Gå til innhold

nesta_bobo

Medlemmer
  • Innlegg

    302
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nesta_bobo

  1. Hva med at alle de som klager så i denne tråden prøver å komme med løsningsforlsag eller konstruktiv kritikk istedet? Compocrew har nå gjort hva de kan i saken, så fortell dem heller hva som kan / kunne blitt gjort anderledes istedet for å bidra til at også denne tråden blir stengt?

     

     

    det er vel litt seint med "løsningsforslag" uker etter lanet? jeg tror de fleste i oxzyn ikke ser lyse hos compofolka/crew folka lengre, og det skjønner jeg. det de i crew kanskje burde ha tenkt på er å få lagt all whine osv på et lag på is før de sender noen vidre..... og ikke deretter sende et lag flere kamper ned osv. det er det dummeste jeg har sett

  2. jah kan du si. var en gang jeg ikke viste det, jeg tenker. Det er alltid en som vet mer en deg og det er alltid en som vet mindre. og det går for alt

     

    noen som har YAMAHA 13"x6,5" Musashi Snare , som vil legge ut noe lyd smapels? hakke googla det enda men ja.

  3. jaja jeg er 100% klar overt at det er mulig å flytte de 3 hakk og som sakt alt er stilt likt men kan hende at jeg nooba ut når jeg satt på Beltsa, skal se om det er problemet, og den Driveshaften tror jeg ikke er helt tight pga på når jeg tråkker på slave siden så "reagerer" ikke driveshaften med engang som om den ene skruen ikke er skrudd på. btw den ene skruen løsner mer eller mindre etter spilling hvergang.

  4. Veldig fint sett audun, digger den Dark finishen, ikke så dum stol heller :D

     

    har et lite problem med mine eleminator pedalene, Slave siden så er pedal vinkelen høyere oppe en main, og slave siden er høyere når den også treffer skinnet :p. har alt av settingsa likt på begge sider aner ikke hvorfor det er slik-_-

  5. jeg knakk 4 par sist gang jeg spilte, de var seff flisa. jeg må spille hardt pga alt for høye gitarer. jeg pleier å slutte å spille med stikkene hvis en blir flisa opp så jeg brekker de ikke ofte med mindre jeg har en "knekke"-dag, dvs at jeg kun bruker de flisa opp stikkene for å få kasta de.

  6. jeg liker nylon, synes den gir en lysere og finere lyd på riden og resten av cymbalene, men det suger at de faller av noen ganger. synes den også gir en bedre sprett.

     

    så nylontupp vil jeg "anbefale"

     

    klarte jeg det igjen ZenCo?

  7. selv har jeg 18" 14" og 12" og synes alle av Chinaene er helt geniale, og de prisene de blir solgt for. når pengene lar seg så skal jeg kjøpe de resterende chinaene. så jeg vil anbefale de chinane på det sterkeste, samma hvilken du kjøper så har du gjort et godt kjøp imo.

     

     

    ZenCo klarte jeg det? :D

  8. har ikke hør noe sånt tull, KUN trommene koster jo rundt 16k i norge, han typen kan ikke være helt lur spør du meg, han får jo freeroll på cymbalene. som jeg sa for noen poster tilbake, du selger det BILLIG og hvis jeg hadde hatt pengene hadde jeg kjøpt det asap. jeg hadde ikke brydd meg en krone, bare la det ligge litt lengre på finn så kanskje en som vet litt mer kjøper det.

     

    ble litt sur på han typen

×
×
  • Opprett ny...