Gå til innhold

rareben

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rareben

  1. Sorry, men dere HAR misforstått linja mi. Utganspunktet er at jeg ville sammenlikne min musikksmak med mitt politiske standpunkt.

     

    F. eks. musikken jeg hører på er for det meste heavy metal. Jeg stemmer på høyre/frp. Til høyre for de ligger Demokratene og mange enda mer ekstreme partier. Til "høyre" for heavy metal ligger death metal, black metal osv. Både partiene og musikken blir for ekstremt for meg. Så til venstre da mot midten hvor Vg-lista ligger. Der synes jeg mye er bra og mye er dårlig. Det samme gjelder partiene som ligger rundt midten. Helt til venstre ligger opera fordi det er den musikken jeg liker dårligst. Der ligger også de partiene jeg liker dårligst.

     

    Hvis dere ikke nå forstår så la vær å post og ikke si at jeg mener noe jeg ikke gjør.

  2. Flott, absolutt ingen av dere forsto linja mi. Men det er vel jeg som har formulert meg elendig. Jeg hadde en ide om ei slik linje som jeg sjølv syntes var genial, men så forsvant ideen og jeg lagde noe som egentlig ikke var poenge med det. Derfor skulle jeg aldri ha postet det her.

     

    Jeg gir opp å forklare resten, dere får enten forstå den eller ikke, være enig/uenig. Men ingen av dere har så langt forstått den.

  3. Poenget var ikke at høyrefolk hører på det og venstrefolk hører på det, men at jeg synes hard rock virker dystrere og slik virker også de lengst politisk til høyre. På samme måte som Hip Hop kan være veldig muntert og det samme synes jeg venstrefolk er. Jeg inrømmer at det blir feil å si at venstrefolk er mindre smarte, men deres politiske oppfatning er mindre smart da.

  4. Det er ingen tvil om at ungdom i dag er mye mer moden enn va de var før, men da må man lenger tilbake enn 3-5 år.

     

    Jeg synes også det er dumt at alt for mange konserter har 18-års grense. Kan det ikke heller være slik at de som vil kjøpe alkohol bare viser leg uansett?

  5. Mange fæle minner ja. Vi så The Time Machine på en 24" TV med elendig lyd og VHS ... I tillegg var den dubbet over på TYSK! :mad: Så jeg skjønte ingen ting, det var heller ikke noe tekst.

     

    Vi så også _hele_ Dinotopia, alle 6 episodene på TYSK igjen!! Elendig dubbing, og Wentworth Miller som er så bra egentlig. :no:

     

    Skal vi se .... Åh, ja, vi så Braveheart over flere engelsktimer. Helt elendig lyd, såvidt vi hørte noen ting. "Han Braveheart", som lærern sa. :!:

×
×
  • Opprett ny...