Gå til innhold

Rodrigues

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rodrigues

  1. Kan godt skjønne at enkelte ikke liker å skrive nynorsk (meg selv inkludert), men dere må da for svarte klare å lese en artikkel på nynorsk i ny og ne uten å grine og syte. Det er for meg også et mysterium hvordan dere ikke klarer å forstå teksten, dere kan umulig ha vært tilstede i norsktimene på skolen.

     

    OT: Har aldri likt RE-universet og tidligere spill i serien, så tviler på at dette er noe som kommer til å friste meg med det første.

    • Liker 2
  2. Har nettopp lastet ned Witcher Enhanced Edition ulovlig, vel og merke. Da kan jeg sjekke om PCen takler det eller ei. Funker det så kjøper jeg det enten via steam / gog, kommer ann på hva prisen er. Det samme kommer jeg til å gjøre med Withcer 2. Dette er vel en av de få positive sidene med piratkopiering. Piratkopiering har jo i dette tilfellet ført til at CD Projekt potensielt får en kunde til.

    Fascinerende historie.

     

     

    Kanskje DRM var skyld i den snedige vansklighetsgradkurven også?

     

    Da har vi to helt forskjellige formeninger om hva som gjør en kommentar fascinerende. Still, lurer på hvor mange som bruker piratkopiering på samme måte som meg. Når x spillselskap sier at spillet har blitt lastet ned x antall ganger, så lurer jeg alltid på hvor mange av de som også har kjøpt spillet i etterkant.

     

    Jeg har hvertfall gjort det på den måten med en del spill. Har til og med runna piratkopierte spill og så deretter kjøpt dem bare for å støtte dem som lager bra spill. Hvis de ikke legger ut en demo kan de nesten ikke forvente at alle kjøper det uprøvd. Hvertfall ikke hvis man sitter på en gammel sliten laptop som jeg pleide å gjøre, har ingen garanti for at det fungerer selvom man kikker på minimum system requirements :hrm:

     

    My point exactly. Har gjort akkurat det samme selv :>

  3. Har nettopp lastet ned Witcher Enhanced Edition ulovlig, vel og merke. Da kan jeg sjekke om PCen takler det eller ei. Funker det så kjøper jeg det enten via steam / gog, kommer ann på hva prisen er. Det samme kommer jeg til å gjøre med Withcer 2. Dette er vel en av de få positive sidene med piratkopiering. Piratkopiering har jo i dette tilfellet ført til at CD Projekt potensielt får en kunde til.

    Fascinerende historie.

     

     

    Kanskje DRM var skyld i den snedige vansklighetsgradkurven også?

     

    Da har vi to helt forskjellige formeninger om hva som gjør en kommentar fascinerende. Still, lurer på hvor mange som bruker piratkopiering på samme måte som meg. Når x spillselskap sier at spillet har blitt lastet ned x antall ganger, så lurer jeg alltid på hvor mange av de som også har kjøpt spillet i etterkant.

  4. Har nettopp lastet ned Witcher Enhanced Edition, ulovlig vel og merke. Da kan jeg sjekke om PCen takler det eller ei. Funker det så kjøper jeg det enten via steam / gog, kommer ann på hvilken side som er billigst. Det samme kommer jeg til å gjøre med Withcer 2. Dette er vel en av de få positive sidene med piratkopiering. Piratkopiering har jo i dette tilfellet ført til at CD Projekt potensielt får en kunde til.

  5. Takk for svar, men han fant ut hva problemet var. Heldigvis var det ikke slik som du foreslo, men han hadde komt bortpå en hurtigtast og valgt "office"-innstilling på en eller annen programvare (WOW! Video eller noe slikt). Aner ikke hvorfor denne retarderte innstillingen finnes, men det er sikkert en eller annen luring der ute som har behov for det.

     

    Uansett, takk for at du tok deg tid til svar :)

  6. Hei!

     

    Brodern har et problem med den bærbare pcen sin, en Multicom Compal BLB2. Det har seg slik at bakgrunnslyset ikke fungerer skikkelig. Helt uten videre bestemte det seg for å skru seg av mens han satt å spilte FM. Jeg er rimelig sikker på at bakgrunnslyset ikke har blitt ødelagt, da det lyser opp rett etter at man restarter den, men så skrur det seg av.

     

    Vi har prøvd å gjenopprette Windows (7 - home premium), stille på flere av funksjonene på lys- og batterinnstillingene. Har også søkt google for "bakgrunnslys", "backlight" og "background light". I tillegg fant jeg heller ingenting på microsoft sine sider, ei heller når jeg søkte gjennom forumet.

     

    Noen som har et svar på problemet?

     

    Alle svar mottas med takk.

