Gå til innhold

DilliMusic

Medlemmer
  • Innlegg

    1 676
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DilliMusic

  1. Hei! 

     

    Jeg har kjøpt meg et nytt kamera. Fujifilm xt4. Når jeg filmer 4k video fryser pcn min med en gang når jeg setter filene inn i filmora 9 for å redigere. Hva er årsaken? Har redigert mange videoer i 4k men aldri hatt dette problemet. 

     

    Tar opp i h. 265hvec 4k 60fps 200mbs. 

     

    Er det codecen som gjør at det fryser eller er 200mbs litt for mye? 

     

    Pc specs: i7-7700cpu, asus 1070gfx 16gb ram

    Filene ligger på en ssd disk når jeg redigerer. Og har lavere preview render filer

  2. Elefantmesteren skrev (7 minutter siden):

    Lumix G9 tilfredsstiller alle punktene, men jeg minnes at det ikke kan gjøre slow-mo med lyd, om du skulle trenge det.

    Jeg bestilte meg fujifilm xt4 med kit linse 16-80mm f4. Testet slow motion igår og fant ut at den heller ikke hadde lyd ved 240fps slow motion. Men jeg tror heller ikke jeg kommer til å trenge det. Så langt veldig fornøyd med valget

  3. Shirmah skrev (12 timer siden):

    Hvilke flere kriterier har dukket opp mens du har gjort research? X-T4 treffer hvertfall alle punktene du har listet opp her (forsåvidt 240 bilder i sek på 1080p, og ikke bare 120, hehe)

    Fujifilm X-T4 er faktisk det kameraet som matcher best ja. Men jeg ser det er mange som klager på autofocus. Er det folk som liker å klage bare eller har kameraet en svak side der? Har du noen erfaringer med det? 

  4. Okapi skrev (12 minutter siden):

    Sitter på gjerdet og myser på fullformat selv, men er jo ingen av systemene som har "alt". Litt frekt at jeg ikke får kjøpt en S5 med prisen til Z5, autofokusen til R6 og objektivparken til E mount.

    Jeg er så usikker så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Ingen av kameraene har hele pakka. Jo mer jeg skjekker ut et kamera jo flere ting merker jeg mangler fra lista mi.....

  5. hva er lovligheten rundt det å dra kabel over dit? heller mye mot kabel pga stabiliteten rundt dette. blir et streaming rom også så er avhengig av stabilt nett. har bare mindre lyst til å borre hull i veggene.

     

    har du noen forslag til en retningsbestemt antenne? det blir da fra vindu til vindu. ca 25 m

     

    tusen takk for svar btw

    • Liker 1
  6. Hei!

     

    jeg har et uthus som jeg vil gjøre om til gaming/musikk rom. men trenger da noe mer stabilt enn trådløs nett. avstanden fra router til uthus er ca 25-35 m. hva er den letteste måten og hvor lovlig er det?

     

    1. jeg kan ikke grave for det meste er fjell. derfor kan jeg kanskje dra cat6 kabel fra hjørnet av taket til uthus?`(vil være 3 m over bakken og gå nedover til 2.5m over bakken rett ved uthuset.

     

    2.en eller annen trådløs løsning? kan ha en extender eller noe i vinduet fra boden inne. derfra vil det være ca 25 m til uthus. en eller annen mottaker der som kan ta imot? er ikke så kjent med hva som er på markedet akkurat nå. men vil jeg ende opp med å ha et stabilt nett der da?

     

    dette ble en rotete post men er så vanskelig å beskrive uten en tegning :p

    • Liker 1
  7.  

    Hei!

     

    Hadde bilen på verksted for å se på esp lampen som lyser i bilen. De tok en diagnose av bilen og kom fram til at det var feil med abs pumpen. Mekanisk feil på hydralikkmodulator et eller annet. Verkstedet ville ha en sum på 27500kr for bytte av dette. Delen koster tydeligvis 3300 og er en 3 timers jobb. Syntes dette var vel litt mye mtp del og jobb timer. Er det noen her som har erfaring med dette? Er det en vansklig jobb?

     

    Ford focus 2005 1.6L

    Dette er en kjent feil på Focus mkII. Jeg fikk selv "ESP System Fault" opp i displayet på min Focus for noen år siden, samme modell som din. Jeg kjøpte selv ny abs-pumpe på Ford for et par tusinger og byttet selv.

