Gå til innhold

cmi

Medlemmer
  • Innlegg

    1 639
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cmi

  1. Når jeg spør om anbefalinger med flyselskap så er jeg ute etter et flyselskap man kan stole på, så man ikke ender opp med et propell fly med kun plass til to personer, og en halvfull svenske som pilot (satt veldig på spissen, jeg vet) :p

     

    Jeg tenkte jeg skulle ta med meg samboeren min, som det står lenger opp her :) Så det er altså to stk. alder er 23år på begge :)

  2. Hallo.

     

    Jeg og samboeren sitter og planlegger reise nå i Januar/februar, og da er spørsmålet, lønner det seg og bestille pakkereise eller hotel og fly separat? Vi vurderer Egypt eller noe lignende, anbefalinger til reiseselskaper, eller hotel/fly selskaper som har fine turer til hyggelige priser i januar/februar taes imot med takk :)

     

    Grunnen til at jeg spør er fordi vi bestilte fly og hotel separat i fjord når vi dro til Polen, og bodde 4 netter på suite på 5 stjerners hotel, og kom rimelig bra ut av det pris messig... Er ikke så inn i så mange måte og reise på ennå, er jo ikke så gamle karen, så har lyst og lære litt om dette. Kan liksom bare navnet på de kjente reiseselskapene, som; Ving, startour etc.

  3. Det funket bra helt til jeg kom til punkt nr3. Finnes ikke noe som heter det under den listen i min outlook 2007...

     

    Outlook 2007

     

    1. In Outlook, choose Tools > Trust Center.

    2. In the Categories pane, click Add-ins.

    3. In the Details pane, locate the iTunes add-in in the "Inactive Application Add-ins" list.

    4. In the Manage box, click COM Add-ins, and then click Go.

    5. In the COM Add-Ins dialog box, select the iTunes sync add-in.

    6. Click OK.

     

    Read more: How to Transfer Contacts from Your Computer to Your iPhone | eHow.com http://www.ehow.com/how_2059455_transfer-contacts-computer-iphone.html#ixzz1QWLpghxn

×
×
  • Opprett ny...