Gå til innhold

mEO

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mEO

  1. Noen som har noen forslag til hvorfor i .... maskina mi slår seg av når jeg prøver å pakke ut en film som ligger i rar-filer?

    Har scanna for virus, re-installert winrar og lagt inn power archiver, samt sjekka det samme på andre filer av tilsvarende type.

    Med samme resultat; maskina slår seg av etter 2 sekunder.. :no:

  2. Hallo.

     

    Har fått forespørsel om å lage en enkel hjemmeside for en bekjent.

    Kommer hovedsaklig til å bruke ren html-koding, noe pdf for skjemaer og noe grafikk.

    Men det jeg lurer på er hvor mye det er "vanlig" å ta for en slik jobb? Har aldri laget for noen andre før, kun for eget bruk. Er det vanlig med betaling på timesbasis eller varierer dette?

     

    På forhånd takk!

  3. Har et par ting jeg gjerne skulle hatt litt innspill på;

     

    For de første; er det noen som vet hvor jeg kan få tak i Golf III-look dørhåndtak til Golf II? Evt om det går om hverandre, slik at jeg kan sette på direkte fra Golf III til Golf II?

    Og er det noen som vet om det er mulig å skifte ut mekanismen på takluka med en annen? Har original takluke, men dessverre uten vippe-funksjon.. Skulle gjerne hatt denne derfor lurer jeg på om det lar seg gjøre og bytte.

    Har tilgang til en slik mekanisme fra en Opel Rekord.. men mekanismen er vel stort sett forskjellig fra merke til merke, eller??

  4. Huseieren som jeg leier av greide å ødelegg routern i helga. Han fikk tak i repratør på mandag, som kom å sjekka. Noe som førte til kjøp av ny trådløs router. Jeg har fremdeles nett gjennom kabel ettersom jeg ikke har fått kjøpt med wlan kort enda.

    Nå starter problemet;

    har msn.com som startside i IE, men når jeg åpner opp IE kommer aldri msn.com frem. Jobber og jobber,men ingenting skjer. :( Det samme skjer på noen utvalgte nettsider som microsoft og hotmail++. Jeg får heller ikke logget meg på messenger, men derimot skype logger seg inn uten problemer...

     

    Noen tips? :dontgetit:

     

    Nevermind, snakka med huseieren nå. Var et eller anna med omlegginga av linja til Telenor som gjør at det går så ##### tregt. Dritselskap altså. Skal aldri ha telenor selv, det er helt sikkert.

×
×
  • Opprett ny...