Gå til innhold

EvenR

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EvenR

  1. Leste nå på mobili.no sin test av Samsung Galaxy Spica, der de har ventet på oppdateringen før de gjorde en endelig test av telefonen.

     

    http://www.mobili.no/blog/android-2_1-til-samsung-galaxy-spica/

     

    "Det har ikke vært problemfritt. Oppdateringen har vært tilgjengelig siden i går, og vi har siden da kranglet med Samsungs PC-programvare. Men plutselig fungerte det, og vi fikk oppdatert Spica til Android 2.1."

     

    Jeg begir meg ut på det som sikkert blir en lang runde med trykk, vent, se, repeter.

  2. Noen som har fått til å oppgradere via NPS enda?

    Har fulgt med på artiklene både her og på andoidforums nå de siste ukene, men etter hvert forsøk får jeg fortsatt bare beskjeden "Oppdatering ikke nødvendig" som jeg har forstått at flere brukere får.

    Spica'en min kjører 1.5 "Cupcake" firmware, så ettersom oppdateringen skal være tilgjengelig nå finner jeg det frustrerende at det fortsatt ikke går.

  3. Nå er tiden kommet for at jeg har tenkt å ta en tattovering, men lurer på hvilken av studioene i Bergen som er best å ta hos?

    Best rykte på seg når det gjelder hygiene og kvalitet på tattoveringene. Har hørt at Let's Buzz er gode, og at Leading Light og kan sitt. Fikk høre om Au! nå for ikke så lenge siden, men har ikke hørt noe om de tidligere.

    Noen som har noe å fortelle meg om de forskjellige sjappene? Priser og kvalitet?

     

    Mvh Even

  4. Med tanke på ergonomien som dere sier heller jeg mot en 22" til pc, selv om jeg ser en del filmer og tv-serier på pcen så tror jeg ikke det er nok argumenter til å bruke en lcd tv som skjerm. Hvem vet når jeg får lyst å ta opp litt spilling igjen. =)

    Jeg får da heller ta å kjøpe meg ny tv senere når økonomien er på en stødigere kurs.

     

    Takk for alle svar ;)

  5. Ikke helt sikker på hvor jeg skulle plassere denne så prøver her for nå.

    Jeg har nå behov for ny pc-skjerm ettersom min gamle er ødelagt. Har sett på de billige 22" fra Acer og BenQ til oppunder 2000 kr. Men jeg begynte også å tenke på en LCD tv, 32". Dette er da til bruk på et vanlig rom. Kunne trengt litt synsvinkler og erfaringer vedrørende bruk av flat-tv som pc-skjerm. Pcen min er jo fortsatt ikke allverden ettersom jeg ikke orker å ligge penger i den, men den holder nå en stund til :)

    Bør det ha noe innvirkning på valget mitt?

     

    På forhånd takk.

     

    Mvh Even

×
×
  • Opprett ny...