Gå til innhold

ducA

Medlemmer
  • Innlegg

    359
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ducA

  1. Har plugget i en ny GPU av merke Evga GTX 1080 FTW2, etter dette ville ikke PC poste og DVI No Signal, får feil kode b1 eller 61 på ett rampage 4 extreme hovedkort har prøvd usb bios flashback å samme feilkode har prøvd den gammle gpuen å det hender det samme med den, men med det gammle kortet funka det nesten knirkefritt før. Er det noen som har forslag til ting jeg kan gjøre, har prøvd usb bios flashback å skifte tilbake til det gammle skjermkortet, har ikke kobla ifra alt å sett den tilbake igjen. men vil prøve utelukke det meste før jeg demonterer å prøver en å en ting. 

  2. Jeg er på utkikk etter ett godt kamera som skal brukes til å filme skateboarding, maks pris er 40000 og det gjør ingenting om det bare er 20000 for kameraet eller mindre, men det bør være god bildekvalitet og helst ha dv eller minidv kasetter og helst ha god lyd, vil også at det skal være ett HD kamera men er ikke must, men det er greit å ha noe fremtidsrettet.

     

    Håper dere har noen forslag

     

    mvh ducA

  3. De nye brikkene til hynix kommer til å kjøre på 1,35v i forhold til nåværende brikker som kjøres på 1,5v, og hastigheten på de nye gddr5 brikkene til hynix kan nå enn toppfart på 7Ghz mens de gddr5 brikkene som blir brukt idag i ati sine kort har en topphastighet på 4,5 Ghz o.s.v håper dette forklarer det litt bedre for noen folk som sier at dem har allerede gddr5, dette er noen nye gddr5 brikker som er raskere og krever mindre volt.

  4. Overklokk låsen ifølge Toms Hardware ligger mer på linje med hvor mye strøm den trekker...

    Ja ja, Intel, nå kan det hende dere har understyrt av veien med i7 :p

     

    Nå oppdaterte vel Toms Hardware denne artikkelen og har konkludert med at sperren kan oppheves på enkelte hovedkort. Det er Intel selv som har åpnet for denne bakdøren, så det gjelder å ha tungen rett i munnen når hovedkort skal velges.

     

    Så slik jeg forstod den siste oppdateringen så kan man fortsatt ta en "billig" Ci7, putte den i ett hovedkort med BIOS som lar deg overstyre sperren og overklokke til noe går galt.

     

    Etter det jeg har hørt så er det bare intel sine egne versjoner av x58 hovedkort som har sperre på, mens alle andre produsentene sine hovedkort kommer uten den sperren.

  5. Her er det noen benchmarks med forskjellige 1366 hovedkort og med de 3 forskjellige 1366 cpu'ene i hvert hovedkort og resultaten blir satt opp imot tidligere cpu'er og slikt.

    hovedkortene som blir bencha er Intel DX58SO, ASUS P6T Deluxe, MSI Eclipse og Gigabyte GA-EX58-UD5.

     

    http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/N...trona/3386.html

     

    MSI Eclipse "vinner" i alle testene utenom PCMark Vantage hvor Intel sitt kort vinner soleklart.

  6. Jeg fikk meg ny data på begynnelsen av sommeren og nå for noen dager siden, kom jeg hjem skulle til å skru på dataen og den ville ikke boote.

     

    Jeg får standby lys på hovedkortet når strømforsyninga står men ikke memorypower lys før jeg prøver å skru på selve dataen, men ingenting skjer, jeg har forresten ett 790i SLI Ultra.

    Der det skal vise feilkoder og slikt viser det ingenting så jeg tror det er hovedkortet som er feilen, men er ikke helt sikker, har bytta ram og det hjalp ikke og jeg har hørt mye om data korrupsjon med disse korta så jeg lurte på om det kansje kunn være det og.

     

    Jeg har aldri hatt problemer med dataen før så jeg er ikke helt sikker hva det kan være, jeg tror ikke det er strømforsyningen, men ingen av viftene eller noe begynner å svive når jeg prøver å skru på dataen.

     

    Så er det noen som har noen råd eller har noen greie på hvilke av delene som er ødelagt etter å ha lest mitt forsøk på å forklare hva som "Skjer"

     

     

    vennlig hilsen André

  7. Far Cry synes jeg var ganske bra optimalisert.

    Det hadde sine bugs også men langt ifra som crysis har.

    Ja vet at crysis ikke er far cry 2..Duuh..

     

    Det er jo de samme folka som lagde farcry, og viss du ikke visste det så har ett eneste tre i crysis 10 ganger så mye kode som hele farcry hadde. Og det er veldig my dynamiske greier o.s.v som drar noe vanvittig ned på ytelsen, men det er litt dårlig koda men ikke så veldig.

  8. Jeg har nettop fått meg Assasins Creed, og jeg har installert patch 1.02 og sitter forøvrig på vista ultimate x64.

     

    Jeg går inn og spiller og alt ifra 3 minutter til en halv time etterpå så fryser spillet eller avsluttes og så er jeg i windows igjen.

     

    Så det jeg lurte på om noen har hatt samme problem som har fått dette fikset?? og som kunne sagt hva dem gjorde. Jeg har leita på google litt men har ikke funnet noe som har hjulpet til nå.

     

    takk på forhånd

  9.  

    Fine nyheter. Da kan vi kanskje få noen spill som støtter DX10.1 utover 2009. Vi så jo hvor bra det kjørte på HD38xx kortene i Assassins Creed.

    Ja, men GTX 2x0 støtter allerede AA Multisampling som gjorde at HD38x0-kortene fikk et pent ytelsesboost i AC ;)

    Vi ser fortsatt at HD4800 serien knuser nvidia kortene i Assassins Creed inkludert GTX280 ;)TechReport

     

    Det er med dx10.1 nvidia kortene støtter ikke dette men det gjør ati kortene derfor vil ati automatisk få en boost p.g.a det

×
×
  • Opprett ny...