Gå til innhold

Loerand

Medlemmer
  • Innlegg

    1 951
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Loerand

  1. Artikkelen nevner at det er sju karakterklasser, mens den offisielle hjemmesiden skriver at det er fem. Noen som har no mer info?

    – Det er fortsatt et isometrisk rollespill med i hvert fall syv klasser. Vi fikk se to av dem, barbar og heksedoktor. Videre blir det samarbeidsspill for minst fire spillere via Battlenet, forteller Jentoftsen.

     

    Five character classes will be included in the game, two of which, the barbarian and witch doctor, were revealed when the game was announced at the 2008 Blizzard Entertainment Worldwide Invitational. The other classes will be announced at a later date.
  2. Ja, ok, jeg tapte :wee:

     

    Men, hvorfor? Hvorfor liker du den ikke? Er det for svakt til å være "ekte" In Flames i forhold til de eldre albumene?

     

    Jeg bare lurer! =D

     

    Sangen er ganske whiny, noe som sjelden er bra. ellers er det vanskelig å påpeke hvorfor en ikke liker en sang, så har ikke noen spesiell forklaring. Med In Flames mener jeg jeg pre-RtR.

  3. Hva er forresten favoritten til folk på The Jester Race? Selv er jeg fan av Moonshield og ikke minst Dead Eternity. Partiet ved "This Part I Control" er pur genialitet. :wee:

     

    Er selv ganske svak for tittellåta og selvfølgelig December Flower. Vanskelig å plukke en klar favoritt, hele albumet er konge.

×
×
  • Opprett ny...