Gå til innhold

Maiev S.

Medlemmer
  • Innlegg

    349
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maiev S.

  1. Du leser om spill på en nettside enda folk blir henrettet. Har du ikke bedre ting å gjøre? AtW

    Ja, hadde jeg enda kunnet lese om spill. Dessverre "må" jeg lese om denne forferdelige og grusomme stereotypien som henger ut og diskriminerer kvinner. 

     

    Nå har vi forøvrig kommet til et punkt hvor jeg sier meg ferdig med diskusjonen.

    • Liker 2
  2. Man trekker opp kunstige grenser og sier "slik er det og slik bør det være". Noe er for kvinner, noe er for menn.

     

    Det er her jeg blir så uenig med dere.

     

    Det er de som vil bli krenket, eller vil bli støtt som setter opp disse grensene. Mener du oppriktig at Sony setter noen i bås med denne setningen? Og igjen, om man føler det sånn. Er det alvorlig? Må man skrive/klage på dette? Vi har jentebabyer i verden som blir henrettet fordi de ikke er gutter, vi har jenter og kvinner som blir antastet og diskriminert i jobbsammenheng, vi har kvinner uten stemmerett i verden, vi har altså så mange alvorlige ting, også sitter noen og gjør et nummer ut av at man blir satt i bås fordi Sony antyder at det er jenter som spiller The Sims? Seriøst? Jeg prøver virkelig å sette meg inn i de som reagerer på dette, men jeg klarer ikke å forstå det. Er dette de samme som mener at det diskriminerende at det lages jenteleker i rosa og gutteleker i blått? Er det de som vil ha inn det kjønnsnøytrale pronomenet "hen"? Er det de som mener det er å sette i bås å si til barna sine at det er jenter, og ikke gutter, som går i skjørt?

     

    Jeg tror vi står for mange av de samme verdiene når det kommer til likestilling. Dette gjør vi vel alle? Det er de færreste (heldigvis) som er så mannsjåvinistiske at de mener at vi skal ha bedre rettigheter enn kvinner.

    • Liker 2
  3. Man er ikke automatisk krenket bare fordi man reagerer på noe og kritiserer det.

     

    Nei, det er jeg enig i, men når man tar en ikke-sak og gjør det til en sak på andres vegne er man (annenhånds-)krenket. Det er denne ekstreme trangen til å måtte uttrykke seg om hvem som kan bli krenket og hvorfor de kan bli krenket som er så irriterende.

     

    Å nei, de skiller mellom kjønn i en vits på Facebook. Tenk om noen skulle føle seg støtt av dette. Hvem er Sony til å skille mellom kjønn? Hva med liquid genders? Tenk om det finnes menn som ikke tør å spille The Sims lenger nå. Eller hva med kvinnene som blir satt i bås som The Sims-spillere? Hvorfor skal kvinnene som ikke spiller The Sims tåle så vel å bli forbundet med en stereotypi om at de spiller The Sims?

     

    Tenk om et whiskey-merke skulle laget en Facebook-post med en whiskey med teksten:

     

    "Hva med denne whiskeyen til mannen din til jul?"

     

    Ganske dramatisk. Hva om det er kvinnen i forholdet som har lyst på whiskey til jul? Er det bare menn som liker whiskey? Hvem bestemmer egentlig hvem som er mannen og kvinnen i forholdet? Er det definert av fysisk kjønn eller psykisk kjønn? Vanskelig. Og vanskeligere skal det bli om dette fortsetter.

    • Liker 3
  4. Hvem er andrehåndskrenket, da?

     

    Seriøst?

     

    "Å vitse om at alt jenter spiller er familie-spill er ikke bare å bygge opp under en gammel stereotypi, men hjelper samtidig med å undergrave årevis med kjemping mot slike ideer.

     

    Det handler også om å ha et snev av sidesyn. Fordommen om at kvinner bare spiller én type spill – og at man snakker om det på en nedlatende måte – spiller inn i et større mønster som omhandler kvinnefiendtlighet."

     

    Altså, hallo i luken.

    • Liker 1
  5. Egentlig ser jeg ikke noe galt i xD, tingen er at, som det har blitt nevt, den mis- og overforbrukes alt for mye, man blir rett og slett lei av den. En vanlig fjortis-samtale på MSN eller lignende er ofte sånn:

     

    "Oxo sa lizm mona til per at hun likte ham da xD herregud ass hun er så syykt idiot ass xD skjønner ikke at det går ann å være så jernedø som hun er xD men har det skjedd noe gøy hos deg i det siste ? xD elr er det bare det samme gamle? xD xD"

     

    Blir trist av hele greia... :cry:

     

    Serr? Jeg trodde det bare var kødd at Mona likte Per jeg?

  6. En kamerat av meg startet hunter, og ble så glad da han fikk gjort petquestet at pettrainer helt klart var oppskrytt. Han levlet flere levler uten å kunne "Mend Pet" og "Revive Pet", så hver gang pettet hans døde, måtte han tame et nytt. En gang fikk han et pet som han hadde så utrolig lyst til å få tilbake da det døde, så han fikk med seg en level 60 priest for å vise hvor pettet døde, så han kunne resse det. dessverre var det borte.

     

    Og da han oppdaget på level 41 at han kunne velge tre forskjellige grener på talents var det jo konge, dog beast er best for leveling.

     

    Personlig gjorde jeg ikke så veldig mange feil, sett bort i fra at jeg spammet rend da jeg levlet min første warrior, og hamstring var i hvert fall dårlig - det gjorde jo elendig damage.

  7. Dataen min stygt i dag, og den kommer i blåskjerm uansett og jeg får ikke boota fra CD. Feilmeldingen som står i blåskjermen er: unmountable_boot_volume. Jeg gjorde absolutt ingenting for at dette skulle skje. Jeg satt og gamet i går kveld, skrudde av PC-en og la meg. Da jeg stod opp i dag tidlig hadde den - som mange andre elektriske duppeditter - bestemt seg for å ikke virke.

     

    Jeg vil tro at det har noe med harddisken min å gjøre, men hvordan kan jeg få fikset dette? Utrolig fustrerende når ting plutselig slutter å virke. Formatering gjør ingenting, bare jeg får det opp igjen :)

     

    Simen2k

  8. Shipping: Currently, item can be shipped only within the U.S.

     

    Jaja, der har vi jo problemet løst anyways. Får se om jeg ikke finner noe knall på en av de norske nettbutikkene. Evt. Dell.

     

    Ellers så klikka dataen min stygt i dag, så den kommer i blåskjerm uansett og jeg får ikke boota fra CD. Feilmeldingen som står i blåskjermen er: unmountable_boot_volume. Istedet for å lage en ny tråd kan jeg jo spørre om det er noen som kikker innom her som vet hva jeg kan gjøre?

×
×
  • Opprett ny...