Gå til innhold

marius16

Medlemmer
  • Innlegg

    233
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marius16

  1. Heisan,

     

    Jeg har en intel pentium 4 3,0 ghz

    1024 minne

    200 GB hardisk

    navida gefore 8600

    Pc men innstalet Windows XP. (en slik versjon som ligger lagret på hardisken som kan legges inn på nytt med CD eller disket som fulgte med)

     

    Den har den siste tiden hat meget store problemer!

    Det hele startet med at den ikke ville starte opp i det hele tatt, fikk bare opp den skjermen hvor jeg velger om jeg vil starte den vanelig, eller sikkerhetsmodus, og så loadet den og XP loding kom opp, og så fikk jeg en bluscreen i kanskje et halvt sek før den startet på nytt..

     

    Dermed prøvde jeg å legge inn XP på nytt, noe som fungerte. iaf en liten stund.

    Når jeg senere skulle starte maskinen min var det noe galt, den var fryktelig treg, og da snakker vi treg! Bare det å trykke på start linjen fikk maskinen til å henge seg, og tok kanskje 4 min før startlinjen åpnet seg. Jeg tenkte, jaja.

    Da får vi prøve og legge inn igjen på nytt.

    Jeg startet recovery cd'en gjorde som alltid (trykket OK) '

    Da restarted maskinen med en gang, og ville ikke boote med XP,

    eller ville ikke starte recovery. Fikk bare opp en feilmelding om at jeg bare kunne velge en partisjon? (jeg velger ikke noen ting på den, maskinnen har bare en partisjon + den skjulte med XP)

     

    Etter mye googling fant jeg ut at jeg måtte laste ned ett program som jeg kunne boote fra min minnepenn, for å så slette "partisjonen" den stod av en eller annen merkelig grunn som "undifended" men etter at jeg slettet den, og la den til igjen fikk jeg kjørt restore.

     

    Maskinen fungerte da helt pefekt, så jeg la inn det jeg pleier, kjørte windows update, la inn virus kontroll først av alt vel og merke.

     

    alle drivere og alt ble oppgradert.

     

    Den tok ja da flere restarts og det funket fint.

     

    jeg slod den av i går kveld, og slo den på i dag.

    Første gangen fikk jeg ikke noe bilde, måtte derfor bare slå den av, virket ikke som den bootet noe i det hele tatt egentlig. (Jeg hørte ikke det pipet jeg vanligvis skal høre når den starter opp)

     

    neste gang fikk jeg bilde, den loadet, og denne gangen tok denne XP logoen kanskje 15 min før den forsvat, og så yttligere 10 før windows var oppe og gikk. Men nå er den slik grosalt treg igjen!!

     

    Hva kan dette skyldes for noe?

     

    noen programmer eller noe jeg kan kjøre for å sjekke at alt funker?

     

    utrolig frustrerende..

  2. Heisan,

     

    Jeg har en nå 3 år gammel maskin som er innstalert med Windows XP.

     

    Den har en intel pentium 4 prossesor 3ghz,

    1 gb minne

    og ett geforce 8600gt kort.

     

    Nå vil den ikke lenger starte,

    Jeg får opp en meldding og at de beklager det intrufne,men windows vil ikke starte uten feil. Der kan jeg velge mellom sikkerhetsmodus og slikt,

     

    Hvis jeg velger start på¨vanelig måte

    kommer det opp en slik liten grå loading bar nede av kanten av bildet ( ALDRI skjedd meg meg før, den har bare hoppet rett over til windows loading screen)

    etter at denne grå baren fyller seg opp hopper den over til Windows loading screen, og er der noen sec. Så kommer det opp en bluescreen, men jeg har ikke sjans til å lese hva det står der. Den er der kun i noen sec.

     

    Hvis jeg prver sikkerhetsmodus så har det før kommet masse tekst nedover sjermen, men dette skjer ikke nå, det kommer en linje, så forsvinner den, og så dukker det opp igjen.

     

    Så hører jeg straks det pipet som kommer når maskinen starter opp igjen.

    Og da starter den på nytt, det samme skjer om og om igjen...

     

    Noen som veit hva dette kan skyldes?

     

    (hvis det har noe å si så er det som sagt Windows XP, og det er en slik versjon som ligger lagret opå hardisken fra før av)

     

    Og er det slik at jeg bare må prøve og kjøre den recovery cden og legge inn XP på nytt? Jeg håper det er en annen løsning da alle mine notat til eksamene som kommer fremover ligger lagret på det maskinen.

