Gå til innhold

lillerovde

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lillerovde

  1. Hei.

     

    Broren min har et veggfeste til rifle\hagle der han har plass til 3 våpen. Riflene blir festet med en lås der som avtrekkeren er.

    Har leita over alt etter dette, men jeg finner ingenting.

    Har sendt mail til winge våpen, men ikke de heller kunne skaffe slike veggfester.

     

    Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i dette?

     

    Skulle gjerne ha brukt det som broren min brukte i sin tid, men han hadde rotet vekk nøkkelen så det er ganske ubrukelig.

  2. Hei.

    Lurer på å kjøpe meg et digitalt trommesett. Typen jeg har sett på er et Yamaha Dtxplorer.

     

    Lurer på om noen vet om det er mulig å koble dette oppimot Nuendo eller FLstudio slik at jeg kan brukt VSTplugins med settet. (Spille på trommesettet og få lydene direkte innpå programmet slik som f.eks. midikeyboard)

     

    Håper noen av dere har et svar til meg :)

  3. Hei.

     

    Har en kompis som har kjøpt seg en Netgear RangeMax trådløs ruter. Han har kjøpt denne typen siden det er den eneste tilgjengelige som kan brukes på Xbox360 sin trådløse funksjon.

     

     

    Problemet er at ruteren ikke kan koble seg opp mot internett når vi skal konfigurere den. Vi har prøvd mange forskjellige ting, men ingenting ser ut til å fungere.

     

    Koblingen til routeren kommer fra bredbånds routeren de fikk tilsendt fra leverandøren, derifra går den til en vanlig switch og deretter til den trådløse routeren. Tar man kabelen fra switchen og putter den rett i maskinen fungerer det uten problem. Så jeg er 100% sikker på at feilen oppstår i Rangemax'en

     

    Lurer på om noen av dere har hatt det samme problemet med denne typen routere og om det er mulig å få et svar på problemet.

  4. Jeg har lastet ned alle episodene av Prison Break og har lyst til å brenne ut den første sesongen på dvd.

     

    Alle episodene er tilsammen mindre en plassen på en DVD-plate, men når jeg legger inn filene tar hver episode nesten 0,5GB.

     

    Er det noen som har program jeg kan bruke for å komprimere episodene slik at jeg får brennt ut alle episodene på en DVD. Med skikkelig meny?

     

    På forhånd takk :)

  5. Jeg har nettopp kjøpt meg surround anlegg av Creative. Typen er P5800. Men jeg har et problem med å få bakhøytalerene til å virke. Har koblet dem opp i et annet rom, men lyden skulle vel komme alikevel.

     

    Har et Creative SB Audigy lydkort, men er ikke helt sikker hvilken type det er for jeg finner ingen navn. Har prøvd alle de forskjellige måtene å koble på som det fulgte med i bruksanvisningen, men jeg får fortsatt ikke lyd i de bakerste uten om at jeg kobler ut de fremmste høytalerene.

     

    Visst noen har en link til et konfigureringsprogram fra Creative hadde det vert bra, har kun det som følgte med det intigrerte lydkortet (som nå er sprengt) å det funker ikke skikkelig.

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette problemet.

×
×
  • Opprett ny...