Gå til innhold

Gunnarnord

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gunnarnord

  1. Hei!

    Har en hp bærbar med vista. Prøvde å formatere den med innebygget partisjon. Dette gikk ikke, startet istedet widows men rett før pålogging skal komme, kommer det bare blåskjerm med musepeker på. Prøvde så å starte windows vanlig, men samme problem, kommer ikke lenger. Har prøvd harddisktest, men den gikk greit. Har to pcer, begge hp, begge vista, begge nesten samme problem. Forslag til hva som kan være galt?

  2. Har en BenqSiemens EF81. Der må jeg både ha en jad og en jar-fil for å installere ett program. Mange ganger får jeg bare en jar-fil nå jeg laster ned et program eller en fil. Hva er grunnen til dette? Og hvordan får jeg jad-filen? Hva er egentlig forskjellen på disse to filene?

  3. Får det fortsatt ikke til å virke.

    Bruker usb datakabel og legger filene inn i mappa programmer på telefonminne.

    Når jeg så går innpå programmer finner jeg ingenting. For å finne filene må jeg søke etter dem og da får jeg ikke åpnet dem. Har også prøvd å skrue av mobilen, men heller ikke dette virker.

  4. Har problemer med å spille command and conquer generals zero hour på internett. Kommer opp at at dataen ikke kunne connecte til de andre. Har prøvd å åpne porter på begge routere å har ingen spesiell firewall instalert på pc'en. Har faktisk greid å spille noen få kamper, men det er sjelden. Noen som har noen gode råd eller som har samme problem??

×
×
  • Opprett ny...