Gå til innhold

Aizen

Medlemmer
  • Innlegg

    1 203
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Aizen

  1. Var selv gått grundig lei av Skyrim, og kjøpte Dragonborn for å få en "ny" start. Ble ikke skuffa! Ekspansjonspakke gjort riktig, med en hel øy full av oppdrag, hovedplottlinje osv. Selvsagt mye gjenbruk, men også en del unikt design Anbefales langt foran Dawnguard.

     

    om tillegspakkene kan brukes fra Level 1? eller må du ha kommet et visst stykke?

  2. Jeg skal nok uansett ha begge konsollene men liker ikke all negativiteten til xbone! er slik hver gang. folk var super negative til Xbox også men se hvor populær den ble! og at du må "registrere" spillene til din konto er jo likt steam.....som også folk hatet i begynnelsen!! og steam har heller ikke bruktspill. jeg kjøper en del bruktspill og det blir kjedeligt å ikke kunne gjøre det med xbone. Men å være så fordomsfull blir for dumt! voks opp og ta alt med en klype salt!!

     

    Det vil helst gå godt

    • Liker 1
  3. hei! jeg bare lurer på hvilket nettbrett som har best skjerm?

    har sett en del på xperia tablet Z med tanke på at den får terningkast 6 på amobil.no osv. Men siden sony xperia z telefonen har en ganske så "dårlig" synsvinkel så er jeg redd for at nettbrettet har samme "feil". noen som har testet?

     

    Hvilket nettbrett har skarpest skjerm og best synsvinkel?

    skal bli brukt til å vise frem bilder osv så trenger god skjerm

  4. Forstår ikke at fansen er så "blinde". beklager men wiiu er noe dritt. Selve konsollen er ok og kontrollen er helt grei. Spillutvalget er dritt! At zelda og mario i hd er god nok grunn er bare idiotisk å si! Da kan man likegodt si at uten disse spillene så er det NULL spill til wiiu:P

  5. Jeg får ikke installert gw på ny! noen som har vert borti det samme? Jeg laster ner klintinstalleren men når jeg skal starte den "søker den etter server" men kommer opp en feilmelding om at jeg må sjekke internetten min. det er ingenting galt med nettet men alikevel klarer jeg ikke å laste ner gw2:(

×
×
  • Opprett ny...