     

    mvh

  7. Herreguuuuuuuuuud! Jeg skrev et ganske langt innlegg, men så trykte jeg på feil knapp og dermed ble det slettet.

     

    Uansett, gratulerer så ufattelig mye, gamer.no! Dere fortjener det. Dere er lett den beste norske spillsiden vi har i Norge. Kvalitet foran kvantitet er det inntrykket jeg har av dere, i motsetning til spill.no (som jeg oppfatter som den ene reèlle konkurrenten - hvor jeg føler at de prøver å gjøre siden så kommersiell så mulig!). Jesus, den eneste måten å melde seg opp på siden er ved å bruke mobilnummeret - dette bruker de atpåtil til å sende meg reklame. Dø.

     

    Vel, her er mine bulletpoints som understreker hvor jeg føler at dere er de riktige vinnerne:

     

    1. Gamer.no er den mest seriøse spillsiden (tar leseren på alvor, ikke slik som jeg har inntrykk av spill.no, hvor de prøver å melke leseren for mest mulig penger), her satser de på skikkelig innhold fra skribentene sine. Dere fikk meg til å innse verdien av konseptet kvalitet foran kvantitet - et eksempel på dette er mr. Furevik sin jobb. F.eks misliker jeg nynorsk til de grader. Likevel leser jeg de fleste artiklene herr. Furevik kommer med, fordi jeg vet at gamer.no sine skribenter leverer kvalitet. Jeg bryr meg ikke om at nynorsk er et skriftmål djevelen har kokt sammen når han var på verdens værte syretrip.

    Kanskje et dårlig poeng, men det jeg prøvde å forklare var at jeg leser Furevik sine anmeldelser (etc. / hva det enn måtte være) fordi jeg føler at skribentene til gamer.no ikke kommer med artikler som bare er for å generere mest klikk. Dere verdsetter substans.

     

    2. Dere har skribenter/anmeldere som tør å ta upopulære valg. Det at dere gav Uncharted en "dårlig" karakter (7..? har ikke sjekket og akkurat nå gidder jeg ikke - det kan godt være at jeg tar feil, i såfall kan du bytte ut unch. med et annet AAA-superspill som har fått under forventet karakterz), synes jeg er modig. Det føler jeg viser at anmeldelsene kommer fra privatpersoner (som kan mye om dattttttaspeeeel), altså - jeg har det inntrykket at dere ikke følger strømmen, men lar deres skribenter virkelig være seg selv / ta de valgene de selv føler for. De blir ikke presset av noen andre til å gi "x-spill" den-og-den karakteren. Dette har jeg ikke akkurat inntrykket av at andre norske spillmedier gjør heller, altså at de selger seg selv. Likevel føler jeg at skribentene deres tør å ha meninger som ikke bare kommer for å behage massene.

     

    3. Jeg kommer ikke på noe annet argument egentlig. Likevel ville jeg lett ofret alle de andre spillsidene i Norge (GameReactor, Spill.no & Pressfire) for å ha gamer.no. Likevel skal jeg innrømme at PressFire har tatt seg veldig opp siden oppstarten av siden. De er veldig ofte først ute med spillnyheter / anmeldelser.

     

    GLHF & <3 gamer.no. Lots'a love!

    • Liker 2
  8. Hei!

     

    Har en innlevering som skal inn i morgen. Gjør ikke så mye om jeg ikke får til oppgaven, men hadde vært kjekt hvis noen av dere kunne forklart meg.

     

    Oppgaven er tat utifra kjemien stemmer 2 og finnes på side 108 i oppgaveboken.

     

    6.5.3

    a) 2) Tegn strukturformelen til salisylsyrens (2-hydroksy-benzosyre) to isomere hydroksybenzosyrer.

     

    Det står ikke noe svar i fasiten, men fikk vite av en klassekamerat at svaret er 3-hydroksy-benzosyre og 4-hydroksy-benzosyre. Dette hjelper meg fint lite da jeg ikke skjønner hvorfor. Hvorfor kan det ikke være 5- og 6-hydroksy-benzosyre?

  9. Det er helt greit at dere poster Capcha-art, det er 4chan relatert, jeg bare sier at jeg ser ikke poenget i tegneseriene i det heletatt.

     

    Men det blir jo ikke noe bedre en om jeg f.eks skulle gått på VG og funnet første artikkel som er denne:http://www.vg.no/sport/fotball/artikkel.php?artid=10025960

    Og deretter laget

    utennavnt.png

     

    Det var vel en heller håpløs sammenligning. Overskriftene på VG har jo faktisk mening (vel, de fleste av dem), captchas er jo en helt random greie som bare slenger sammen to tilfeldige ord.

     

    Jeg synes captchart er hysterisk, lo så mye at jeg måtte tørke tårene og snyte meg. Ja, mange synes sikkert det er veldig sær humor, men det får dere bare tåle når det er snakk om en tråd ang. 4chan.

    • Liker 4
  10. Hei! Jeg har 2KJ fra VGS og vil gjerne forbedre disse karakterene, da jeg gjorde det veldig dårlig på eksamen (2 :new_woot:) og bare hakket bedre i standpunktskarakter.

