Gå til innhold

JosteinW

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JosteinW

  1. Hei. Hvordan har dette funket? Er du fornøyd? Jeg har satt opp en gammel synology nå som jeg tenkte å bruke sammen med Lightroom. Har også både en stasjonær PC og en bærbar, men er det mulig å få Lightroom på begge PCene til å jobbe mot samme synology? Og i tilfelle, må man ha CC-pakken, eller holder det med en vanlig lisens på LR? 

     

    Håper du kan svare på dette... ?

  2. Har hatt CM7 i et par måneder nå, og er godt fornøyd. Men nå har jeg plutselig "mistet" noen apps, bl.a. Market, ROM manager, yr.no og noen andre jeg har installert. Men det ser ut til at de ligger der ennå, jeg får bare ikke startet dem. De opptar plass i minnet (internt/SD), og jeg kan også avinstallere dem, men altså ikke kjøre dem. Noen som har opplevd det samme og vet om en løsning?

     

    Har en mistanke om at det kan ha skjedd i forbindelse med at jeg har prøvd å flytte noen apps over til ext3 partisjon, men tror ikke jeg greide det, for der er det kun 9MB... :-/

  3. Har plutselig fått et problem med Desire'en min. Her en dag var alle apps på minnekortet "borte". Minnekortet virket til alt annet, men ikke apps. Hvis jeg prøver å installere en app på kortet/en app som automatisk legger seg på kortet, får jeg feilmeldingen "Feil ved installasjon. Kunne ikke installere på USB-lagring eller SD-kort."

     

    Noen som har peiling på hvorfor det er slik? Har lastet ned noen av appene igjen og lagt dem på internminnet, men der er det jo i utgangspunktet fullt fra før... :-/

     

    Kan noen hjelpe meg?!

  4. Takk for svar! Har automat ja. Så poenget med EGR er å kjøle ned eksosen før den går inn i innsuget igjen? Er det fordi kald luft tar "mindre plass"? Uansett kan jeg vel ikke klare meg uten, så får prøve å skru den løs og se om jeg får den på reklamasjon som du sier. Men blir nok endel skruing før den er av, syns jeg å huske... Bildet er fra en annen gang, så nå står den på blokka :-(

  5. Hei

     

    Har en 2002 VW Passat 1,9 TDI hvor jeg har noen problemer. Men i første omgang lurer jeg mest på hva denne dingsen på bildet er for noe? Ser ut til å være en kjøling av eksos på vei tilbake til innsuget, kan det stemme?

     

    post-92429-0-30249600-1300185498_thumb.jpg

     

    Ønsker å få vite hva denne delen heter, og litt mer beskrivelse av funksjonen. Tror nemlig den er ødelagt, på den måten at det lekker kjølevæske inni den. Noen som kan hjelpe...?

     

    mvh

    Jostein

  6. Yesda.. Nå har Telenor oppdatert datoen sin til den 16.August.. :thumbdown:

    Får vel lete etter telefonen andre plasser da.

     

    Jeg bestilte tlf fra Pixmania.com for noen dager siden, fikk den igår :-) Eneste minus er at den er beregnet for frankrike, tyskland og be-ne-lux landene. Men engelsk menyer o.l. går jo greit, så lenge en får lagt inn norsk ordbok.

     

    Vet forresten noen hvordan jeg kan få norsk meny? Må den reinstalleres med norsk versjon av android?

  7. Hei

     

    Husker å ha lest noe her et sted om et program el noe man kunne installere på WM6. Dette programmet "fulgte med på" hva en installerte på mobilen, og ved en hard reset/oppdatering av ROM kunne alle disse programmene bli installert på en gang. Noen som vet om noe slikt? Skulle gjerne hatt det etter som telefonen blir oppgradert med ROM av og til. Finnes det også prog for å ta vare på alle innstillinger som er satt opp på tlf? Håper noen vet noe om dette! Fant ikke noe da jeg prøvde å søke etter det...

     

    mvh

    Jostein

  8. Nå er kartene på tilbud så 350,- for kart er billig i forhold til vanlig pris, så da kan du velge om du vil kjøpe nytt, eller oppdatere gjennom året til samme pris.

    Hvor selges det TomTom kart på tilbud til 350,- nå?

×
×
  • Opprett ny...