Gå til innhold

Slaves

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slaves

  1. Fikk omsider lagt inn eeebuntu i går (var en smule kronglete) Men nå har jeg noen spørsmål til folk som har gjort det samme.

     

    1) Er det bare jeg som merker at firefoxen er udugelig treig? Tok år og dag å laste inn vg.no feks. Måtte til slutt bytte til Opera. Funket bedre det.

     

    2) er det ett eget webcam program for eeebuntu? noe ala det som var i xandros?

     

    3) andre som er plaget med wifi etter suspend?

    1) Adblock plus(Fjerner reklame).

    3) Har ikke merket noe til det.

  2. Hei

     

    Har kommet opp i en vanskelig situasjon pga Telenor. Vi har flyttet og bestilt 12 kanals FLEXI UT samt 2 Mbits SHDSL linje fra Telenor. Bestillingen er 3 mnd gammel, og innstallasjonen av UT gikk som planlagt, men saken er noe annet med SHDSL linjen. Fikk ny innstallajonsdato 11.06, men Telenor har fortsatt ikke klart å levere annet en magesår til meg. Noen som vet om det er muligheter for å kjøre SHDSL på noen av kanalene i UT, tlf sentralen benytter sjeldent mere enn 8 stk?

  3. Har hatt problemer med cqmghost.exe på en HP server som kjører windows 2003

    SBS. Etter en oppdatering av windows kom det en melding om at cqmghost.exe ikke kunne lese minne på en del lokasjoner,og valget mellom å avlutte eller debugge programmet. Er det noen som har vært borte i lignende,eller vet hvordan det kan man blir kvitt problemet?

  4. Har et lite problem. Skal hjelpe en venn med å sette opp en delt internett kobling. Han bor i et litt kjedelig område med tanke på bredbånd siden han akkurat faller utenfor sentralen på stedet som har bredbånd, mens naboen kan få det. Saken er at vi prøve å sette opp en trådløs link fra han som kan få bredbånd, avstanden er sirkus 100m fri sikt. Noen som har noen forslag, eller som har noen erfaring med forskjellig utstyr?

×
×
  • Opprett ny...