Gå til innhold

Allighiero

Medlemmer
  • Innlegg

    629
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Allighiero

  1. Hva er din definisjon av å "prate piss"?

     

    Det var vel muligens noe upresist ja. Alt mellom himmel og jord i grunn, ha det gøy, bust alt mulig som jenta sier, vri og vend på ting og tolk det totalt feil, og i det hele tatt bare være litt kødd på en morsom måte. Men nå ligger det veldig naturlig for meg å være litt sånn ertete/drittsekk på en morsom måte så tenker ikke så veldig mye over hva jeg sier. Har det bare gøy og kødder med jenta rett og slett.

  2. Nytter ikke å rote hele kvelden på byen og så hinte til at du vil det skal skje noe. Dra henne med.

     

    Ved det her tilfellet trengte jeg egentlig ikke gjøre så mye, hun gjorde det meste selv egentlig. Men siden det virker som du lurer litt på hele prosessen kan jeg vel skrive ned hele greia.

     

    Hadde jeg ikke rota med dama mens vi var på byen, med felles venner, men jeg merka hun var litt flørtete. Så hadde det seg sånn at vi bodde i samme retning så da ble det naturlig at vi gikk sammen hjem. Med en gang de andre ble borte var det plutselig fullt kjør på flørtinga og litt roting i en pølsebod (classy I know).

     

    Gentleman som jeg var måtte jeg jo følge dama hjem, og når vi endelig var framme spurte jeg om å låne toalettet. Her er vel cluet at jeg aldri nevnte noen ting som hadde med sex å gjøre, hun kunne jo liksom ikke nekte meg å følge henne hjem, er jo bekymra for henne vet du :thumbup:

     

    Når jeg hadde lånt ferdig toalettet satte jeg må på senga, hun forklarer at det ikke kommer til å skje noe. "Ok". Dyp øyekontakt så var make-outen grei. Prøver å kjøre på men ingen klær vil av hos henne, hun begynner å kle av meg og drar en hand-job før hodet plutselig forsvinner under dyna og jeg blir fornøyd og gidder egentlig ikke prøve noe mer.

     

    Hovedsaklig er vel poenget å lede, esklarere å ikke gi seg så veldig lett.. Ikke verdens beste eksempel men du har jo hovedtrekkene der.

     

    Føler jeg gjør det veldig bra helt til jeg kommer til den delen, klarer bare ikke å dra det i land.

     

    Pleide å være der jeg og, man må bare dra den så langt man kan, peise på rett og slett, uten å gjøre det too obvious. Å prate masse piss for å unngå at jenta "legger for mye merke til hva som skjer" er noe som funker for meg ihvertfall.

  3. Noen andre som har hatt problemer med glidelåsen på Nudie-buksene? Ble "revet opp" på det første paret mitt og nå har det skjedd på det andre som jeg fikk bytta til også.. Sykt irriterende.

    I sømmen? Ikke hatt noen problemer med de parene jeg har hatt så langt. Eneste som irriterer meg er at jeg har fått to hull i ene lommen, men regner med dette lar seg fikse kjapt.

     

    3 av de "stengene" på sidene har blitt revet ut av sømmen når jeg har prøvd å åpne glidelåsen. Som om glidelåsen setter seg fast i det jeg drar den ned for så å rive de med seg.

     

    Fikk bytta de uten problemer første gang men spørs om de lurer på hva jeg driver med når jeg kommer tilbake andre gangen :whistle: Aldri hatt noe lignende problem med glidelåser før dog.

  4. Åh...er så artig å se på gutter (typisk rundt 16) som henger mye rundt kvinnfolk generelt og som tror at dette automatisk gir de draget.

    Jeg kan ikke se annet enn at dette vil være en fordel for dem på lengre sikt :dontgetit:

     

    Har vært en superfordel for meg å alltid ha en del heite venninner ihvertfall. Deler for tiden leilighet med ei rimelig pen blond, venninne, og jeg oppdager nesten daglig nye ting som er meget nyttig når det kommer til å sjekke jenter.

     

    Det å få lese andre gutters håpløse/suksesfulle sms, høre alle detaljer om triks/måter å sjekke jenter på og både få høre hva jentene sier og faktisk se reaksjonene på nært hold i henhold til hver enkelt situasjon er uvurderlig.

     

    Moralen: Skaff dere venninner.

  5. Jeg har samme problemet atm. Min approach er bare å holde litt avstand en stund, for så å kjøre på litt ved en senere anledning/når jeg er ute med henne for å se hvor landet ligger.

     

    Nå har dama har en annen fyr som er så fryktelig på at det bare blir kleint dog. Så satser på at min litt mer laidback holdning fungerer bedre enn pidestall-gamet til han andre duden og jeg plukker litt ekstra poeng der.

  6. 1: Jeg syns ikke de var spesielt pene sammenlignet med helt normale chelsea boots

    2: Det er BOSS ffs. Gjør som alle andre her inne og kjøp Herring/Loake/Church/C&J, som alle holder langt bedre kvalitet enn Boss til nogenlunde samme pris

     

     

    Edit: Skoene er jo ikke en gang goodyear welted

     

    Fortsatt ganske fersk når det kommer til sko :) Men takk for litt mer utfyllende svar.

     

    Hva blir forøvrig mest uformellt av brunt og svart? Ser etter et par boots som kan brukes stort sett i vått, Engelsk vintervær. Har sett litt rundt på Herring osv, og heller mest mot Chelsea-boots men har sett enkelte personer med boots som ser bedre ut enn majoriteten. Er derfor litt usikker på hvilke jeg skal gå for.. Mulig det bare er at de faktisk har kjøpt kvalitet mens de fleste andre går med noe ræl dog.

  7. Det aller beste er vel egentlig å få seg en (helst så mange som mulig) ordentlig god venninne som deler alt med deg. Er utrolig mye du lærer av det, både om jenter, hvordan man skal snakke med de, sjekke de opp og generellt oppføre deg. Jeg klarer ikke en gang å beskrive med ord hvor mye jeg har fått ut av det. Pluss at de gjerne hooker deg opp med venninne sine :w00t:

    • Liker 4
  8. Ja. Derfor jeg stort sett holder meg unna andre rusmidler enn alkohol. Mister studieplassen min om jeg blir tatt for ulovlige rusmidler feks, noe jeg synes er ganske synd. Jeg vil ha friheten til å velge å kunne gjøre det.

    Så du mener at skattepengene til hardtarbeidene nordmenn skal brukes til avrusning av drittunger som vil teste ut narkotika?

     

    Er jo ikke nødvendigvis noe billigere å sende folk i fengsel. Dessuten så er jo erfaringene at legalisering har positive effekter på bruken.

     

    "Judging by every metric, decriminalization in Portugal has been a resounding success," says Glenn Greenwald, an attorney, author and fluent Portuguese speaker, who conducted the research. "It has enabled the Portuguese government to manage and control the drug problem far better than virtually every other Western country does."

×
×
  • Opprett ny...