     

    Takker for hjelpen på forhånd

  3. Ja, skjermen flimrer når den står på lavest lysstyrke, men det tror jeg er noe alle opplever? Da stikker jeg nedom Datakjeden og prøver å få erklært maskinen som dead on arrival. Etter 3 restarter i går fikk jeg endelig liv i nettverkskortet igjen.

     

    Edit: Fikk nettopp mail av Datakjeden. "Du kan feilmelde din Acer pc på 800 84 880. Der kan du også få hjelp hvis det er noe som kan løses over telefonen."

    Får vel gjøre det først...

     

    Da skjedde det igjen her også... Tro om jeg har krav på ny maskin?

     

    Ligner noe på det problemet jeg hadde med min...

     

    Nå er jo min situasjon litt spesiell, men ja..

     

    Jeg kjøpte meg denne maskinen på fredag, og etter litt bruk forsvant også wlan hos meg, det datt ut hele tiden, og kunne ikke finne noen trådløse nettverk igjen. Måtte slå den av og på, etter en dag tid så klarte den ikke å starte opp wlan kortet.

     

    Derfor ringte jeg jo Datakjeden her i oslo hvor jeg kjøpte den på Mandag, fikk beskjed om å ringe Acer på Tirssdag, gjorde dette - og fulgte det hun damen i andre enden sa til meg. Men fortsatt var problemet der!

     

    Jeg dro da bort til datakjede her i oslo, og kundeservice er et ukjent ord for dem må jeg si!

    Det første jeg gjør er å gå bort til der hvor det står at man skal trekke lapp. Der stod det en beskjed om at de som skulle sende inn noe til rep. ikke skulle trekke kølapp, men gå til service avdelingen. Jeg tenkte bare, "hmm, flott" Og går bort dit, men akk nei! Der stod det ett stor skilt om at det var stengt.. Greit tenkte jeg, og gikk bort til kassen...

     

    Men hvor var alle som jobbet her? Jeg stod der i kanskje ett min. og så kom det en person bort til meg å spurte om jeg fikk hjelp, jeg sa nei. og da sa han ok. I det han sa det, så kom det en person bak kassen, jeg fortalte denne mannen som kom bort til meg at jeg skulle levere den inn. Han ropte da på han som kom inn bak kassen der, og spurte om han kumme ta og hjelpe meg. Han bak kassen:

     

    "Nei, kan ikke du gjøre det?"

    Mannen som halp meg:

    "Nei, jeg har andre ting å gjøre! kan ikke du gjøre det?"

    Mannen bak kassen:

    "Javel,"

     

    Jeg forklarer da denne mannen saken, og da er beskjeden jeg får: "Da må du nesten gå over til service acdelingen"

     

    JEg sier jo da selvfølgelig at det står ett skilt der om at det er stengt og at det ikke er noen der. Men har ber meg bare om å å gå bort og vente. Så jeg tenkte bare javel, og gikk bort og stelte meg ved døren der.

     

    Etter å ha stått der i kanskje 5 - 7 min. Så er det fortsatt ingen der. Så da roper han mannen meg tilbake til han. Og jeg går bort til kassen og snakker med ham. Forklarer hva som er problemet, og forklarer han at jeg skal flytte til frankrike om at det derfor er en ganske så hastesak. Han sier vent litt, blir borte i kanskje 10min. og kommer tilbake og sier at det kommer til å ta ca 4 uker å få den ordnet.

     

    Da sier jeg rett som det er at vi har ett problem, for jeg flytter om ikke så lenge.

    Da får jeg nok engang beskjed om å gå til Service avdelingen, etter å ha stått der og ventet i kanskje 5 min til.

     

    Kommer en mann bort og spør om hva problemet er, jeg forklarer hva det er. Han slår dermed på maskinen og sjekker. Og konkluderer med at alt er OK siden nettet virker nå! Jeg forklarer han at det faller ut til tider osv.

     

    Da begynner han å skrive inn masse greier på maskinen sin, så bare går han!!!

    Jeg blir nok en gang stående der i 10 min og bare stirre tomt ut i luften og tenke hva er det som skjer? Han kommer brått tilbake en liten tur for å hente noe og forsvinner igjen. (jeg har fortsatt ikke fått noe informasjon om hva han driver med, hva som skjer eller noe)

     

    Og etter nok en periode på 5 kommer han tilbake, men denne ganger kommer han tilbake med enn annen som tydligvis var en bekjent av ham. Disse to gikk og pratet sammen på italiensk. (altså, denne andre personen jobbet ikke der) Og han steller seg rett ved siden av meg, og han som liksom helper meg setter seg ned på maskinen igjen.

