Gå til innhold

DrMarten

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DrMarten

  1. Jeg skal kjøpe meg et rimelig skjermkort som fungerer ok til spill (minimum radeon 9000 eller tilsvarende). Det skal dyttes inn i en barebone, så det bør ikke være over normal størrelse. Prismessig bør det ikke overskride 1500 kr, men denne grensen er ikke hellig. Lavt støynivå er viktig.

     

    Noen som har noen forslag?

     

     

    Martin

  2. Vet du hvordan det blir hvis jeg bestiller en maskin med 1024MB RAM? Iom. at det IKKE er noen ledige RAM-slots så må jo de som allerede er der (2x256MB) vike plass. Tar forhandler de i "innbytte" eller blir jeg sittende igjen med disse også??

     

    ¨Det er iallefall i min 803 en minnekortslott jeg kan bytte og en fast. Jeg tipper de kommer til å sette en 512 på den faste plassen og en 512 på den ledige plassen.

     

    Prøvde maskinen min med minne fra en ibm t30, men det gikk dårlig, så jeg har fortsatt bare 512 mb

  3. I motsettning til hva mange her sier tror jeg ikke man bør ha noe imot lattitude-maskinene. vurderte selv en d600, men da de plutselig droppa prisen på travelamte 803 gikk jeg for den istedet. Tror steget fra en insiprion til en lattitude er verdt det hvis du har cash, og servicen til dell er ikke til å kimse av heller...

  4. Jeg har ingen problemer med "bløtt" lokk på min, får ikke noe stygge resultater samma hvor på lokket jeg trykker.

     

    ang vifte og film, ja, den setter igang flere ganger under en standard divx. Men på toget er ikke dett noe problem, har gjort det før. eneste problem da er at lydnivå på endel filmer er vel lavt til at det blir bra nok lyd på vanlige ørepropper på maks volum. menmen, luksusproblem.

  5. Ville uten videre tvil gått for D600. bedre batteritid, kraftig nok cpu (tilsvarende), greit skjermkort, meningsløs håndholdt (denne kan du kaste ut av ett vindu, evt legge under perleporten), rask lading, gjennomført maskin, god service.

     

    Men det er klart, de andre tilbudene, spes. compaq med MS campus-lisensen er fristende. Ender opp med ett spørsmål om kontantstrømmen din egentlig, og som student er ikke alltid den på topp. Slikt tatt i vurdering ender jeg på compaq (personlig endte jeg på en acer tm800).

  6. Hovedkort følger med ferdig montert, du kan ikke bytte.

    Jo det kan man.

     

    Ja, man kan, men det er en egen type hovedkort, micro-atx duger ikke. Shuttle har noen hovedkort du evt kan bytte til, men jeg skjønner ikke vittsen. kjøp ett system som funker nå, om 2 år må du bytte hele driten uannsett. da er det sikkert noe som er lettere, mindre og stillere, samt veldig mye raskere...

  7. Jeg har en shuttle med xp 2500 og ett eldre geforce 2 skjermkort, har kjørt med både en og to harddisker, og det er ikke "for lite" strøm. ting funker fint.

     

    Det eneste jeg har lagt merke til er at hvis jeg kjører cpu på 1800 fremfor fullt, kjører vifta på lavnivå. er jeg på 1900 hopper den opp og ned, hvis 2500 går den hele tida...

  8. Så over, og du har ikke avsluttet en eneste settning med punktum, kun utropstegn eller spørsmålstegn. :D

     

    804 er en veldig god maskin, kjøp i vei. Har selv en 803 og er knallfornøyd.

     

    Ang det med rotasjonshastighet på 804 med 60 gb hd skrev acer en tid tilbake at 5400rpm kun var tilgjengelig på modeller med 60gb, ikke 40. Om dette betyr at det er standard eller opsjon vet ikke jeg, men det skal iallefall være mulig å kjøpe en med 5400, iallefall hvis du handler utafor butikk som du nevnte...

  9. Maskinen må da ikke ha integrert grafikk for å være Centrino! En Centrino-maskin kan ha enten Intel 855GM Chipset (integrert grafikk) eller Intel 855PM Chipset (separat grafikkort).

     

    essensen er dog den samme, intel 855 chipset, p-m cpu og intel trådløst nettverk...

  10. En kamerat av meg kjøpte maskinen fra komplett. Jeg kjøpte en litt oppgradert Dell I 500m. Maskina hans "knuser" min. Nei for all del, papir specs. er ikke noe å bry seg om. Doie.

     

    Papirspeqs gjennspeiler ytelse, ikke brukerglede var vel det jeg mente. Brukerglede for meg vekt, støy, bildekvalitet og ytelse.

×
×
  • Opprett ny...