Gå til innhold

Scofield

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scofield

  1. Ser etter ny bærbar!

     

    Valget falt først på http://www.elprice.no/data/baerbar-pc/acer...20gb-lxaz70x181, men fikk inntrykk av at prosessoren ikke er nå tess? Altså Core Duo og ikke Core 2 duo.

     

    Prøver å sammeligne forskjellige bærbare i denne prisklassen, men det er jo et sant helvette.

    Håper noen med kunnskap og peiling har noe å anbefale meg.

     

    Så på denne testen for en sammenligning: http://www.dinside.no/807519/konklusjon .

    Men kommentarene på denne testen gir meg inntrykk av at den ikke holder helt mål.

     

    Spesifikasjoner som jeg vil ha er en god prosessor(Som ikke går så jævlig fort varm), 300gb+ hdd, 4(3?)gb ram, godt grafikkort, god lyd og wi-fi kort. 16.9 bredformat med 1368x768 frister. Lite støy er også et stort pluss.

     

    Sitter for øyeblikket på en acer aspire 5920g. Ved tung bruk går cpu varm og jeg må ty til ekstern kjøling for at lyden og bildet ikke skal hakke.

     

    Skal brukes til serie og filmtitting, skriving og gaming.

     

    På forhånd takk!

  2. Trenger hjelp til kjøp av ny pc. Eneste jeg har bestemt meg for og satt meg nogenlunde inn i er cpu og kabinett. Altså trenger jeg hjelp til resten. Hadde tenkt å kjøpe meg pc for ca. 6 mnd siden og hadde da satt meg inn i det meste og ser nå at det meste er snudd på hodet.

     

    Det jeg allerede har bestemt meg for er: Intel Core 2 Duo E6600 og Antec Performance One P180.

     

    Så, kunne noen være så greie å sette opp et oppsett bestående av denne cpuen og kabinett sammen med det andre hardwaret ville det vært supert. En 19" Lcd skal helst være med i oppsettet også.

     

    Jeg skal ikke klokke maskinen.

     

    På forhånd takk

  3. Den adapteren du bruker, fulgte den med denne maskinen eller er det noe du har fra en tidligere maskin / skjermkort?

    Hva slags skjermkort er det i maskinen?

    6760933[/snapback]

     

    Adapteren fulgte ikke med nei. Har lånt den av en kompis. Skjermkortet er ATI Mobility Radeon 9700.

    6764490[/snapback]

    Hvis adapteren er fra et nVidia GeForce skjermkort vil det aldri gå bra fordi disse adapterene er ikke koblet etter vanlig standard. Biltemas adapter løser sansynligvis problemet for kr 32,90. Eller så kan du f.eks. bruke Sandbergs Colorfixer.

    6766284[/snapback]

     

    Der har vi det, det er nemlig fra et nVidia GeForce kort. Hjertlig takk! 32,90 kr for en ny adapter får jeg gå for da! TAKK :thumbup:

  4. Regner med den dingsen du snakker om konverterer S-VIDEO til Composite. Dvs at den blander S-VIDEO lys-signalet og fargesignalet ned til et felles-signal, composite, som igjen mates til TV'en. Har vært borti at det problemet du beskriver kan skyldes enkelte skjermkort-drivere (prøv siste drivere fra leverandøren/ati/nvidia/whatever), eller at innstillingene er feil i selve kortet. Som regel bør dette stå til en av PAL-variantene f.eks PAL-B/G som er standarden i Norge. Har du flere innganger til TV'en kan du jo prøve disse, evt via en scart converter som tar composite eller S-VIDEO.

     

    En annen ting er at det finnes to SCART-kontakt typer, Type A og B, siden de samme pinnene brukes til forskellige ting i de to standardene, slik at det kan lønne seg å teste begge. Som regel er bare en av SCART-kontaktene RGB, og du bør bruke den andre til S-VIDEO eller composite.

     

    En siste ting jeg kommer på er å enable TV i skjermkortet og boote maskinen tilkoblet TV'en, slik at kortet kan detektere TV'en når driveren initialiseres.

     

    Lykke til.

    6760953[/snapback]

     

    Prøvde nettopp å sette composite kontakten i SCART-kontaktene. Bildet er fortsatt svart hvitt. Skal prøve driver nå, men vet ikke hvor jeg får i driver til dette kortet...

  5. Bruker en slags "adapter" for s-video uttaket som gjør at jeg kan bruke en gul "hannkontakt"(?) mellom bærbaren og tv'en.