     

    Disse står fortsatt å prater sammen, og jeg står der som ett spørsmålstegn fortsatt. Og brått så går han som helper meg, og jeg blir stående med denne fremmede personen som brått begynner å snakke med meg. Jeg tenker bare at dette er langt untenfor min komfort sone, men bare spiller med og gir en falsk latter innimellom.

     

    Etter kanskje ti minutter ved å vente på han mannen igjen, kommer han tilbake.

    Han gir meg ett ark og en ny maskin og sier her. Og sier hadet bra.

     

    JEg tenkte bare hva?

     

    Greit nok! Jeg fikk en ny maskin, det er jeg glad for!

    Men seriøst? Hvordan er det de behandler kundene sine?!!

     

    Jeg veit at jeg ikke kommer til å handle noe mer på datakjeden!

  4. Glemte helt å skrive her jeg!

     

    Men nå har det seg slik at jeg fant ut hva feilen var, egentlig en ganske klar feil, og jeg burde kanskje sett det før - trur tilogmed det er nevnt ovenfor...

     

    men uansett, det er den ene viften som sitter bakpå kabinetten og trekker inn/ut luft som har gått!

    Hvordan det aner jeg ikke, alle kabler og slikt sitter i, men akk nei. Den fungerer ikke..

    Har derfor så langt bestemt meg for å ha det ene dekslet på kabinettet åpent..

  5. Heisan,

     

    Jeg kjøpte meg en A150 på fredag, og så langt må jeg si jeg er utrolig skuffet over den!

     

    Det første jeg opplevde var att det trådløse nettet var utrolig ustabilt!

    Det begynte med at jeg la merke til at den lille knappen på fremsiden av maskinen som tydligvis skal deaktivere det trådløse kortet ikke fungerte. Greit nok, jeg får opp en liten grønn skrift om at det er deaktivert, men det er jo fortsatt koblet til nettet, og hvis jeg går inn i innstillinger i windows ser jeg jo at det fortsatt er på.

     

    Jeg tenkte, jaja, det får gå bra - men akk nei! Det er ikke her problemene stoppet.

     

    etter en times tid med fikling så datt brått internett ut, jeg prøvde å koble til igjen, men nei det ville den ikke. Derfor ble den en liten rebot av maskinen. Etter det så fikk jeg koblet til igjen.

     

    Etter en liten stund datt det nok engang ut, jeg gikk inn for å finne trådløse nettverk, men akk! den fant ingen?! Og vi snakker om at jeg bor i en blokk hvor jeg vanligvis finner 10 forskjellige, men nei - den fant ingen. Derfor bestemte jeg meg for å prøve å rebote maskinen, da fungerte det igjen - for en liten stund.

     

    Og nå skjedde det som egentlig fikk meg til å skrive dette innlegget, jeg mistet nok engang netter. Kunne ikke finne noen som helst nett i listen eller noen ting. Jeg slo av og på maskinen, men neida! Nå finner den ikke noe trådløst kort i det hele tatt! Hele greia er bare borte nå!

     

    Jeg veit iaf at jeg skal ta en ikke så veldig hyggelig tur over til datakjeden i morgen! Dette var ikke det jeg betalte for!

     

    Forøvrig lurer jeg på en annen ting i samme slengen.

     

    Hvorfor er det ikke mulig å la maskinen gi grafikkdelen mer enn 8MN?

    Maksimalt er vel egentlig 200 og noe, men bios deler ikke mer enn 8MB...

     

    EDIT: Nå ser jeg at jeg finner den inne i system egenskaper, men der får jeg bare melding om at den ikke kan aktiveres og feilkode 10.

  6. Er det bare meg, eller har dell funnet ut at de skal skru opp prisen noe synsykt nå`?

    Og i tillegg har de jo nedgradert prossesoren på den sterkeste, men satt den opp mer i pris.,,

     

    Den beste utgaven koster jo nå nesten 12000 kr med såkalt 1000 kr i rabatt, og denne har nå bare en T8300 prossesor..

     

    Er det ikke slik at i går fikk man en med T9300 prossesor, og alt det andre der til 9990 og da var det vel 1300 de hadde trukket av, så de må jo ha satt opp prisen `?

