Gå til innhold

Barmo

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Barmo

  1. Ettersom du har begynt å leke med EasyEDA, hvorfor ikke krympe prosjektene ned til et minimum når du har fått det til å virke? ATMega328 brikker med tilhørende krystall og kondensatorer koster ingenting i Kina. Så istedenfor å lage et shield til UNO kortet, så får du et kretskort med kun det du trenger uten masse ledninger. 

    Se f.eks. på denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=npc3uzEVvc0

    Du har sikkert funnet tutorials på EasyEDA på Youtube allerede.

    Her er et av mine utkast til en automatisk plante vanner basert på ATMega328P chipen, et display, rele og en fuktighetsmåler. Alt som behøves har plass på kortet. 

    image.png.44b0c6fc5a3b9761d7cc1250b42b9350.png

    Jeg har ikke holdt på med dette lenge (noen uker). Plukker kildekode fra eksempler og lærte meg EasyEDA på Youtube. Bare jeg blir kvitt forkjølelsen så skal jeg dobbeltsjekke printkortet og bestille dette fra Kina til en latterlig lav pris. 

     

  2. Hei

     

    Litt usikker på hva jeg skal gå for av batteri til en Hero3 BE. Enten kjøpe 2 ekstra batterier eller det store batteriet som man setter bakpå. Hva vil gi meg mest batteritid. Bytte batteri underveis er ikke noe problem. Hadde jeg hatt tid skulle jeg bestilt en "haug" fra DX, men må ha det innen et par uker.

     

    2 batterier fra Dustin = 500,- (199 x 2 + frakt)

    Stort batteri er 595,- på Lefdal

     

    Hva tror dere?

     

    Mvh

    Thomas

  3. Hvor kan jeg få tak i originalt bassellement + front deksler til disse høytalerne :w00t:

    6249748[/snapback]

     

    Ser dette innlegget er året gammelt, men likevel. Jeg har et par CBR 120 høytalere jeg skal kvitte meg med. De spiller bra fortsatt, ingen sprengte elementer. Om du ikke trenger de, kastes de.

     

    Thomas

×
×
  • Opprett ny...