Gå til innhold

NightZircer

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NightZircer

  1. Her er scenarioet; jeg har en HTPC stående på stua som kjører alt av musikk rundt om ellers i huset også, men det jeg kunne tenke meg er å kunne styre denne HTPC'n via remote desktop uten at lyden overføres til den PC'n jeg logger inn via remote desktop med. Jeg vil at lyden fortsatt skal gå ut på anlegged HTPC'n henger på!

    Klarer ikke å finne noe alternativ for dette, selv om lyden ruller og går når jeg logger inn også, så overføres den automatisk til den PC'n jeg logger inn med. Er det noen mulighet for å gjøre om dette?

     

    Kjører win7 ùltimate på alle pc'er

  2. hatt min i flere år også, og funker utmerket med 1080p filmer.

    Men installerte W7 nå nylig... og det er noen driver problemer. Har fått alt til å funke slik jeg vil nå, bortsett i fra ethernet inngangen! Den ser det ikke ut til at det eksisterer noen W7 drivere til...

     

    Digidice. er dette noe du har fått til å funke?

    Den trådløse mottakeren funker helt ut trøbbel, men jeg foretrekker å bruke kabel! :p

  3. mmm.. okay.. det kan jo stemme bra ^^

     

    ... jeg har også funnet ut at det finnes kort for sattelit... DVB-S tv-kort.. men da har jeg ikke funnet noen som faktisk er (i utgangspunget) kompatible med MCE... noen som kan hjelpe med dette? eller noen program som gjør at det kan funke sammen...

  4. Jeg driver for tiden og ser på mediacetner PC... og da har jeg vært inne på den her, dog med noen modefikasjoner, perfekt PC til meg som også bruker PC'n til noe spilling...

     

    Men uansett, det jeg lurte på var ang. TV-kort, jeg har ingen erfaring på dette pungtet... Jeg har parabol i fra før, og da lurte jeg i grunnen på om det fins TV-kort for dette...?

     

    også har jeg rota litt rundt og sett på forskjellige TV-kort (dette er dog bare et eksempel, ser at denne tar bare kabel-tv) og da har jeg funnet f.eks denne, men på Hauppauge's info side om denne så står det under system krav:

     

    *Free PCI slot

     

    *Sound card

    VGA card (PCI or AGP) with Media Center 2005 certified driver

    DVD decoder certified for use with Media Center 2005

     

     

    så med andre ord, den funker ikke mot et PCI-E kort?? som det da er i det oppsettet i fra komplett...

     

     

    håper noen kan svare med på disse spørsmålene

    takk ;)

  5. Hei!

    Jeg har problemer med at jeg får brommig i lyden når jeg kobler PC'n til anlegget mitt for å høre lyden(med video (s-video) får jeg en fryktlig flimmring på TV).

     

    Jeg er faktisk ganske sikker på at det er noe med strømmen der jeg bor som gjør det... en eller annen frekvens som ikke burde vært der...?

    For når jeg prøver med en lap-top, og trekker ut strøm/ladingen, så blir alt helt fint, med en gang jeg setter den inn blir det støy og flimmer.

     

    Så det jeg lurte på da, var om noen vet om det fins noe slags "filter" man kan sette i stikk for så å sette strømtilførselen til PC'n inni der igjen..

     

    Og ja, jeg har prøvd flere PC'er...

×
×
  • Opprett ny...