  7. Har du overklokket cpu-en? hvor mye da om du har overklokket.

    Har du rensket pc-en for støv om det var noe der?

    Kan du venligst legge opp tempratur loggene så jeg kan se hva de forskjellige tempraturene er

     

    Nei, jeg har ikke overklokket den, og hvor finner jeg temperatur loggene?

    Og ja, jeg har renset den for støv..

  8. Heisan,

     

    Jeg har en 3 år gammel maskin med Windows XP

     

    Den har en intel pentium 4 3,0 Ghz prossesor,

    1024 i minne,

    og Navida Geforce 8600GT kort.

     

    Men jeg har problemer med denne, den fryser seg ganske ofte egentlig,

     

    Det kommer ikke til noen spesiel tid egentlig, jeg kan sitte på nett og se på TV, eller jeg kan sitte og spille WoW.

     

    Den bare fryser seg, og lyden ut av høytalerne lager en konstant rar lyd, helt til jeg slår den av og på igjen.

     

    Jeg prøvde å kjøre ett program en person på dette forumet sa, OCCT - det gikk i 2 min maks, og så kom det opp feilkode 1...

     

    Noen som veit hva dette kan skyldes?

  9. Nå var vi flinke til å quote:P

     

    Det er bare å gå enten på new hardware wizard eller device manager og oppdatere drivere. Hvis det ikke funker kan du se på sidene til produsenten=)

     

    Hvordan finner jeg da ut hvilket hovedkort og slikt da? Og hvor finner jeg igjen drivere til alt dette? Har prøvd ett slik program jeg fikk beskjed om her på forumet, men det fungerte ikke veldig bra egentlig...

  10. Heisan,

     

    Jeg har bare ett lite spørsmål her jeg :)

     

    Det har seg slik at jeg har en PC som begynner å bli litt gammel nå, men jeg bruker den ikke så veldig mye - det eneste den egentlig brukes til er å spille the sims 2.

     

    Da jeg kjøpte den for 3 år siden var sims 2 akkuratt kommet ut, og jeg kjøpte denne maskinen og fikk beskjed om at den ville kunne spille det spillet.

     

    Men jeg har faktisk endel problemer med det, det er slik at det "lagger" veldig, og ofte kan det henge seg.

     

    Og ut ifra detjeg kan lese rundt om kring på nett, så har jeg alt jeg trenger.

     

    I maskinen er det :

     

    Intel pentium 4 3ghz

    1024 mb RAM

    Navida Geforce 8600 GT grafikk

     

    Burde ikke dette taklet dette spillet egentlig?

    Hvor kan feilen ligge?

     

    Den PC-en der er mer enn sterk nok til SIMS2. Prøv reinstall av Windows, så blir det nok bra!=) Og så legger du inn drivere til chipset, GPU, lydkort og all annen HW du kunne finne på å sette inn(i den rekkefølgen).

     

    Lykke til=)

     

    Tingen er at jeg har prøvd å reinnstallere før, men det har ikke hjulpet noe.. og ang drivere nr jeg ikke hvor jeg finner dette.. Og er det bare slik at hvis jeg finner det så trykker jeg bare på den så slettes det gamle og det nye legges inn automatisk?

  11. Jeg har bare to små spørsmål til jeg...

     

    Jeg skal velge toppmodellen og jeg bare lurer på om det er noe vits i å betale de 400 kr ekstra for 1 GB minne til? Det erjo 3 i den fra før. Men jeg mener å ha hørt at man helst skal ha to like moduler der jeg? Altså 2*2? eller 1*1 liksom? Er det verdt å betale for å få 4GB minne liksom?

     

    Og burde jeg velge 200GB hardisken med 7200rpm og frittfall sensor? ELler den andrE?

    Hvilke av dem er best?

  12. Heisan,

     

    Jeg skal nå reinnstallere min PC, men den er nå tre år gammel, så jeg har en liten følelse av at de driverne som ligger inne på den restore disken som den starter opp fra da den har slettet alt er litt gamle.

     

    Jeg er helt blank her, og aner ikke hvor jeg skal søke etter drivere eller noen ting, jeg veit bare at jeg kan finne driver tl skjermkortet hos navida.

     

    men f.eks bios, hovedkort, og alt det andre som jeg sikkert ikke engang veit at er der, det aner jeg ikke hvor jeg finner.

     

    Samtiig lurer jeg på om det bare er slik å trykke innstaler? Eller må man slette gamle drivere og slikt først?

