Gå til innhold

Didrik_AK

Medlemmer
  • Innlegg

    823
  • Ble med

Innlegg skrevet av Didrik_AK

  1. Jeg lurer på vekten av en svensk 1000 lapp.

     

    Grunnen til at jeg lurer er for å forklare mediene om logikk og dårlig journalistikk.

    De skrev i går at det er muligens forsvunnet 1 milliard svenske kr fra tellesentralen som ble ranet.

     

    Regnestykket er følgende:

     

    1millard kr = 1000 millioner kr. (MYE!!)

     

    Hvis de stakk av med dette i BARE 1000lapper og vekten av 1 seddel er: x .

    X * 1 000 000 000 sedler = Enorm vekt!

     

    Hadde også vært gøy å regnet ut volumet på denne enorme summen.

     

    Takk for svar

    ~Diddern

  2. Hei

     

    Prøv å kjøre Memtest86 (http://www.memtest.org/)

    Kjør dette i 24timer i strekk, da det ikke er mer enn 1 feil som skal til for at det er noe galt med minnebrikkene dine.

     

    Last ned nye drivere til all hardwaren din fra produsentens hjemmeside. Det høres ut som det kanskje er noe galt med skjermkort drivern din hvis du fortsatt kan høre lyd fra pcen etter at skjermen er blitt blå.

    Dette er da ikke en bluescreen, for en bluescreen er windows sin måte å beskytte hardware for skade ved program/minne/bios feil.

     

    Hvis ikke noe av dette fungerer, prøv å kjøre opp Knopix eller annen LiveCD linux distro å se om det er noe som feiler der.

     

    Hvis du fortsatt har problemer ta kontakt der du kjøpte den og forklar problemene, samt hva du har gjort for å lete etter feil.

     

    ~Diddern

  3. Skal også sies til Jan Frode Haugseth at han missbruker ordet: Fildeling. Når de i rettsalen deler ut saksmapper med rettsdokumentene så bedriver de fildeling. Dette er ikke kriminelt og det må ikke sammenlignes med piratkopiering.

     

    ;-)

     

    Når også IFPI vil bøtlegge ISP'er

    Hva jeg TROR kommer til å skje i denne saken er følgende: TPB kommer til å vinne, helt opp til høyesterett. Også klager IFPI og SonyBMG (som er på fisketur i rettsalen) på at loven er feil og at den må endres.

     

    Forresten forsøkte bransjen å endre loven i Norge i 2005, og de klarte det delvis også. Det ble eksplisitt forbudt å dele filer over Internett. Jeg analyserte høringsuttalelsene til lovendringen, hvis du vil kan du lese deg opp på div. organisasjoners lobbyvirksomhet/påvirkning av lovverk: http://jafro.org/arkiv/2005/10/24/drm-og-d...-complex-serien

     

    Kommer til å bli noen feite lommebøker hos politikkere hvis det ender som jeg forutser ja. Denne lobbyvirksomheten som IFPI, RIAA og SonyBMG (for ikke å nevne resten av gjengen) driver med er helt på trynet. Hadde det vært opp til demokratiet i samfundet vårt skulle det ikke gått å putte penger i lomma på politikere for at loven skal endres i selvskapers favør.

  4. Det er idiotisk å si at piratkopiering er grunnen til at musikkbransjen mislykkes.

    Radio skulle drepe musikkbransjen, Tv skulle drepe kino, kasetter skulle ta knekken på musikken, VHS skulle drepe hele hollywood. Som flere har sagt under rettsaken (som du kan følge på mms://wm-live.sr.se/SR-extra01 på dagtid) så har salget dabbet av før et nytt medie har tatt over, men ingen av dem har drept noe som helst igjennom alle disse årene musikkbransjen har holdt liv i dette sirkuset.

     

    Skal også sies til Jan Frode Haugseth at han missbruker ordet: Fildeling. Når de i rettsalen deler ut saksmapper med rettsdokumentene så bedriver de fildeling. Dette er ikke kriminelt og det må ikke sammenlignes med piratkopiering.

     

    Når også IFPI vil bøtlegge ISP'er (Tele2 i Dannmark) for å la sine brukere koble til TPB fordi det kan brukes til kriminelle handlinger, så må de pokkern meg bøtlegge Statens Vegvesen hver gang det fraktes noe ulovelig over Svenskegrensen. For Tele2 lever bare veien mellom TPB og bruker.

     

    Hva jeg TROR kommer til å skje i denne saken er følgende: TPB kommer til å vinne, helt opp til høyesterett. Også klager IFPI og SonyBMG (som er på fisketur i rettsalen) på at loven er feil og at den må endres.

     

    ~Diddern

  5. Telefonnr. fjernes i det siste leddet av kommunikasjonen, altså siste mast/antenne/base før den går til mottaker av sammtalen.

     

    Hvis du setter opp egen Asterisk server(http://www.asterisk.org/) og kjører telefon-bruken din igjennom den når du er i nærheten kan du lett se hvem den event. telefonterroristen er.

     

    Det hadde i allefall vært kult om denne muligheten hadde fungert for GSM nettet vi har her i Norge.

     

    Edit: Skriveleif.

  6. Jeg jobber med salg av telefoner, men nedgangen tror jeg ikke bare kommer av et mettet mobilmarked. her er det flere ting som spiller inn.