     

    Litt demontering av deler i motorrom for å komme til, selve pumpen er enkel å skifte ut - og til slutt lufting av bremsesystemet. Jeg hadde Haynes manualen til hjelp.

     

    Følgende feilkode på min: C1288

    Har akkurat samme feilkode som du hadde. Dette er kanskje litt vanskelig for meg som har null mekanisk erfaring? Skal se om jeg kan få en bekjent til å bytte den for meg 27 laken syns jeg var litt for mye for en 3 timers jobb

  8. Hei!

     

    Hadde bilen på verksted for å se på esp lampen som lyser i bilen. De tok en diagnose av bilen og kom fram til at det var feil med abs pumpen. Mekanisk feil på hydralikkmodulator et eller annet. Verkstedet ville ha en sum på 27500kr for bytte av dette. Delen koster tydeligvis 3300 og er en 3 timers jobb. Syntes dette var vel litt mye mtp del og jobb timer. Er det noen her som har erfaring med dette? Er det en vansklig jobb?

     

    Ford focus 2005 1.6L

  9. Boksjøen, lite folk, bra steder å sette opp telt og bra fiske. Har fisket der før mange ganger. https://www.google.no/maps/@59.023249,11.7020103,15.92z?hl=en

     

    Fant en "blogg" en diskusjonstråd  en post her fra forumet og litt mer info fra en diskusjonstråd

     

    Oppfyller alle kravene/ ønskene dine og litt til!

     

    Edit; Kanskje denne linken funker? Edit2; Det gjorde den herfra hvertfall :)

     

    takk for at du har tatt deg tid til å finne all den informasjonen. ser utrolig pent ut der. bonusen er at det er ganske nært også. kan ikke finne noe ut om jeg må ha kano eller om jeg kan leie en, men det skal jeg nok finne ut av. takk for svar :)

  10. Hei!

     

    Jeg tenkte å ta en telt tur nå om en uke. Målet er å komme seg inn i skogen og finne en stor og fin fiske plass. Bildet jeg har for meg i hodet er å parkere bilen. Kan gå i en time eller to. Finne meg et fint vann og telte. Fiske og nyte naturen. Vil pakke lett så fisk må bli mat for meg og min kone som blir med. Blir ikke noe flue fiske siden jeg nettopp har begynt å fiske med vanlig fiske oppsett. Hvor burde vi dra? Vil ikke møte på noen andre så er viktig at det er langt inn i skogen. Fisking blir super viktig siden det skal vårt hoved for.

     

    bor i fredrikstad så håper jo heller ikke på altfor mange timers kjøre tur. Men er det verdt det så kjører jeg nok rimlig langt. 3-4 timers kjøre tur hadde vært gull.

  11. Ikke dårlig det. Var flere som ikke hadde raidet før. Trenger å gå igjennom det flere ganger så jeg lærer meg alt man må kunne. Hvor man burde stå og fordeling av oppgaver. Går nok fortere når jeg har fått kjørt det et par ganger til. Add meg. Blir alltid med på raid.

  12. Hva har det med saken å gjøre? Liker å spille med folk som snakker å har det morro men samtidig samarbeider osv. Kan man ikke samarbeide pga at jeg ikke har tatt raid??? Kan litt (sett live stream) men har ikke fått med alt eller gjort det selv.

     

    Har spillt mye nightfall osv. Det er mer morro å spille med folk som snakker og er med enn å spørre.

     

    Uansett. Er jeg en noen kunne tenke seg å raide med så add meg.

  13. Hei!

     

    Spiller en del destiny, men har ikke fått kjørt noe raid. Trenger noen som vil bli med på vog på normal i første omgang. Har for lite venner pålogget samtidig til å få til noe. Så hvis du vil raide framover med meg kan du adde meg: DNDilli. Liker samarbeid. Er du kjenert på mikken burde du la være. Vil ha snakk og samarbeid og ikke noen under 20 år.

     

    EDIT

  14. Har noen av dere erfaring med kjøp av papegøyer av rasen ara i utlandet? Har en bekjent som er veldig glad i papegøyer og liker ara og andre papegøyer som er litt vanskelige å få tak i. Prisen på disse i norge og sverige er veldig høy så lurer på pris og cites sertifikat på ara i tyskland f.eks. hvor mye ligger de på og er det andre steder jeg kan kjøpe en som jeg kan spare noen summer på? Tenker på papegøye i alder av et par mnd. Noen nett sider som har noe info om dette?

×
×
  • Opprett ny...