Jump to content

ATI9550

Medlemmer
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ATI9550


 1. Min mp3-spiller sluttet å virke etter 7 månder, jeg sendte den inn til leverandøren jeg kjøpte den fra og de sender den tilbake og sier at de ikke kan gjøre noe med det.

   

  Takk for ytterligere informasjon.

   

  Nå er det slik at produsenten har egne bestemmelser på hvordan reklamasjoner/garantisaker skal ordnes. Om du hadde ventet på svar fra oss, før du hadde sendt spilleren, så hadde jeg kunnet informere om dette.

   

   

   

  Creative ønsker at reklamasjoner skal logges på support-siden deres.

   

  Her må brukeren svare på spørsmål, som bare brukeren kan svare på.

   

  Mao. Er det bedre, og tar kortere tid om du kontakter dem.

   

  For å få godkjent en reklamasjon, er produktet nødt til å være fullstendig, dvs. at alt tilbehør skal følge med.

   

  Det beste er nok at jeg sender deg spilleren tilbake.

   

  Jeg synes at det her er tullprat, ikke jeg som skal ordne opp med det her! Hvordan saksøker jeg dem?


 2. Fikk svar fra de idag,

   

  "Vi har mottat din MP3 spiller.

   

  Det hadde vært bedre om du hadde meldt fra om at forsendelsen var fuktskadet, da du mottok den.

   

  Det er alltid litt ”restspenning” i produktet selv om den er helt ny,- så i noen tilfeller kan den virke når du slår den på, uten lading.

   

   

   

  Vi skal forhøre oss med distributør om dette,- men kan ikke love noe."

   

  Helvettes idiota, ka faan e restspenning? Dæm lygg som bare det, og desutten var bare ene hjørnet i eska utsatt for vann og IKKE selve spilleren så vidt æ så det. Det her har noe med elektronikk-feil i mp3'n, jeg har krav på ny spiller fra de om de ikke fikser den og sender den tilbake!


 3. Hej!

   

  Det har ikke gått så my som 7 månder siden jeg kjøpte min Creative Zen Microphoto fra pc-express.no, som jeg fikk i en pakke som var utsatt for vann og mp3'n var brukt fra før, det så jeg med engang jeg åpna pakken. Jeg vurderte sterkt å sende den tilbake med engang jeg fikk den, men så gidda jeg ikke lel, prøvde mp3'n og den virka, full batterie var det på den også :hmm: jaja så gikk det noen dager, så klikker mp3'n av og til, henger seg fast av og til. Dermed blir jeg nødt til å ta ut batteriet hvergang det der skjer! Noe som er veldig plagsomt! :cry: Og idag er det noe nytt, jævla mp'3 virke ikke! Den e fullstendig svart, er ikke mulig å slå den på engang. No er jeg så lei av den at jeg rett og slett sender den inn til pc-express og ber om penga tilbake eller en ny mp3 spiller!

   

  Og en ting til, kan jeg få penga tilbake eller en annen mp3 spiller?


 4. Heisann

   

  Har hatt halsbetennelse i snart 2 aar og vurderer naa aa operere bort mandlene. Lurer paa om noen har litt informasjon angaaende dette. Hvordan foregaar operasjonen...Noen ulemper ved aa operere bort mandlene? Takker for alle svar! :)


 5. Heisann, vurderer å ta 1/2-årig realfagskurs ved HIST og lurer på om jeg kan søke meg inn på ingeniørstudiene på NTNU etter kurset. Eneste jeg trenger matematikken, jeg har 2FY fra før (karakter 2) :(

   

  Vurdere Datateknikk linja på NTNU..Synes dere at jeg bør taopp 2FY? Bedre karakteren min? Og en ting til er det vanskelig å kom inn på datateknikk linja? Noen som veit snitt sånn circa?

   

  takker for alle svar :)


 6. Hei, var på sesjon for circa 1 år siden og ble stemplet som normal og gyldig til å utføre førstegangstjenesten. Alt er i orden med meg, men utenom en ting. Jeg omgåes ikke med mennesker rundt meg og har tvangstanker og psykiske problemer. Men det sa jeg ikke til legen som var der...Nå vil svinge unna førstegangstjenesten, hvordan går jeg fram? Skal til fastlegen min å få erklært en lege attest snart som mulig. Skal jeg kontakte hæren eller fikser legen min det?


 7. Hei, jeg lurer på hva forskjellen på disse to er. Jeg vurderer å ta Dataingeniør linjen på HIST som er 3-årig og etter på 2 år master på ntnu. Blir jeg da sivilingeniør eller vanlig ingeniør?

   

  Ser at NTNU har en linje som heter Sivilingeniør/Masterprogram 5-årig, blir ikke det samme som ovenpå egentlig? 3 år ingeniør + 2 å master...

   

  Takker for alle svar.


 8. Hei, jeg har fortiden 512MB ram i pc'n og vurderer 512MB til. Jeg sjekket biosen for å se hvilken type ram-brikke jeg hadde og der stod det 512MB, DDR266. Men jeg tror at ram-brikken der er litt ut av dato. Hvilken andre ram brikker kan jeg kjøpe? Det må passe til brikken jeg har i pc'n fra før av. Noen tips? Takk på forhånd!

×
×
 • Create New...