Gå til innhold

Benbels

Medlemmer
  • Innlegg

    747
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Benbels

  1. Hei igjen,

     

    Fant ikke appen på tven men har brukt www.bandwidthplace.com da denne siden ikke krever flash for å kjøre testen.

    Fikk følgende resultater:

     

    Ruter 7-8 meter fra tven

    Opp/ned: 3/7 Mbps

     

    Kablet

    Opp/ned: 46/49 Mbps

     

    Ruter ved siden av tven:

    Opp/ned: 44/49 Mbps

     

     

    Kan det virkelig være at tven mister så mye hastighet av bare noen meter? Kjørte samme test med pc og mobil, og de mistet ikke i nærheten av det samme..

     

    Så løsningen her blir vel egentlig å selge ruteren igjen og kjøpe et mesh-system?

     

    -Benjamin

  2. Takker for svar!

     

    Er ikke noe strømsparing aktivert dessverre.

     

    Er vel egentlig aldri helt dødt. Jeg har signaler men det stopper opp hvert 5-10 sekund når jeg bruker fks Plex og Youtube. Er det et kjent problem? Mulig jeg må strekke en nettverkskabel rett inn i tven for å teste at det er nettverkskortet som er problemet. Eventuelt om det finnes noen måte å kjøre en speedtest på nettet via tven? 

     

    Hvis nettverkskortet er problemet. Skal jeg ta direkte kontakt med LG, eller Power der jeg kjøpte tven?

  3. Hei,

     

    Tittelen sier vell det meste. Jeg har problemer med å streame ting via appene på min Lg Oled B7. Til tider fungerer alt strålende, mens andre dager er det umulig å få sett på noe som helst. Appene jeg har problemer med er Viaplay, Plex, Youtube og noen ganger Netflix.

     

    Trodde først at det var routeren min som ikke gjorde jobben. Så oppgraderte derfor fra en Google Wifi til TP-Link AC3200. Dette løste ikke problemet. Ruteren står plassert ca 7-8 meter unna tven.

     

    Dagene når appene ikke fungerer, streamer jeg rett fra pcen min (Acer Swift 5 - i7 prosessor) til en Chromecast Ultra som jeg har i tven. Dette fungerer uten problemer.

     

    Alt av programvarer er oppdatert på tv, pc, apper og router.

     

    Begyner å tro at det kanskje er noe galt med tven? Noen som har lignende problem? Hvordan løser jeg dette?

     

     

    -Benjamin

  4. Hei!

     

    Har bestemt meg for å legge inn litt penger i en dyrere finere klokke til max 20 000,- og trenger hjelp med valg og kjøp. Har sett litt på en Tag Heuer Carrera Calibre 5 og tror den kan være interessant. Med mindre noen andre mener noe annet/har andre forslag? Jeg vil helst ha den med sort skive og stållenke. Er ikke avhengig av "Dag-dato" visning men er jo et pluss om den har.

     

    Priser forskjellige steder

    Thune: 26 500,-

    Finn.no: Fra 10 000,- avhengig av tilstand

    Chrono24: Fra 16 000,- Ny

     

     

    Noen som har erfaring med Chrono24? Finner jeg noen urmakere i Oslo/Akershus som gir bedre pris? Er klokken et godt valg? Alt av meninger og svar blir satt pris på :) 

  5. Hei!

     

    Når jeg var rundt 12-13 år så knakk jeg av halve fortannen min mens jeg lekte med noen kompiser. Dette gjorde at jeg måtte sette på en fake halvdel av i tillegg til rotfylle tanna en stund etterpå siden den "døde". Rundt 18 års alderen merket jeg at den fake delen av tanna begynte å få et lite hint av "misfarge" som gjorde at jeg dro til tannlegen for å prøve å få det fikset. Først boret de opp tanna og la en fylling på innsiden som skulle bleke tannen fra innsiden å ut. Dette funket ikke. I et siste forsøk så fikk jeg en "gom" og en tube med blekningsmiddel som jeg skulle bruke på bare den fyllingen mens jeg sov. Dette var heller til ingen nytte. Nå nærmer jeg meg 22 år og ser at den fake halvdelen av tanna er synlig misfarget og har lyst til å få det fikset. Så da kommer spørsmålene mine.