     

    Jeg får opp bildet som er på bærbaren, men det f**** bilde på tv'en er i svart hvitt :cry:

     

    Jeg har sjekket at bærbaren står på PAL og ikke NTSC som jeg først trodde var problemet. Ellers har jeg prøvd å skifte ende på kabelen som ei heller virker.

     

    Noen som kan øse sin visdom over meg og medvirke til en fin høst med serie titting på tv istedet for 15" bærbar... :ermm:

     

    Håper noen har ideer som vil løse mitt problem.

  6. Har lyst på høytalersett til min W800i og har sett på Logitech MM20: http://www.spaceworld.no/wsp/spaceworld/fr...categorynu=5462 og Logitech MM28: https://prisguiden.no/product.php?product_id=36356. Noen som har erfaring med disse portable høytalersystemene eller har andre å anbefale? Vet at de SE MPS-60 er veldig gode men en kompis har disse og vil ikke dilte etter. :p

  7. Sitter her med laptopen 3 m ifra tven og hører en "zappe" lyd på tven fordi IR porten på laptopen prøver å få kontakt med tven. Dekker jeg for IR porten blir det ingen lyd. Spørsmålet mitt er om det finnes noe program som gjør at jeg kan legg inn fjernkontroll signalene på laptopen. Hadde engang et spill på en gameboy color der man kunne legge inn signalene fra fjernkontrollen på gameboy spillet, og deretter bruke gameboyen som fjernkontroll! Noen som veit av et slikt program til laptop med WinXp Home? :cool:

  8. Hvis du går i enhetsbehandling, er det så ikke et gult utropstegn?

     

    http://support.intel.com/support/wireless/...b/CS-010623.htm

     

    Hvis du ikke selv har driveren, kan den downloades her.

     

     

     

    Hilsen tukols

    5664736[/snapback]

     

    Eneste det er et gult utropstegn på er "Nettverkskontroller", jeg har lett i systeminformasjon men jeg finner ikke trådløs kortet. Eneste som minner er "wan-miniport" men det er vel ikke den?

  9. Fikk nettopp tilbake bærbaren fra rep og de byttet ut hardisken og installerte xp home og "alle" driverne på nytt for meg. Det forbanna probleme er at når jeg kjøpte bærbaren så var det trådløse og alt i orden, jeg gikk bare innpå Intel PROset programme og søkte opp trådløse nettverk, men nå finner ikke Intel PROset noe kort eller tilkobling. Det gjorde det heller ikke før når jeg deaktiverte den trådløse tilkoblingen før bærbaren dro på rep. I det hele tatt finner jeg ikke noe som likner trådløst:(

     

    Nå når jeg går på nettverkstilkoblinger er de eneste tilkoblingene "Lokal Tilkobling" og "1394 Tilkobling", Før hadde jeg "Trådløs Tilkobling" i tillegg.

     

    Det virker som om trådløs kortet ikke installert?

     

    Kan noen være så snill å hjelpe meg? :(:cry:

  10. Dual-Core meg en viss plass. Hva skal du med Dual-Core? Bare du har et ræva bra skjermkort, så skal det gå fint med en 3800+ eller en 4000+ CPU. Og hva var egentlig så dårlig med den pc`en jeg satte opp? Det må du fortelle meg.

    Jeg hadde iallefall ikke sagt nei takk om jeg fikk den maskina imellom hendene.

    5583929[/snapback]

     

    For det første så er det stor ytelses forskjell på spill som støtter dual-core, viser til Q4 test. Derfor er det dumt og ikke gå for dual-core. Pcen du satte opp manglet hk med støtte for Crossfire og du glemte skjerm.

  11. er nok en bedre cpu du du har linket til, men er nok ikke noe du vil merke i daglig bruk. anna skjermkort derimot blir du og merke. men når man tenker value. vil jeg påstå at innen for det budsjettet du har satt opp er det mere ytelse og hente for samme pris slik. gtx 256 er et bra kort, det er ikke det.

    5577945[/snapback]

     

    I spill som ikke støtter dual core vil jeg vel merke mer hvis jeg går for 4200+ enn 4400+ ? Og når du snakker om mer ytelse for samme pris kan du komme med noen forslag? :)

  12. Du trenger ikke så bra cpu. Bruk heller pengene på en 7800 GTX 512! Den er vill!

    En 3500+ venice klarer jobben bra. Boxed vifta er dødsbra + at du kan jo klokke opp cpu'n!

    5576642[/snapback]

     

    Har ikke peiling på klokking, så det blir nok ingen mulighet. Jeg vil ha en X2 ettersom det er det nye som kommer for å bli, ser det da som en god ide og kjøpe en god X2 prosessor når jeg først skal kjøpe. Anyone agree?

×
×
  • Opprett ny...