Gå til innhold

trampoline

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trampoline

  1. Helt enig. Ligg langt unna MTU. Har vært der noen uker nå og flytter tilbake til OneCall. Jeg må betale for GPRS der, men de har ihvertfall tjenesten.

     

    Elendig dekning selv i Oslo sentrum med MTU og deres GPRS er sørgelig treg (for de som får det inn...ikke jeg da min mobil er en moderne Symbian).

     

    På Telepriser.no kommer de to selskapene nesten likt ut så da er valget egentlig ganske enkelt. OneCall fungerer. Og til høsten roamer de med Telenor og ikke Netcom som idag.

  2. Med nokia sitt program kan en fint søke fra hotel, transport, parkering osv i nærheten av der en befinner seg.

     

    Tenkte å teste garmin sitt fra en kompis av meg, se om det er bedre enn hva nokia sitt program er.

     

    Så noen nevnte at en kan få fotoboksvarsling på mobilen med garmin, noen som kan vise hvor dette finnes?

     

    Jepp, du lager en mappe i "Garmin" mappe på minnekortet som du kaller POI. Oppdatert fotoboksfil kan du laste ned her: http://gps.no/mbbs2/forums/thread-view.asp...82&posts=82 Denne fila legger du bare inn i POI mappe og voilà

  3. Jeg har vært OneCall kunde nå i omtrent et år og det har fungert greit. Lave, fine regninger. Litt "krøkkete" etter at de gikk inn i NettworkNorway når man er i utlandet. Må legget til et 1 tall i SIM koden ved oppstart for å få dekning.

     

    Går nå over til MTU. Litt flere gratis minutter og SMS og GRATIS surf innenfor NettworkNorway dekningen. Dessuten Telenor dekning som roamingnett. Skal bli spennende å se hvordan det fungerer i praksis.

  4. Jeg har "gamle" N95 og du må først sette den i "frakoblet" modus før du slår mobilen av når flyet skal ta av. Så er det bare å slå mobilen på igjen og svare bekreftende på at mobilen skal være i frakoblet modus. Da har du alle funksjoner bortsett ifra muligheten for å ringe. Ikke glem GPS funksjonen...dritkult ombord i fly. De fleste tillater det nå.

  5. Angående det med sykkel og mobilholder..er på utkikk etter noe slikt jeg også.. er jo perfekt.. :)

    9120484[/snapback]

     

    Prøv denne:http://cgi.ebay.co.uk/Nokia-N95-Active-Dedicated-Vent-Mount-Brodit-HR-965156_W0QQitemZ150122492700QQihZ005QQcategoryZ75447QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

  6. Hei!

     

    Jeg spurte om dette i Nokia N95 GPS tråden, men uten å få noe positivt svar. Prøver derfor igjen med en egen tråd her.  :)

     

    Det jeg er på jakt etter er som sagt en mobilholder for montering på sykkel. Jeg bruker Sports Tracker mye på min N95, og ser derfor for meg at det hadde vært genialt å kunne montere mobilen på sykkelstyret.

    En annen mulighet som også åpner seg er jo å bruke navigasjon når man sykler  :dribble:

     

    Etter en del leting på nettet er dette og poster i et par andre forum alt jeg har funnet..

     

    Setter derfor stoooor pris på den som klarer å oppspore noe sånt :)

    9128098[/snapback]

     

    http://cgi.ebay.co.uk/Nokia-N95-Active-Ded...VQQcmdZViewItem

     

    Prøv denne linken til Ebay. Det er videre en link på siden til et tysk firma som lager en brukbar sykkelholder.

×
×
  • Opprett ny...