Gå til innhold

Joachricar

Medlemmer
  • Innlegg

    842
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joachricar

  1.  

    Forsøk å installere pakken libelf-dev dersom du bruker en deb-basert distro, eller elfutils-libelf-devel dersom du bruker en rpm-basert distro.

    Tusen takk, er det en liste over hvor man kan laste ned forskjellige libraries? nå finner jeg ikke GL/glut.h

     

     

     

    Dessverre ikke som jeg vet om. I deb-verdenen følger libs som regel en navnekonvensjon som lib<navn> for binaries og lib<navn>-dev for headere. Glut burde derfor hete libglut-dev, men om jeg husker rett så er det freeglut3 som er i bruk. Prøv freeglut3-dev du :)

     

    https://packages.debian.org/wheezy/freeglut3-dev

  2. Jeg har aldri vært inne i CERN. Det hadde vært kult å ha gjort, men jeg tviler noe på at jeg kommer til å ta guts til meg for å få oppleve det, eller om jeg er interessant nok til å få passere inn. Hva kan jeg bidra med egentlig. Gode 2FY kunnskaper og middels 3FY kunnskaper, er det noe liksom?

     

    De trenger ikke bare fysikere der nede, hvis det er "jobb" du er ute etter. Hvis du bare vil på besøk har de sommer-program for studenter(data, fysikk etc..), og ellers om du er heldig og får cern-relatert bachelor- eller masteroppgave, og i den anledning får komme på besøk :)

  3. Jeg har vært i kontakt med DNB i dag, og de har, grunnet stor pågang, besluttet å lage en app til Windows Phone. De sa at det ikke ville ta så lang tid før den er ferdigstilt. Gode nyheter smile.gif I tillegg har jeg mast litt på Skyss (kollektivtrafikk i Bergen), men de var ikke så lette å overtale. Så hvis det er bergensere her som har lyst å hjelpe å pushe på, så send en mail via kontaktskjemaet HER.

     

    Har kokt i hop en enkel skyss-app med rutetider til wp8: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/skyss-reise/5e3a5b09-61fb-464a-b5fd-6410a4e069b5

     

    Har lite tid til å videreutvikle for tiden, så jeg får se om det blir en evt. reiseplanlegger senere.

    • Liker 1
  4. Hei. Er det noen måte å få hentet ut sporingsdata fra telefonoperatøren? Min søster har blitt frasjålet telefonen min, og jeg skulle gjerne visst hvor den sist befant seg. Sporingssystemet til windowsphone har ikke data siden 03.07, enda den ble stjålet 07.07 og har vært brukt i den perioden... Operatøren fortalte meg at politiet måtte hente ut disse dataene, men politiet utleverer visstnok kun disse opplysningene dersom det gjelder tyveri i barneskolen.

    Er det noen som vet om en annen måte å angripe dette på?

  5. Når er det du får denne feilenmeldingen?

    Bruker du unetbootin?

     

    Jeg mener å huske at jeg fikk den feilmeldingen når unetbootin prøvde å starte med "default" option. Om du bruker unetbootin, prøv "install ubuntu" eller et annet valg.

  6. Tok fabrikk reset etter Kies oppdatering til JB. Igår funket mobilen hele dagen. Idag har den fryst ca 10-12 ganger slik at jeg må ta ut batteriet.

     

    Ståle som poster fra en annen konto her.

     

    Nå har jeg hatt masse frysinger og rebooter av seg selv.

     

    Nå er den kommmet til boot loop. Det går ikke an å komme inn i recovery mode. Men download mode ser ut som funker.

     

    Da er det bare å flashe med stock ROM fra Samsung med Odin? Så blir ikke flash counteren oppdatert eller garantien void?

     

    Bør jeg prøve igjen med JB, eller skal jeg gå tilbake til 4.0.4 ?

  7. Nei, jeg tror ikke det er problemet. Det hjelper nemlig ikke å restarte hverken router eller switch. Med en gang jeg slår av maskinen funker nettet igjen. Nå har jeg kjørt en upgrade til 12.04 og hååååååper det hjelper på, selv om jeg tviler =\ Neste gang den krasjer fjerner jeg den ene disken og kjører igang en fresh install.

  8. Nei det gjør den ikke. At nettet kveles vil si at jeg ikke har tilgang til LAN fra noen andre maskiner.

    Dette gjelder også tilgang til routeren.

    Jeg hører nå at det er en disk som har begynt å lage skrapelyder/det er vel ikek et godt tegn), så nå dirver jeg å tar backup for deretter å fjerne den disken og installere en fresh 12.04 server.

×
×
  • Opprett ny...