     

    Jeg har fått vite at hvis jeg tar opp REL for eksempel, så kan jeg bytte bort standpunkt og eksamenskarakter med den forbedrede karakteren. Det vil jo da føre til at jeg kan dele med en mindre når jeg regner ut skolepoengene mine.

    Men hvordan blir dette når det kommer til et fag hvor det kreves to eksamener når man skal gå opp som privatist. Jeg vet at vi må opp til både skriftlig og muntlig, men hvordan vil vitnemålet se ut? Vil jeg få to karakterer eller en? Blir de slått sammen eller hvordan fungerer det?

     

    Takk for hjelp!

  11. Hei! Jeg vurderer å gå til anskaffelse av en ny stasjonær PC som hovedsaklig skal brukes til gaming.

     

    Det står mellom tre stk, BlackRefinery(som jeg har gjort en endring på, GPU) er slik:

     

    BlackRefinery(nesten iallefall)

    Kabinett: Fractal Design Define R3

    Prosessor: INTEL CORE I5 750 2.66GHZ 8MB

    Skjermkort: SAPPHIRE RADEON HD5850 VAPORX 1GB GDDR5]

    Hovedkort: Gigabyte GA-P55A-UD3

    Minne: Corsair XMS3 1600MHz CL8 4GB

    Harddisk: Samsung SpinPoint F3 1TB

    Optisk drev: Samsung SH-S223B

    Strømforsyning: Fractal Design Tesla 550W

    Operativsystem: Windows 7 Home Premium 64-bit

     

    Mus: Razer Abyssus

    Keyboard: Logitech (60,-)

    Totalt: 9187,- (ink. frakt)

     

    Fungerer disse nye delene sammen? Altså det skjermkortet ilag med resten. Er det verdt det å gå fra fra 460 til 5850?

    PC-i-deler: Intel Core i5 760

    Kabinett: Cooler Master HAF 932 Big Tower

    Prosessor: Intel Core i5 Quad Processor i5-760

    Skjermkort: XFX Radeon HD 5850 1GB

    Hovedkort: Gigabyte GA-P55A-UD3

    Minne: Corsair XMS3 1600MHz CL8 4GB

    Harddisk: Hitachi Deskstar™ 7K1000 1TB

    Optisk drev: Samsung DVD±RW burner, SH-S223C

    Strømforsyning: Chieftec Super Series 650W PSU

    Operativsystem: Windows 7 Home Premium 64-bit

    Totalt: 9345,- (ink. frakt)

     

    Det følgte ikke med et optisk drev, så jeg bare valgte et som virket rimelig. Vil dette passe?

    Komplett Gamer a20 m/ egne specs

    Kabinett: Cooler Master CM 690 Nvidia Edition

    Prosessor: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Quad Core, 3,4Ghz

    Skjermkort: Sapphire Radeon HD 5770 1GB GDDR5

    Hovedkort: MSI 770-C45, Socket-AM3, DDR3

    Minne: Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 4GB

    Harddisk: Western Digital Caviar SE16 500GB SATA2

    Optisk drev: Sony Optiarc DVD±RW burner AD-5260S

    Strømforsyning: Chieftec Smart Series 550W PSU

    Operativsystem: Windows 7 Home Premium 64-bit

     

    Mus: Roccat Kone

    Ekstra harddisk: Hitachi Deskstar™ P7K1000.C 500GB

    Totalt: 8231,- (ink. frakt)

     

    I hvilken pakke mener dere man får mest for pengene? Jeg vet at den siste har det dårligste skjermkortet, men hvordan ligger det ann når det er snakk om prosessor? Det er bare til gaming den skal brukes (ikke videoredigering / 3D osv, hvis det skulle spille noen rolle). Hvilken er kraftigst og er det verdt å bruke 900,- til 1100,- mer på de to første PCene enn det jeg får for a20.

     

    Takker for svar!:)

  12. Værsåsnill da, kan ikke være så mye forlangt å lese innlegget rett ovenfor ditt eget. :(

     

    Jeg svarer gjerne på PM, men denne tråden skal i størst mulig grad holdes fri for alternative oppsett i andre prisklasser ol.

    Joda, jeg leste det. Men jeg trodde at den versjonen jeg "lagte" var såpass lik blackrefinery at det ville lønne seg å spørre i denne tråden. Siden den ene av pcene iallefall har en viss likhet med BR trodde jeg det gikk greit, hadde det bare vært tre random oppsett hadde jeg selvfølgelig ikke postet i denne tråden. Tro meg, det var ikke meningen å fremstå som arrogant eller noe slik:p Når jeg befinner meg i nærheten av en PC, skal jeg fjerne innlegget og heller poste det i en ny tråd (er på en mobil nå).

×
×
  • Opprett ny...