     

    Hvordan behandling må til?

    Er dette noe jeg kan få på en "forsikring sak" siden de prøvde å fikse problemet før jeg var 18, men feilet?

    Hvor kan jeg ta denne behandlingen?

    Hva koster denne behandlingen?

     

     

    Takker for svar på forhånd :)

  6. Hmm, ser nå at Mako Usa er utsolgt over alt. Vurderer dermed å gå for en Ray istedet. Men så fant jeg denne klokka når jeg sjekket ebay. Orient Ray II(2)

     

    http://www.ebay.com/itm/NEW-Orient-Blue-Dial-Ray-ii-Automatic-Diver-Men-Watch-BOX-AND-MANUAL-/351670428026?hash=item51e130e17a:g:dPgAAOSwu1VW2xmZ

     

    Prøvde å finne noen reviews på youtube og google men fant ikke noe særlig. Er dette en klokke som kommer nå framover?

     

    Fant den i sort her. 

    http://www.seriouswatches.com/orient/automaat/orient-faa02004b-aa02004b.html

     

    Liker godt at den har bare 1 krone og at den har "Hand-winding". Ser at på videoen under så sier dem at de skal få den inn i blå snart. Får vel bare vente litt jeg da.

  7. Hmm, ser nå at Mako Usa er utsolgt over alt. Vurderer dermed å gå for en Ray istedet. Men så fant jeg denne klokka når jeg sjekket ebay. Orient Ray II(2)

     

    http://www.ebay.com/itm/NEW-Orient-Blue-Dial-Ray-ii-Automatic-Diver-Men-Watch-BOX-AND-MANUAL-/351670428026?hash=item51e130e17a:g:dPgAAOSwu1VW2xmZ

     

    Prøvde å finne noen reviews på youtube og google men fant ikke noe særlig. Er dette en klokke som kommer nå framover?

  8.  

    Hei!

     

    Jeg har lyst på en ny klokke nå og ser etter en automatisk diver klokke (grønn/blå skive og bezel) med mye "bang for the buck". Tenkte ikke å bruke mer enn i underkant av 5000,-. Har sett på Orient Blue Mako USA  og Squale 1545 Mint Green.

     

    http://www.longislandwatch.com/Orient_EM6500HD_Watch_p/em6500hd.htm

    http://www.squalewatches.com/Squale_1545_MINT_Dive_Watch_p/1545-g.htm

     

    Noen som har noen gode ord og si om dem eller kan anbefale noen andre klokker som leverer etter mine krav?

     

    Jeg har en Orient Mako USA. Gir svært mye klokke for pengene. Orient er rimelig, men har respekt i klokkeverden :)

    Ellers kan du titte på Seiko SNZH-serien. Driver å vurderer en SNZH57 selv. Spørs om det ikke må bli en slik snart også.

     

    Her er min, riktignok i svart på brun skinn-nato  :)

    IMG_1380_zpsyghz5cb1.jpg

     

    Da liker jeg Orient Mako Usa bedre enn Seiko sin SNZH serie. Hvor bestillte du din fra?

  9. Hei!

     

    Jeg har lyst på en ny klokke nå og ser etter en automatisk diver klokke (grønn/blå skive og bezel) med mye "bang for the buck". Tenkte ikke å bruke mer enn i underkant av 5000,-. Har sett på Orient Blue Mako USA  og Squale 1545 Mint Green.

     

    http://www.longislandwatch.com/Orient_EM6500HD_Watch_p/em6500hd.htm

    http://www.squalewatches.com/Squale_1545_MINT_Dive_Watch_p/1545-g.htm

     

    Noen som har noen gode ord og si om dem eller kan anbefale noen andre klokker som leverer etter mine krav?

  10.  

    Hei!

