Gå til innhold

WangenPs3

Medlemmer
  • Innlegg

    1 501
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WangenPs3

  1. Problemet der er at det er eget firma med liten mulighet for IT. Har fulgt denne guiden:

     

    Setting Up Your Work Outlook Account

    If your company uses Exchange Server, you can set up your work Outlook account on your phone so you can sync with your work email, calendar, contacts, and tasks wirelessly over the Internet. You can only have one work Outlook account on your phone at a time.

     

    Your company must be using Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) or later. Before setting up Outlook on your phone, obtain the domain and server name from your system administrator, and find out whether a secure connection (SSL) is required.

     

    On the Home screen, slide to the Mail tab.

    If this is your first time to set up an email account on your phone, tap New Account. Otherwise, tap Menu > Accounts > New Account.

    On the subsequent screen, tap Microsoft Exchange.

    Enter your email address (for example, [email protected]) and your password.

    Tap Next.

    If you are asked to enter domain and server details, do so and then tap Next.

    On the Synchronize Data screen, clear the check boxes of any information types you do not want to sync with the Exchange Server. For example, if you only want to keep personal tasks on your phone, not your work tasks, then clear the Tasks check box.

    Tap Done. Your phone then syncs the chosen information types with the Exchange Server.

    If you want to change any settings for your work Outlook account, tap Start > ActiveSync > Menu, and select from the available options.

     

     

    Men det ser ikke ut til å fungere visstnok.

    Har en kontakt på ekstern IT avdeling jeg kanskje skal høre med, for jeg har fått passord, brukernavn og alt som hører til mailen.

  2. Hei

     

    Jeg gikk til anskaffelse av en ny telefon rett før jul, og valget falt på HTC Touch Pro 2 ettersom jeg hadde hørt at den er rimelig fleksibel mtp. jobbsammenheng.

     

    JEg startet i et helt nytt firma nå 1 Februar hvor jeg også da har fått en ny Outlook epost adresse som jeg gjerne vil ha på telefonen.

     

    Gmail konto er rimelig bulletproof mtp. mottagelse av e-mail ol.

    men jeg sliter nå med å få jobbmailen til å "oppdatere" seg.

    Når jeg sitter på jobben med mobilen koblet til PC'en via ActiveSync så er ikke det noe som helst problem å både motta & sende e-post fra den kontoen.

     

    Men problemet dukker opp når jeg kobler telefonen fra PC'en.

    Jeg kan verken få eller sende e-post på mobilen fra Outlook mailen når jeg ikke er tilkoblet jobb PC'en, og for meg virker det litt ulogisk.

    Dette er jo en funksjon som skal gi deg tilgang til dine kontakter og e-post når du er på farta, og da kan jeg vel ikke være avhengig av at jeg må være tilkoblet til en PC??

     

    Så hvis noen har en løsning, eller kan hjelpe meg med å slå på de riktige innstillingene så hadde det vært kjempefint.

     

    Mvh Morten

  3. Du må også huske at Fiske eksportørene ikke har lov til å sende varer selv, ettersom det må gå via en speditør så hør med dem om de har kjennskap og ikke minst kontakt med speditører.

     

    Jeg jobber selv med eksport av Norsk fisk for de største eksportørene i Norge (Marine Harvest, Hallvard Lerøy, Salmar, Mainstream Etc.), så det er viktig at speditøren gjør en god jobb. Russland er et land som krever visse dokumenter ved import av Norsk sjømat, så du må også kontakte en import agent som tar seg av innfortollingen og dokumentbehandling ved ankomst :)

  4. Blir jeg stemplet som pskykisk ustabil så gjør ikke det så mye ettersom jobben ber meg gjøre hva som helst for å slippe unna. Men det er bare så jævla stress å reise til Rena og bli der til jeg overbeviser dem til å sende meg hjem...

     

    Så tenkte jeg skulle gjøre noe pro-aktivt så jeg slapp å møte opp...

  5. Hei

     

    Er selv kalt inn til Garden i Oktober ´09 (fikk utsettelse i fjor) og er 22 år. Men jeg stter nå med drømmejobben i DHL hvor min egen bror er sjefen min, og jeg har rundt 35 000,- utbetalt i måneden.

     

    Har 2 billån og et førstehjemslån, men har også planer om å kjøpe meg enten rekkehus eller tomannsbolig iløpet av vinteren/våren 2010.

     

    Har prøvd å søke fritak fra militæret 3 ganger nå (først jeg, så min sjef, og så Hovedsjefen for DHL i Norge). Men frem til nå har militæret gitt oss avslag på søknadene.

    Vi presiserer at jeg sitter med de største kundene våre i både Norge og Asia og jeg er på personlig plan med de fleste og har både kundekontakt og erfaring som det ikke er mulig å erstatte den tiden jeg skal "tjene landet mitt".

