Gå til innhold

redcreek

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av redcreek

  1. Ok, så eg kjøpte guitar hero 4 så snart det kom ut i norge, og no har eg merka ein del problemmer med tromma, symbalane på tromma var veldig ufølsome men det var lett å fikse med ein teipbit av alle ting, så dei fungere bra no. men den blå tromma fjusker om eg ikkje slår veldig hardt, og det samme bynner å sje med den røde. men det som plaga meg mest e at tromma sluke batteri som laurdagsgodt. batteria som følgte med blei fort brukt opp, så eg kjøpte nokre oppladbare batteri fra duracell 2par som tekk 6 tima å ladeopp, men dei gir meg bere ca 1 time med spilletid, noke som e grenselaust irriterandes, spesielt når batterimålern på kontrollen vise at batteriet er fullt.

     

    noken andre som har eit slikt problem med strømmen, å eventuelt tips på eit batterie som har lenger leve tid eller om det finst ein adapter eller noko så eg kan koble tromma til ei stikk kontakt?

  2. Skal til london i starten av desember på klassetur (multimedia linje), og vi skal besøke en del forskjelige studio, og eg lurte på om noken kanskje hadde noken gode råd om kor det er bra å reise når man er i london, og kva ein burde besøke, kan være musikk, kunst eller helst animasjons studio, eller spill utvikler.

  3. Virker som om Oblivion, som så mange andre spill blir laga for folk som egentlig ikkje spiller spill, for på den måtten å innkludere alle.

    Mi meining er at Oblivion blei for "simplisert" med "fast travel" og kart eller rettere sakt radar som viser vei over alt.

    Pluss veldig kjedlig at simple landevei røvera blir uttstyrt med glass og daedric rustning etter vert som du går opp i level, ødlegger mye av den realismen spillet prøver å levere.

    Å den fantastiske A.I'en dei snakka om var VELDIG overfladisk.

    I kamp er A.I'en ikkje mye bedre en i Morrowind.

  4. Liker du final fantasy og kingdom hearts liker du sansynlig vis dette også.

    Synst personlig at historia og karakterane var litt kjedlige, har du spilt endel rolle-spill så blir historia forutsigbar og du opplever ikkje noke nytt.

    Synst også at stemmen og dialogen var dårlige.

    Vil anbefalt å låne det i stede for å kjøpe det.

  5. Har fullført main questen, og leiter for tida etter meir å gjøre i spillet, West for kvatch og nord for Anvil ikkje langt ifra der det står Country of Kvatch på kartet, fant eg enn utbrennt oblivion gate der det hadde samla seg en masse Imperial soldiers som dreiv og slost mot dei igjenverande deadra.

    Bare lurte på om noken andre hadde sett det her og om det kunne blitt om til en quest om den gaten fortsatt var åpen, eller du kunne hjelpe dei med å stenge porten?

  6. Har spillt igjennom den lengste reisen og likte det veldig godt.

    Tviler på at Dreamfall blir mye dårligere, virker bare som om dei hare gjort det meir interractivt og lettere å bevegge seg rundt.

    Minte meg litt om Star wars Knights of the old republic.

    Eg har bare spillt det på engelsk, men lurre på om eg ikkje skal runde det igjenn på norsk bare for å høre Burns Fliper :!:

×
×
  • Opprett ny...