     

    Arvet nylig en gammel Seiko klokke som jeg tenker jeg skal "shine" opp. Hvor får jeg byttet batteri på den? (Oslo området) Lenken som er på den er ganske så skitten. Hva er bra å vaske den med? Er også noen små riper i glasset på den. Finnes det noen smarte løsninger her?  

    http://www.ebay.com/itm/IPK-Mineral-Glass-Polishing-Kit-Scratch-Remover-IansPolishingKits-Watch-Crystals-/381172470868?hash=item58bfa65454:g:HdYAAOxydlFSxrT0

     

    Noen som har prøvd det? Funker det bra?

  11. Jeg kan også anbefale en certina ds-1, har selv denne og er veldig fornøyd :

     

    http://www.certina.com/collection/herren-automatik-kollektion/ds-1-3-hands#m=2

     

    Edit: så du hadde budsjett på ca 2000, og jeg mente jeg betalte sånn rundt 3 for min, tenkte denne hadde falt litt i verdi... Men den ligger faktisk på nærmere 4-5k ser jeg, så er fort godt utenfor budsjett da...

    Veldig fin klokke det der. Skulle bare vært littt billigere... :(

  12.  

    Hei!

     

    Har lyst på en ny klokke men vet ikke helt hvilken. Har lyst på en klassisk klokke med sort skinnreim, hvit/matt sølv skive og sølv hus. Prismessig har jeg tenkt til å bruke ca 2000,- på den, er det mulig å få den automatic/manuelt opptrekk da eller er jeg helt ute og kjører nå? Har ikke så altfor mye peiling på klokker så ikke slakt meg om jeg har tråkker på noen tær nå.

    Finnes mange alternativer til den prisen. Her har du et alternativ fra Erroyl, et fra Seiko (litt høyere pris, og med lenke) og et fra Orient

     

    Utseendemessing likte Erroyl klokken best av de 3 du sendte. Tror heller jeg går for den Seiko klokka jeg fant igår ovenfor den

     

    http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/seiko-automatic-100m-srp705k1-srp705k-mens-watch-7302.html

     

    Vet ikke helt om jeg har lyst på et så nytt merke som Erroyl er...

  13. Du trenger hvertfall ikke Seiko-rem, kan bruke hva som helst i samme bredde. Bestilte nylig Nato-straps i lær, spent på hvordan de tar seg ut.

    Er klokkene automatiske alle mann vil du vel kanskje ha en winder som holder dem ladet for deg?

    http://www.ebay.com/itm/4-6-Automatic-Rotation-Leather-Wood-Watch-Winder-Storage-Display-Case-Box-Black-/181887008401?hash=item2a594f7e91:g:ikoAAOSwYHxWMWyE

     

    Eller en enkel boks:

    http://www.ebay.com/itm/New-Faux-Leather-12-Grid-Watch-Display-Case-Box-Jewelry-Storage-Organizer-UK-/351033227850?tfrom=231361346801&tpos=top&ttype=price&talgo=undefined

    Utrolig stilig! Dette blir min første automatiske, men tviler på at det blir den siste. Hehe

  14.  

     

    I utgangspunktet 25% mva og håndteringsgebyr, men Creationwatches pleier vel å merke pakkene med lavere verdi uten at du spør om det.

    Så hvis jeg spør dem om de kan markere pakken som gave eller at pakken inneholder noe med en verdi mindre enn 350,- så gjør de det?

     

    De pleier å gjøre det uten å bli bedt om det.

     

    Dog har DHL hatt en uvane med å "gjette" fraktpris om denne ikke er oppgitt på shippingfaktura, så du burde kanskje be dem føye til linjen "SHIPPING: FREE" på shippingfaktura.

     

    Herlig! Fortsetter å spørre litt jeg mens jeg er i gang. Sort Seiko reim, hvor finner jeg det billig? Og klokkeoppbevaring? Nå har jeg 3-4 klokker og trenger en eller annen løsning for "klokkeskap". Har du noen forslag?

×
×
  • Opprett ny...