Gå til innhold

Ludogamer

Medlemmer
  • Innlegg

    242
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ludogamer

  1. Hei!

    Jeg har et problem med min SII.

    Jeg har ifølge kies siste versjon av fastvaren, men programmer som blant annet Cut the Rope, og juicedefender kommer ikke opp i android market, og på nett står det at de er inkompatible med telefonen.

     

    MEN Dama har også SII og hun får opp både cut the rope og juicedefender..

     

    Noen som vet hvordan jeg kan få det? Begge funker fett på hennes tlf, så skjønner ikke hvorfor det ikke skal gå på min...

     

    Takker for svar:)

  2. Er det bare jeg som ikke skjønner at dette spillet har fått sååå mye gode kritikker?

    Det er ikke et dårlig spill, langt ifra. Digger fysikken, ødeleggelsene, kjøretøyene og alt det der, men kvaliteten på det hele er jo ikke akkurat stor. Grafikken er jo rett og slett ikke bra. Det ser ut som at det er sammenbrettet papir. Og plutselig forsvinner ting fra brettet osv. (opplevd som sniper at jeg skyter på en fyr fra lang avstand og ser at jeg treffer han flere ganger. Så går jeg nærmere og vips dukker det opp en betongklump rett foran han og han jeg har skutt på syner ikke lenger) + at du kan stå bak busker osv og plutselig forsvinner halve brettet? ser bare gjennom bakken og ut i evig himmel? Ville tro sånt var borte i 2010.

     

    Og en mann klarer å gå over 10 cm høye planker uten å måtte hoppe, og å se nedover siktet fokusert på et punkt og gå i 45 graders vinkel er faktisk mulig. Og hvor er de varmesøkende rakettene for å skyte ned helikoptre? Laserstyrte funker jo ikke for 5 flate øre om han som flyr kan styre det bare litt. Og hva skjer med at det hakker noe helt vilt om du sitter i et helikopter og vender minigunen rett frem og helikopteret svinger? (og nei det er ikke linja det er noe galt med)

     

    Ikke ta alt dette feil, for det er et morsomt spill uten tvil. Spiller for det meste det nå, men at noen kan gi det oppimot topp karakterer er jo helt latterlig. Det mangler rett og slett kvalitetsfølelsen..

     

    oh, det var digg å få ut;p hehe

  3. Haha! Du finner fort ut at det du gjør der oppe ikke gir landet så veeldig mye da, for å si det sånn. Skal du gi Norge no må du inn i det profesjonelle forsvaret:P

     

    (Har forresten vært her et år nå og utført hele min verneplikt og enda litt til)

  4. Hvordan kan man redigere programfiler til f.eks spill i vista? F.eks i Crysis kan man ha det litt moro med cheats ved å åpne en .py fil og endre litt på tallene osv. I XP var det bare å åpne filene i notepad og lagre endringene, men i vista får jeg bare beskjed om at jeg ikke har tilgang til fila, og får dermed ikke lagret endringene. Er det noen som vet hvordan jeg kan få endra på de filene i vista?

     

    :thumbup:

  5. -Hagle (o/u, s/s og halvauto)

    -.222 jaktrifle

    -7.62mm AG3

    -5,56mm HK416

    -5,56mm C8

    -9mm MP5

    -.22 Walter PKK

    -.22 Revolver

    -.22 Salongrifle

    -Type westernrevolver der man fyller hvert kammer i tønna med svartkrutt, pakning og kule:P morsomme saker:P

     

    Tror det var alt:P

  6. Noen som har noen tips om hvor det går ann å ha en base der man klarer å holde 6-stjerners wanted level en stund? Fant et genialt sted like ved der Brucie bor, men èn trang gang inn til en bakgård, men en bug gjør at politiet kan skyte gjennom veggene :wallbash:

     

    Også èn ting til:P hvordan får man blitt venner med Dwayne? Drepte PlayboyX og fått nr til Dwayne. Han sa også at jeg skulle ringe han så vi kunne gå ut osv, men får bare svarer hver gang jeg ringer'n. :(

  7. Kom opp i fysikk muntlig jeg òg. Skal opp på fredag. Men høres ut som at flere her har lang forbredelsestid?

    Vi får en oppgave 30 min før vi, som vi skal vise frem på 10 min, så 10 min med forklaring av et forsøk, og deretter 10 min med random snakk.. Skulle ønske jeg kunne forbrede et foredrag jeg og :hrm:

×
×
  • Opprett ny...