Gå til innhold

stuntmanknut

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stuntmanknut

  1. Hmm, trasig. Jeg hadde problemer med noe av det samme enkelte ganger, men en restart av oppdraget fikset som oftest opp i dette. Det er for mange tekniske glitcher i spillet per i dag, så jeg tror ikke det blir å ta lange tiden før en patch er ute.

    8037408[/snapback]

    Det er høyst sannsynlig at en patch er snart på vei. et bevis for det er jo at bare èn uke etter lanseringen av den tjekkiske versionen kom en patch ut.

    bare en eller to uker senere (husker ikke helt) kom enda en ny patch til den tjekkiske versionen....det vil jeg kalle service! :thumbup:

     

    så jeg tror at en patch er snart like om hjørnet...men husk at våres "505 Games" lanserte version er mer oppdatert og har mindre bugs enn de andre versionene (Polen, Tyskland, Tjekkia osv.) siden vi er i version 1.04....de andre er i 1.02.

     

    Så siden våres version er foreløbig mer oppdatert og derfor litt "bedre" enn de andre versionene, vil det trolig ta litt lengre tid før en ny patch kommer, siden versionen vår har mindre glitcher å finne. Jeg hørte at de fakstisk har fixa rundt 30-50 bugs som de andre versionene ennå har! :thumbup:

  2. YES! Endelig en oppkommer til Operation Flashpoint! :w00t:

     

    Har ventet på dette spillet i mange år nå! Har kjøpt det alt og det var bare to kopier i hele bysentrum i Tønsberg! en annen venn av meg som elsker OFP kjøpte det andre, så det var ingen flere ArmA kopier etter at vi kjøpte dem! :!:

     

    OFP og Arma er mine beste favoritter! jeg bare elsker dem fordi de er så fleksible i spillbarhet og frihet! noe enda bedre er jo at communitien har holdt OFP levende helt siden det ble lansert, og de har vertfal tenkt seg å fortsette med det på Armed Assault.

     

    Skal ha et virkelig party med min nye beste venn.....Hello Sahrini here I come! :cool:

  3. Det er deilig å våkne med ståkuk akkorat når mamma kommer inn på rommet :p

     

    Ehm, ja.

    7714681[/snapback]

    Da er man kanskje _litt_ eid eller? :p

     

    Eller hva sier du, stuntmanknut? :p

    7714744[/snapback]

    ;P:

     

    Ja....det har jo skjedd meg også da så....heh.....man kan si at jeg har god erfaring av det der :!:

     

    BTW: Det verste med det er at det er noen ganger bestemor som kommer inn! :D

     

    Så trompeten min er ikke alltid like velkommen.... ;) ....unntatt på kveldene da :roll:

×
×
  • Opprett ny...