Gå til innhold

Nimenoz

Medlemmer
  • Innlegg

    186
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nimenoz

  1. Finner dere ekstra stoff til artiklene i konvensjonen eller plukker dere kun ut hvem som gjelder for Øk , sosialt og kulturelt ?

     

    I oppgaven står det bare "hvilke artikler handler om (rettigheter)?", og de gir oss egentlig ikke nok info til å få gjort noe mer enn å finne hvilke rettigheter som tilhører hvor. Det er hvert fall slik jeg ser det, de regner vel ikke med at vi skal ha doktorgrad i oppgaveanalyse heller.

  2. Hmm.. Det jeg gjorde.. Du kan skifte språkpakke..

     

    Hvilken win har du?

     

     

    Her er en tråd om samme problem

     

    http://forums.zune.net/2/2/527069/ShowPost.aspx

     

    Takker for tråden. :) Jeg har Windows XP SP3. Sliter veldig med å finne en løsning som passer, er veldig lite interessert i en formatering, men det ser ut til at det heller mot dette alternativet.

     

    Edit: Du veit ikke hvordan man skifter språkpakke? Selv om jeg endrer språk og region til USA, så funker ikke dette. Går det an uten å reinstallere Windows?

  3. Da har jeg endelig fått min og, MEN den funker ikke skikkelig.. Starter Zune software, så får jeg bare fort en feilmelding at den ikke ble oppdatert..

     

    Noen som vet hva dette er?

     

    Edit: Fikk det til.. Man må sørge for at det er engeslsk språk og region på OSet.. Herregud og dem er redd for at andre en amerkanerer skal bruke det :S

     

    Dette problemet skjer med meg også, og selv om jeg stiller inn disse innstillingene til USA, så vil det ikke funke. PC-en min starter også opp med norsk språk selv om jeg har satt den til amerikansk. Noe hjelp? Hadde vært supert å få oppdatert Zune-n så jeg kan kose meg med den også. :)

  4. Joda, jeg forsto det, er bare litt trøtt, så holder ikke det språkelige nivået helt oppe kjenner jeg. Jeg mente ikke at de er tvillinger, men heller søsken fra forskjellige svangerskap.

     

    Og det var vel egentlig det du forklarer jeg mente, på en eller annen skrudd måte. Poenget mitt, though, er ikke at en Soontobehønesaurus ikke blir til ei høne i løpet av sin levetid. Enten er den en Soontobehønesaurus, eller så er den ei høne. I et eller annet svangerskap kommer den siste forandringen som gjør at den klekkes ei høne. You follow? Happy wanking, forresten! :new_woot:

  5. Klart. Men om du ser en sakte, sakte utvikling, så vil hva som var før høna sakte utvikle seg, enten pga. klima eller levesett til å bli ei høne. Ikke spør meg hvorfor den ble sånn, men. Sett at to dinosaurer av samme art parret seg, ut kom en ny krabat som har blitt litt annerledes fordi klimaet eller levesettet til foreldrene har forandret seg i løpet av livet deres, og den fører dette videre med jevn eller kanskje sterkere effekt hver gang. Poff, så har du til slutt ei høne. Hadde vært optimalt om den parret seg med en annen dinosaur som hadde fått samme egenskaper fra fødselen som den selv, though.

     

    Ellers så kan vi bare forklare alt som at høna rett og slett var et misfoster, at den skulle være noe annet, men fikk en genfeil. Kanskje den fikk et søsken, de fikk flere barn sammen, etc. Til slutt mange høner og alle kom de fra egg.

     

    Logikken min tilsier i hvert fall at egget kom først. Ikke at jeg har rett, men. Hadde vært morsomt å se hva som faktisk er sannheten. :)

  6. Jeg tenker som så at egget kom først av den enkle grunn at ei høne ikke kan dukke opp fra ingensteds. (Sett at det er et kyllingegg, selvfølgelig.) Frohman, hvis det dyret du tenker at ble til ei høne etter mange generasjoner ikke var ei høne i utgangspunktet, tror du den genetiske forandringen skjer i egget, eller at den skjer først utenfor? Gener blir jo nedpasset fra forelder til avkom, og det vil jo da si at foreldrene til den kommende høna må ha vært såpass lik, men ikke helt lik, ei høne, før de parret seg og la et egg og høna kom ut av egget.

     

    Synes hvert fall det er det mest logiske. :dremel:

  7. Jeg også er en fyr som sliter med søvnproblemer "tidlig" på kvelden, legger meg som oftest ikke før 2-3 på natta, noe som er for seint når jeg skal opp 7 dagen etter og reise på skolen. Sitter der som en zombie hele dagen, og er ikke ordentlig våken før jeg er ferdig, da er det som regel for seint. Ikke akkurat det beste søvnmønsteret for en skolegutt, gitt. Fått nok av fraværstimer pga. forsovelser og sånt.

  8. xD-smileyen er grusom, though, jeg synes ikke den er verre enn ;)-smileyen. Jeg mener, den skal liksom være sånn vennlig, kul, artig-ish, men jeg klarer ikke tenke noe annet enn at den betyr "jeg er så mye bedre enn deg ;)". Noen andre som deler mitt syn på denne?

     

    Må forresten si meg enig med Timster, :)-smileyen er best. Den kan være så snill, søt og koselig, men samtidig så sarkastisk, ekkel og jævlig. Love it!

  9. Dette gikk over all forventning, ja. Blir nok innkjøp av Skate 2 på release og låst dør til rommet, ja. Likte veldig godt 60 fps og bedre kamera. Kunne vært litt smoothere gåing, kanskje, men det å flytte på ting og slippe fortauskanter veier opp for det uansett! Herlig! :D

  10. Ikke noen som tilfeldigvis har en 48h trial til overs? Hadde vært evig takknemmelig for det, i alle fall. Må prøve dette! Send gjerne på PM. :)

     

    Du kan lage en ny profil, og ta join xbox live, en måned gratis live:)

     

    Oi, det var jeg faktisk ikke klar over i det hele tatt! Takker så mye for tipset! :new_woot:

  11. NO PURCHASE NECESSARY. Open only to legal residents of the 50 United States (includes D.C.) 13+. Game ends January 15, 2009. Microsoft Points won will expire from a user’s account at 11:59 PM PT on June 30, 2009. For details including free, alternate method of entry, see the Official Rules.

     

    Det gjelder da nedlastninga av demoen også, gjør det ikke? Siden man faktisk må være med i sweepstakesa for å ha tilgang til demoen?

×
×
  • Opprett ny...