tenker da på ting som at vannet rører seg når man går i det (*kremt* Morrowind) osv. Samt trær, gress og busker burde vært bevegelige (som andre tidligere har nevnt.)

    - Kjedelig at man ikke har en funksjon som fjerner alle våpen fra hendene (husket ikke det engelske ordet :p ) siden løpsfarten er forskjellig i forhold til hvilke våpen man har.

    - Kjedlige og kjisjeaktige stemmer hos motstanderen, virker ikke særlig skremmende

    - Blodkort demo. En skam! greit nok at demoer er demoer men det tar tar knappe 15min å gjennomføre det uten å rushe for mye (ellers så har jeg gått glipp av en stor del... :scared: )

     

    Har sikkert glemt noe viktig begge steder menne jeg kommer ikke på noe mer i skrivede stund. Men selv om dette er en demo så håper jeg at Crytek er klar over disse bugsene/tingene og jobber med dem as I type...

     

    Gøy var no demoen uansett :green:

  13. Spiller på Eclipse (Mogan Res) og Chimeara (Cosmo Kramer) der jeg på Eclipse er en blanding av crafter/swordsman.. ikke helt sikker på hvilke veier jeg skal gå.. Holo #1 sa Tailor :scared: men det er så jevli stress (og kjedelig) med grinding så ja, er i tvil der.

     

    Ellers på Chimeara så skal jeg nok går BH bare for å ha prøvd det. Forresten noen har noen erfaringer med BH som yrke, er det noe artig? Uansett så tar jeg kanskje jeg litt CH først. We'll see..

     

    Anyway.. spiller du på Eclipse så join det helnorske PA'et NiS som Spiffen sa.. :green:

  14. Tror du er ute på tynn is her Arne-Olav. Uansett hvilken person, sted, hendelse du vil nevne så sitter det nok hundrevis av folk med 2000+ sider med bakrunnshistorie printet til både hjernebarke og papir. Tror du skal innse hvor omfattende Ringenes Herre verdenen er først som sist jeg. :roll:

     

    Uansett så foretrekker jeg Engelsk tekst eller bare engelsk tale. Tilgir aldri Ole H. P. Disen's "lettsabel"... :angry:

  15. Fått inspirasjon nok nå japsejan. :dontgetit:

     

    (er nicket ironisk?)

    Ja nå har jeg fått mer en nok å jobbe med. Hehe når det kommer til nicket så har jeg ikke mye jeg skulle ha sagt. Ble kalt det engang, av en eller annen merkelig grunn :ermm:, så etter det så har det bare sittet printet i hjernebarken. :p

     

    Anyway så er jeg enig at siden er litt grå og litt rotete, noe av de tingene jeg skal prøve å få ordnet. Menyen skal jeg gjøre litt tydligere og kanskje flytte den opp, men vi får se. Siden skal også gjøres bredere og lengre noe av det første jeg vil jobbe med. :)

  16. litt grå og kjedelig.
    Ble litt grått, som allerede er sagt.
    Jepp, men det som var tenkt med denne siden er at den skulle være svart-hvitt som var filmens "ekte" farger.

     

    ellers så syns jeg siden var veldig kort. det ble litt uoversiktlig. Hvis du hadde lagd den litt lenger tror jeg man vilel fått med seg innholdet bedre
    Siden var ment til å være litt liten og kort for den skulle passe til å vises i 1024x768 uten å måtte scrolles. Men er enig den er den litt for liten.

     

    Kanskje litt forvirrende å ha linkene i bunnen av siden?
    Ja men tenkte det skulle være en litt orginal vri. Men ser at den kan være litt vanselig å få øye på.

     

    - Menyen "der nede" har samme tesktfarge som bakgrunnen (svart), som gjør at den forsvinner heilt.
    Hmm rart.. hos meg så er tekstfargen på linkene hvite mens bakrunnen er svart, så jeg ser klart teksten i menyen. Du ser vel ikke siden i Opera eller noe, for IE er best for denne siden.

     

     

    Ellers takk for all kritikk, både den negative og positive. :thumbup:

     

     

    Fant forresten denne oppdaterte versjonen av siden, som kanskje løser noe av problemene noen har hatt med siden før. Uansett så er det innhold lagt til, men veldig utdatert som dere sikkert ser. Her er url: http://film.sheepmods.com/

     

    Siden vil også etterhvert bli oppdatert på den url'en.

×
×
  • Opprett ny...