Gå til innhold

amyren

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av amyren

  1. On 12/7/2019 at 12:32 PM, Complexity said:

    Ja burde selvfølgelig finne beste tilbudet. Får den vel enda billigere direkte fra kina.

    Tok bare første treff på google for å vise maskinen.

    Jeg nevnte det mest fordi jeg trodde at det bare var Pro utgaven som hadde oppvarmet plate, men jeg ser nå at også Ender 3 har det. Så da er det ikke så stor forskjell på de to som jeg trodde. Men siden det var tilbud på Pro, så var det vel like godt å velge den.

    Men et annet moment jeg tenker på som nybegynner, er at det kan være greit å kjøpe fra en leverandør som har god greie på 3d printing, i tilfelle man skulle ha behov for support.

  2. On 12/3/2019 at 9:37 AM, Complexity said:

    Sikkert en bra maskin det også, men i skrivende stund så selges Creality Ender 3 Pro utgaven for samme  pris som dustin tar for ikke-Pro utgaven. Pro har oppvarmet plate så da har man flere muligheter hvis man vil prøve å printe noe annet enn PLA etterhevrt.

    https://3dnet.no/products/creality-ender-3-pro?_pos=5&_sid=e0caf9f32&_ss=r

  3. Tråden er to år gammel, men fortsatt aktuell, så mange takk for info.

     

    Hadde selv et lignende problem med 4G router.

    Hadde først en Huawei B525s, som jeg fikk levert med et Telia 4G 50G abbonement. Med Telia så fungerte alt greit, og jeg fikk tilgang til FTP server etc. Byttet så til Telenor 50G og samme nytt sim kort i samme router, og da sluttet den eksterne tilgangen å fungere. Stort sett bare TeamViewer som fungerte. Jeg hadde ikke hatt tid til å feilsøke så mye på dette, men nylig endret jeg abbonement til et såkalt 4G Hjemmebredbånd. Dette er noe Telenor foreløpig bare leverer i områder der de ikke kan levere annet type nett. Fordelen er at det er nesten ubegrenset bruk (1000GB). Men dette krevde en ny router, så da måtte jeg kjøpe en Huawei B818.

    Her var det samme problemstilling, nesten ingen ekstern tilgang.

     

    Ringte telenor kundeservice, men fikk meget raskt beskjed at dette problemet lå langt over det som de hadde mulighet til å løse med vanlig kundesupport. For å kunne få svar på slike ting så måtte jeg forsøke eksperthjelpen som har nummer, 829.... til kr 26,90 pr minutt. De har en makspris på en slik samtale på kr. 599,-, og hadde mulighet til å kreditere utgiftene dersom det viste seg at det var Telenor sin feil.

    Dette var jeg ikke så interessert i, da jeg tror det sitter ganske langt inn å få Telenor til å innrømme at dette er deres feil.

     

    Besluttet å grave litt mer på egen hånd først, og heldigvis kom jeg over denne tråden. Jeg la inn til ny APN med "internet.public" og denne ble automatisk satt som default.

    I den opprinnelige APN settingen så stod det "telenor.smart", og det var lagt inn noe i passord feltet. På den nye la jeg ikke inn noe passord, men det ser ut til å fungere uten.

    Denne Routeren har ingen NAT instillinger å redigere, bare et valg om Symmetrisk eller Cone NAT. Den står nå på Cone.

     

    Routeren tar beslag på port 80 (har ikke funnet noen instilling for å endre default web port på den), så jeg la inn en annen port for min egen server under Virtual server settings. Dette fungerer greit. Men jeg la også port 30/31 wan og 20/21 lan mot samme boks, men dette fungerer ikke av en eller annen grunn. Dette er instillinger jeg har hatt som standard for alle routerne jeg har hatt, siden de andre routerene også har ftp server. Men det viser seg at denne routeren ikke har ftp server innebygget, så den tar ikke beslag på disse portene. Så da fungerte det fint å benytte standard FTP port for ekstern tilgang, etter å ha satt serveren under DMZ.

  4. Ingen som har noen tips what so ever?

    5184357[/snapback]

     

    Laderen til min Loox 600 er gåen, så jeg har samme problem.

    For tiden bruker jeg en lader til en sony walkman som har samme plugg, men den er bare 4,5V så det er bare såvidt det går å lade.

    Clas Olson har universallader som blant annet kan settes til 5V som Loox skal ha og at den leveres med 7 ulike plugger, så da vil jeg tro at en av dem passer.

    Jeg tror jeg vil kjøpe en slik neste gang jeg er der.

×
×
  • Opprett ny...