     

    Så hvis noen hadde hatt tid til å hjelpe meg, så er dette listen jeg fikk fra de jeg kjøpte maskinen om hva som var inni den: (vel og merke så er grafikkortet byttet)

     

    Vnr Antall Beskrivelse

    CSS915P-HJEMMEPC 1 Cinet SmartStation 915P - PCIe P4 (3.0)

    102604 1 Kabel Strømkabel, 220volt, jordet, norsk

    CASEFAN90MM 1 Standard kabinett vifte - 90x25

    CINET-PAPP 1 Cinet pappeske for stasjonær PC

    CINET27 2 Cinet emballasje for stasjonær PC

    CINETPANEL02 1 Cinet frontdeksel til kabinett KS-ATXMID

    E15T-GR 1 APC Personal SurgeArrest 5T

    F3U133b06 1 Belkin 1.8m Pro Serie USB2.0 Kabel

    FSP300-60THN(PF) 1 SPI 300W strømforsyning ATX12V 2.0 24pin

    K-CD-AUDIO 1 Intern CD audio kabel

    MERKADVARSEL 1 Merkelapp " Advarsel hvilestrøm "

    MERKCSS1545 1 Cinet logo "SmartStation" 15x45mm

    OEDS3ENSE 1 PowerQuest Drive Image Special Ed. OEM

    PCBOX 1 Innleggseske for manual og tilbehør til

    RECOVERYFELLES 1 Cinet harddiskbasert recoveryløsning

    TILPAD-CIN 1 Cinet Musematte

    KS-ATXMID 1 Palo Alto PA-700 ATX Miditower

    P5GD1 1 Asus P5GD1, 915P/ICH6R Bulk

    BX80547PG3000E 1 Intel Pentium 4 530 - 3.0Ghz Socket 775

    6B200M0 1 Maxtor 200GB DiamondMAX Plus 10 SATA HD

    AX600PRO/TD/128MBULK 1 Asus Extreme Radeon X600PRO 128MB PCIe

    50026391 1 NEC ND-3500 DVD±RW 16x Dual layer - HVIT

    MPF-920-E 1 Sony Diskettstasjon 3.5" 1.44MB

    967319-0108 1 Logitech Cordless Desktop Optical BULK

    N09-01284 1 Microsoft Windows XP Home SP2 Norsk OEM

    POWERDVD XP5.0 2CH 1 Cyberlink PowerDVD XP 5.0 OEM

    EDVDCD60OEM 1 Roxio Easy CD & DVD Creator 6 OEM

    SP1711 1 PC Service/Support Pack HJEMME-PC 3år

    PCC-OEM-36M-1 1 Trend PC-cillin Internet Security OEM

    99.L0G72.RSE 1 BenQ 19" LCD Monitor, FP937-12ms

    KVR400X64C3/512 1 Kingston 512MB DDR PC3200

    KVR400X64C3/512 1 Kingston 512MB DDR PC3200

  13. Heisan,

     

    Jeg har bare ett lite spørsmål her jeg :)

     

    Det har seg slik at jeg har en PC som begynner å bli litt gammel nå, men jeg bruker den ikke så veldig mye - det eneste den egentlig brukes til er å spille the sims 2.

     

    Da jeg kjøpte den for 3 år siden var sims 2 akkuratt kommet ut, og jeg kjøpte denne maskinen og fikk beskjed om at den ville kunne spille det spillet.

     

    Men jeg har faktisk endel problemer med det, det er slik at det "lagger" veldig, og ofte kan det henge seg.

     

    Og ut ifra detjeg kan lese rundt om kring på nett, så har jeg alt jeg trenger.

     

    I maskinen er det :

     

    Intel pentium 4 3ghz

    1024 mb RAM

    Navida Geforce 8600 GT grafikk

     

    Burde ikke dette taklet dette spillet egentlig?

    Hvor kan feilen ligge?

  14. Kraftigere kort?

    hmm... det er kraftig nok for de fleste spill(i alle fall de jeg spiller)

     

    Men jeg veit ikke om det klarer det eneste spillet jeg faktisk spiller og det er The sims 2. ?

     

    Hmm... Sims 2 skal funke på GeForce 4 i følge ei nettside jeg leste på.

