Gå til innhold

bjaanes

Medlemmer
  • Innlegg

    382
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bjaanes

  1.  

    Jeg lurte på den spilleren du har skrevet det, får jeg plass til den? Jeg har opplegg som i det første bildet jeg viste (med et "hulerom" under vanlig spiller-størrelse).

     

     

    Ellers, takk for hjelpen folkens! 

  2. Jeg er 100% grønn når det kommer til høyttalere, spillere, kabler, strøm, størrelser og alt annet som sikkert er relatert til bil-anlegg.

     

    Det eneste som er sikkert er at jeg sårt trenger å få skiftet ut det jeg har for øyeblikket.

     

    Jeg ikke helt avhengig av helt konkrete tips, men trenger i hvert fall litt veiledning så jeg ikke velger helt feil. Jeg vet egentlig ikke helt hvilke spørsmål jeg skal stille engang.

     

    Jeg har en Peugeot 307 SW 2006-modell.

     

    Jeg tror jeg trenger å vite noe med størrelse på høyttalere og kanskje og spiller?

    Holder det med 2 høyttalere?

     

    Kvalitetsmessig er jeg ikke så ekstremt kresen i bilen, jeg er glad hvis det spiller noenlunde rent og har litt trøkk. Prismessig håper jeg å slippe unna med noen relativt få tusenlapper.

     

     

    Hvis jeg trenger å gi litt mer info, så vær så snill si ifra.

  3.  

    Blir spennende å se hva ca. 3% av Android-brukerne har på telefonene sine om ca. 15 måneder! :-p

     

    Hva så? Man må ikke ha nyeste versjon med en gang. Jeg klarer meg meget bra lenge til med den versjonen jeg har nå. Skjønner ikke jaget etter å ha den nyeste til enhver tid, når eldre virker supert

    Helt riktig. Veldig mange tenker sånn. Men det er også et av de største problemene til Android. Det er et helvete for utviklere med den type fragmentering.

    • Liker 1
  4. RT-brett er et litt annerledes produkt, men likefullt en PC, som har de egenskapene man finner i en PC. Det at du ikke kan innstallere et program kompilert for x86 på den, gjør den ikke mindre funksjonell i konkurranse med PC. Man får altså forskjellige applikasjoner som er kompilert for Windows RT. Så da er det få begrensninger i så måte. Dessuten i definisjonen av PC så er heller ikke programvare noe eget kriterie. Det står mer i retning "at det kan være med på å beskrive en PC", ikke at programvare definerer skillene (les bare hva Wikipedia sier om det).

     

    Jeg tror ingen vil se på RT som en PC. I følge din definisjon er altså en smartphone også en PC, men folk flest tenker ikke på det på den måten. Jeg skjønner argumentene dine, og i teorien har du rett, men i praksis så føles det ikke noe særlig ut som en PC.

     

    Så jeg føler du egentlig bare er vanskelig bare for å være vanskelig.

    • Liker 2
  5. Hele artikkelen er feil!

     

    Det er ikke snakk om mer hemmelighet. Det er snakk om at flere skal inviteres til ting som normalt sett ville blitt holdt hos KUN canonical. Mark har forklart dette slik:

    "of course, there is no change to what we have always done, which is entirely transparent. I?m simply inviting trusted community members to participate in work that traditionally would NOT have been open till it was ready. This is, I think, arguably a very good thing, and more than one gets at any other Linux company."

     

    Så det eneste som endrer seg er at gode community-members får tilgang til nye funksjoner FØR de normalt sett ville.

     

     

    • Liker 1
  6. Har lyst å ta steget opp på en 27" skjerm (har brukt 24 i en stund nå).Er det å anbefale å gå forbi 1080p oppløsning for gaming, eller vil det kreve for mye av skjermkort osv? Eller bør man holde seg på 1080p?

     

    Vel, jeg har en litt gammel PC jeg bruker til gaming (med et 5770 kort) som er koblet til en 27" med 2560x1440 oppløsning. For meg (meg de spillene jeg spiller) fungerer dette helt utmerket. Merker ingen problemer i f.eks. Diablo 3 - kjører alt på fullt med full oppløsning. =)

  7. Har pr i dag en server som kjører et hav av forvirrende tjenste som filserver og mange andre ting. Tenkte jeg skulle forvandle den til en søt liten media center maskin som står koblet til min TV.

     

    Det jeg er ute etter, er å bruke så lite som lagring, så mye som mulig streaming og cloud-løsninger. Jeg er også ute etter å gjøre alt 100% lovlig - vil heller betale for å leie en film enn å laste ned fra tpb.

     

    Problemet er at jeg nekter å ta i bruk noe som er Windows-basert. Ingenting av silverlight ser ut til å fungere (når jeg til slutt fikk installert moonlight fikk jeg beskjed om at pga drm kunne filmen spilles av - fail!).

     

    Finnes det noen gode, lovlig løsninger for htpc under Linux? Kan godt bruke lagring, har et par TB til overs, men da må det være praktisk og helt lovlig.

  8. Denne måten fungerer også greit

     

    outputText er her av typen JTextArea

    outputText.setCaretPosition(outputText.getDocument().getLength());
    

     

    Dette setter "cursoren" til slutten av dokumentet, og dermed scroller ned.

     

    Det jeg har gjort tidligere er å legge denne snutten inn i en metode (kalt f.eks. scrollToBottom()) og kalt på den hver gang teksten i innholdet endrer seg (riktignok vil implementasjon variere ut i fra hva slags program du har ;))

  9. Hva som sier seg selv er nok kanskje mer relativt enn som så... Jeg føler den tankegangen gir litt mer mening for en mac-bruker enn for en linuxbruker. De fleste forbinder linux med større valgmuligheter (i hvert fall gjør jeg det!), ikke mer nedlåsthet. JEG tipper grunnen til at de ikke gir noe valg er for å få plass på en CD. De har jo alltid stresset med akkurat dette - selvom det ser ut til at 12.04 LTS kommer på 1.5 GB...

     

    Edit: De fjerner jo ikke valget ved å installere noe annet. Du kan fint installere gnome-shell for å få tilgang til Gnome 3.2. Du kan installere KDE eller whatever hvis du har lyst til det. Det ligger bare ikke inne som default.

    • Liker 1
  10. Som default kan du kun velge unity. Men det er ikke noe verre enn å installere gnome-shell. Søk på det via pakkebehandleren, eller skriv:

     

    "sudo apt-get install gnome-shell"

     

    deretter kan du velge gnome før du skal logge inn.

     

    Har gjort dette selv, og sitter med flotte Gnome 3 på begge min ubuntu installasjoner, og er meget fornøyd!

×
×
  • Opprett ny...