    Får beskjed om at bedriften bare har å ansette en vikar i mitt fravær og at det skal dekke det meste. Så lett er det ikke. Vi kan ikke ansette flere heller ettersom det er ansettelsesstopp i Europa (grunnet finanskrisen).

     

    Har ikke lyst til å reise opp dit for å dasse rundt når jeg har bedre ting å gjøre. De dekker ikke lånene mine (de fryser vel eller dekker en viss %) og det er ikke mulig. Da går jeg på en økonomisk smell som virkelig setter meg i en kjip posisjon og jeg taper altfor mye penger på dette.

     

    Er det noen som helst måte jeg kan få dimmet utenom å dukke opp og være vrang og ikke minst gå til psykolog? Har mye å gjøre på jobben så et par dager fravær gjør at jeg får et par jævlige dager etterpå:p

     

    Mvh Morten

  6. Går du inn til kontrollhuset som er 40 meter bak Big Man Majini (der hvor de med skjold og RPG kommer) så finner du halskjedet til Excella som er verdt 5000. Så bare å fortsette litt til.... OG har du lyrt på enda mer penger så går du til den store sirkelheisen, fullfører den og går inn døra. I enden av tunnelen før du kommer til hula hvor du skal senke broa med 1 person, så finner du en Ruby diamant hengende i taket mellom 2 lys, og så kan du drepe 7-8 lickers for 2 Lion Hearts :)

     

    Mao: Mer penger om du kommer deg et stykke til....Kan ogå nevne at man kan ta chapter 3-1 på 10 minutter for 17 000 på 7 minutter

  7. Tror ikke stand-by "trikset" fungerte gitt. MIN EGEN TEKST

     

    MW

    Den får nok luft. Min står på en trang hylle helt oppunder taket, med kun 5cm klaring bak.

     

    Returner den, er mitt råd.

     

    Har du samme PJ?(glem dette spørsmålet da jeg skjønner at du har Epson:) ) Er nok bare et desperat forsøk fra leverandør å ikke ta den tilbake i bytte mot ny eller ta service på den. Jeg tar kontakt med dem i morgen tidlig og sier at den må tilbake for enten service eller få ny vare.

     

    Takk for svaret Junkers

  8. Tror ikke stand-by "trikset" fungerte gitt. Brukte den litt på søndag til X360 og noen episoder heroes på PS3, og når jeg skulle bruke den igår kveld igjen så bare trykka jeg på Power knappen og samma dritten skjedde.

     

    Pratet litt med Leverandøren idag, og han mente at det kanskje kunne være at den ikke fikk nok luft som gjorde det.

     

    Som dere kan se på bildet lenger opp så henger den i taket med et klarning på ca. 15-18 cm til veggen bak. Men er ikke det mer enn nok for en projector i den prisklassen? HAr sett flere som har dedikerte hjemmekinoer hjemme, hvor projectoren står på en liten hylle bakerst i rommet, og det virker ikke som om det er noe problem for dem.

     

    Når jeg starten den opp så hører jeg viftene starter opp, men akkurat i det dem skal kjøres igang så kommer det en liten lyd som jeg vil tro er at den ikke klarer det helt og så lukker dekslet seg og cool off starter. Og viftene er jo på siden av projectoren (den som dere ser helt klart til høyre for fronten) så ville ikke tro at den får for lite luft.

     

    De sa hvertfall at jeg skulle ta den ned fra taket og sette den på bordet for å teste derfra, men det er en litt "håpløs" løsning mtp. kabler som ligger i kabelskinner og ikke minst at jeg tror den får nok luft der den henger.

     

    MW

  9. Kommer nye campaigns og både Dead Air & Blood Harvest kommer på Versus, var det riktig campaigns?? ) og så er det snakk om et nytt våpen i form av flammekaster, dog bare rykter.

     

    Når dette kommer er det ingen, bortsett fra Valve, som vet, men det blir utrolig moro vet jeg :)

     

    Hadde vært moro med flere spesial infected også.

     

     

    Men er det noen som skal spille idag? Hadde noen utrolig artige campaigns & versus timer igår, så det vil gjerne prøves igjen. Kanskje noen er med på Expert?!

  10. Noen som er med på Expert campaign idag på Xbox 360?

     

    Hvis ja så send meg en PM og add meg på Live: Wangen360

     

    Har du flere stk med da? Har ikke nubbsjans å overleve 2stk med 2stk boter... :p

     

    Kun jeg som er "påmeldt" foreløpig :) Får vi 4 stk. så er jo det å foretrekke. Har kommet meg til 4 bane på på Death Toll & No Mercy alene med 4 boter, men det er nok flaks inne i bildet der.

     

    De kan jo ikke det med healing når du har blitt slått ned 3 ganger osv.

     

    Men får vi til 4 stk. idag så hadde det vært moro det.

×
×
  • Opprett ny...