    Side M1330 har en varsjon av GeForce 8, så tror jeg det skal gå bra :D

     

    Minimumkrav til The Sims 2 fra Thesims2.no:

     

    Hvis du har et T&L-kompatibelt grafikkort med minst 32 MB video-RAM (som nvidia GeForce 2 eller bedre

    eller ATI Radeon 7000 eller bedre) trenger du minst:

    #

     

     

    800 MHz P3 prosessor eller bedre

    #

     

     

    256 MB RAM med Windows XP, Windows ME, Windows 98 eller Windows 2000

    #

     

     

    Minst 3.5 GB ledig plass på harddisken

     

    Hvis du har et grafikkort som ikke støtter T&L (som TNT2 eller Intel Integrated) trenger du minst:

    #

     

     

    2.0 GHz prosessor eller bedre

    #

     

     

    256 MB RAM med Windows XP, Windows ME, Windows 98, eller Windows 2000

    #

     

     

    Minst 3.5 GB ledig plass på harddisken

     

    Anbefalte grafikkort (jo mer RAM, desto bedre):

    #

     

     

    ATI Radeon 9800 Pro

    #

     

     

    Nvidia Geforce 4 eller FX

     

     

    Grunen til at jeg spør er fordi jeg har en stasjoner pc nå - vel og merke så er jo den tre år gammel nå.

     

    På den har jeg intel pentium 4 prossessor med 3gHz, og 1024 minne, og Geforce8600 GT kort med 254 minne. (Husker ikke helt det nøyaktige tallet, er det 254?)

     

    Men uansett, denne takler ikke dette spillet så bra, det lagger veldig.

     

    Det er derfor jeg spør, er det noen som har noen tru på at dell xps M1330 vil klare det bedre? Jeg tenker på å kjøpe toppmodellen vel og merke.

  15. Og hvis dere skulle trenge noe mer informasjon så har jeg ALL informasjon om PC-en her! (Legg merke til at skjermkortet er byttet ut til Navida Geforce 8600)

     

    Vnr Antall Beskrivelse

    CSS915P-HJEMMEPC 1 Cinet SmartStation 915P - PCIe P4 (3.0)

    102604 1 Kabel Strømkabel, 220volt, jordet, norsk

    CASEFAN90MM 1 Standard kabinett vifte - 90x25

    CINET-PAPP 1 Cinet pappeske for stasjonær PC

    CINET27 2 Cinet emballasje for stasjonær PC

    CINETPANEL02 1 Cinet frontdeksel til kabinett KS-ATXMID

    E15T-GR 1 APC Personal SurgeArrest 5T

    F3U133b06 1 Belkin 1.8m Pro Serie USB2.0 Kabel

    FSP300-60THN(PF) 1 SPI 300W strømforsyning ATX12V 2.0 24pin

    K-CD-AUDIO 1 Intern CD audio kabel

    MERKADVARSEL 1 Merkelapp " Advarsel hvilestrøm "

    MERKCSS1545 1 Cinet logo "SmartStation" 15x45mm

    OEDS3ENSE 1 PowerQuest Drive Image Special Ed. OEM

    PCBOX 1 Innleggseske for manual og tilbehør til

    RECOVERYFELLES 1 Cinet harddiskbasert recoveryløsning

    TILPAD-CIN 1 Cinet Musematte

    KS-ATXMID 1 Palo Alto PA-700 ATX Miditower

    P5GD1 1 Asus P5GD1, 915P/ICH6R Bulk

    BX80547PG3000E 1 Intel Pentium 4 530 - 3.0Ghz Socket 775

    6B200M0 1 Maxtor 200GB DiamondMAX Plus 10 SATA HD

    AX600PRO/TD/128MBULK 1 Asus Extreme Radeon X600PRO 128MB PCIe

    50026391 1 NEC ND-3500 DVD±RW 16x Dual layer - HVIT

    MPF-920-E 1 Sony Diskettstasjon 3.5" 1.44MB

    967319-0108 1 Logitech Cordless Desktop Optical BULK

    N09-01284 1 Microsoft Windows XP Home SP2 Norsk OEM

    POWERDVD XP5.0 2CH 1 Cyberlink PowerDVD XP 5.0 OEM

    EDVDCD60OEM 1 Roxio Easy CD & DVD Creator 6 OEM

    SP1711 1 PC Service/Support Pack HJEMME-PC 3år

    PCC-OEM-36M-1 1 Trend PC-cillin Internet Security OEM

    99.L0G72.RSE 1 BenQ 19" LCD Monitor, FP937-12ms

    KVR400X64C3/512 1 Kingston 512MB DDR PC3200

    KVR400X64C3/512 1 Kingston 512MB DDR PC3200

×
×
  • Opprett ny...