Gå til innhold

Andrey

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andrey

  1. Ofte Når jeg sitt på internett å ser på web-tv, Så blir skjerm bildet plutselig opp ned og helt grønt, etter et par minutter. har prøvd og skiftet kvalitet, men det hjelper tydligvis ikke. Noen som vet hvordan jeg kan få løst problemet?

  2. Amazone har den. Men vet ikke om de sender til utlandet/Norge.

    5715154[/snapback]

     

     

    Mulig jeg så helt feil men jeg så en spiller som lignet på dette på Elkjøp på Storo i Oslo i dag. Den lignet iallefall på bildet og den var fra Nike men om det var en Philips det skal jeg ikke si sikkert.

    5716566[/snapback]

     

    okey.. men bor langt fra oslo, så blir litt vanskelig d. men fant ut at de solgte den på lefdal!

  3. Du må vel regne me å må betale montør regninga ja. men san bortsett fra det så skall du vel ikke være pliktige å betale noe... men er som sakt ikke heilt sikker.

    forbrukerrådet kan vel sikkert hjelpe deg med det... for det er ikke sikkert opperatøren din godtar oppsigelesen din med det første. har vist vært mye styr med akurat det før...

  4. ELLER SÅ KAN DET HENDE AT DE JÆVLA IDIOTENE I MAGAZINET LEGGER OPP TIL FLAGGBRENNING VED Å KRENKE ISLAM DA?

    Det kan også hende at Islam og Kristendommen LEGGER OPP TIL DET SELV ved å trykke to bøker som heter Bibelen og Koranen, som spotter, KRENKER, diskriminerer og oppfordrer til VOLD mot stort sett enhver gruppe på jorden som ikke tilhører deres egen religion, inkludert kvinner, homofile og ikke-troende.

     

    De trykket disse to bøkene lenge før "mediene" fantes.

    5555141[/snapback]

     

    når har bibelen opfordret til Spotting, krenking,diskriminering og vold mot mennesker?

  5. Ei vennine av meg har et lite iriterende problem med pcn. Og det er at det hele tiden popper opp internet sider, og pop ups på pcn uten vidre. har søkt igjenom med ad.aware og avast, men får ikke fjernet det. Sikkert en enkel løsning på det. Så hvist det er noen som vet hvordan man får fjernet det?. så kom gjerne med det... :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...