     

    Farger og design har mer og mer å si, men det folk legger mye vekt på er batteritid og perfeksjonering av eksisterende teknologi.

    Veldig mange produsenter sliter med software feil på mange av produktene sine og dette ødelegger mye for ryktet produsenten har, det er ikke noe problem å selge en telefon med masse av software feil og hundrevis av funksjoner kunden aldri kommer til å bruke, problemet blir at den må inn på service 3ganger før kunden får ny telefon, men samme feil osv.

    De fleste vet ikke/vil ikke oppgradere software feil selv og det er altfor tidkrevende å gjøre det for den stakkars butikkansatte når det står en lang kø og venter. derfor blir service alternativet og dette ødelegger igjen for butikken, serviceverkstedet, og produsenten.

     

    ~Diddern

  7. Stupid ass Norske regjering, skal de ha moms på TG med grunnlag i at folk kommer for 1GiB internettlinje krever jeg at de skal de pokkeren meg ha moms på DDE konsert også, av den grunn at folk kommer for å høre musikk…

     

    Nei, konserter og dansegallaer er eksplsitt fritatt for moms.

     

    (staten hevder jo sikkert at de eier lydbølger, sånn som de eier alle 1ere og 0er som de gjør nå)

     

    Hvordan klarer du å tolke dette momskravet som at Staten mener de har enerett på det binære tallsystemet?

     

    Noen som ser ironien i det?

     

    Jeg ser noe, men jeg vil ikke kalle det "ironi".

     

    Hvis konserter og dansegallaer skal være fritatt for moms, hvorfor skal ikke et like sosialt arangement som et dataparty være momsfritt da? det er det jeg mener med det, de mener at konserter selvfølgelig er momsfritt fordi der kommer folk for å more seg å høre/se på at folk spiller, gjør sitt beste, og lager liv... ser du den store forskjelden mellom dette og tg.

     

    Imo sier de jo det, iogmed at de legger moms på bruk av internett, og hvis du hadde fulgt med litt så er jo internett bare binære tall.

     

    hva ville du kalt det da?

     

    ~Diddern

  8. det store spørsmålet er egentlig hvilket annlegg har du i bilen?

    hva står det på det, symphony? (det mest vanlige, samme som meg)

     

    Til oppdatering: Funker konge med den jeg kjøpte, altså den med A2DP så får jeg også telefonen på stereoannlegget + all musikken jeg har på telefonen.

     

    ~Diddern

  9. Multitronic er som skrevet over den trinnløse, i manuell modus 8 gir på A4 B8. Egentlig navnet er vel CVT (Continuously variable transmission). Se youtube linker nedenfor som viser hvordan systemet jobber. S-Tronic oppleves mer som normalt automatgir, bortsett fra at girskiftene er _mye_kjappere. Trekkraften forsvinner ikke ved girskift.

     

    Multitronic in action:

    http://www.youtube.com/watch?v=RMC0uk7JvWg...feature=related

     

    Multitronic in action 2:

     

    post-136821-1217624520_thumb.jpg

     

    Bortsett fra at alt dette er langt off topic.

    så vil jeg bare si takk til hele gjengen av kværulanter som ikke aner hva jeg snakker om, og som ikke vet navnet på det, og da heller sier at jeg har feil. tilslutt kommer det en som vet hva det er og poster et genialt svar som faktisk svarer på spørsmålet.

    takk skal du ha fleric.

    Til alle dere andre: stupid!

     

    ~Diddern

    Edit: skriveleif

  10. Vis du ennå ikke har fåt tak i noe deler, anbefaler jeg en tur til Albjerk på Åssiden i Drammen. Kjempe bra service og overkommelige priser på orginale deler der. :thumbup:

     

    De tar vell standard Møller priser (Holy Shit)

    men kanskje en god idé, fant ut i går at bestemor spiller bridge på søndager med selveste Albjerk.

     

    ~Diddern

  11. Stupid ass Norske regjering, skal de ha moms på TG med grunnlag i at folk kommer for 1GiB internettlinje krever jeg at de skal de pokkeren meg ha moms på DDE konsert også, av den grunn at folk kommer for å høre musikk… (staten hevder jo sikkert at de eier lydbølger, sånn som de eier alle 1ere og 0er som de gjør nå)

    Noen som ser ironien i det?

     

    Dette er noe av det dummeste jeg har hørt fra den Norske stat, og det er sikkert bare en mor på stortinget som har bestemt dette fordi sønnen på 16 ikke ville være med på påskefjellet mer, og dette er hennes hevn..

    La oss få vår årlige samling som stolte nerder og slutt og tjen mer penger enn dere trenger. Det er så unødvendig å skulle ha mer penger på et arrangement som TG når de drar opp olje til 10ganger den verdien daglig.

    Hele TG er basert på NON-PROFIT og det har det alltid gjort, men når noen først oppdager at det er noen som faktisk gjør ting på initiativ og ikke trenger å tjene shitloads med penger på det så er det alltid en jævel som skal ødelegge, sånn som staten.. dette var for bra til å være sant, derfor må staten tjene penger på det…

     

    Urimelig etter min mening!

     

    ~Diddern

×
×
  • Opprett ny...