Gå til innhold

kentsor

Medlemmer
  • Innlegg

    555
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kentsor

  1. Ja, her inne var det lenge siden jeg hadde tilbragt no tid så jeg nå.. bilen har gått greit i sommer. litt startproblemer akkurat nå, men er vel en liten fillefeil håper jeg. ikke bare bare å ratte den, men blir vel vant til den etterhvert. fortsatt en del mods som venter. ska bygge bur og lakke den innvendig i vinter. også senke den litt mer før neste sesong å det får væra nok... =)

  2. må jo ha tak for å skyte litt fart også.. holde begge hjula bak i bakken.. litt mykere fjæring bak i sammen med stivere stabbstagg foran burde bli bra...

     

    ett bilde fra gatebil på lørdag

    20.jpg

     

    stabbstaggsatsen bestillte jeg og betalte for til lysaker bil i januar trur jeg det var, og har ikke fått det enda... så tusen takk til lysaker bil...

  3. Jada-jada: Jeg har kjørt 235/35-18 på min 940 og det gikk fint, der er det ENDA trangere enn på 850 :) Skal nok ikke være noe særlig problem. Såvidt meg bekjent ble også T5R levert med 225-dekk uten at det var noe problem (samme hjulbuer)

    225/45-17 er den optimale størrelsen for 17"ere på din bil, så det går helt supert :)

    9039130[/snapback]

     

    850 t5-r ble levert med 205/45-17 pirelli p-zero. var bare 7 toms felger orginalt.

  4. hadde 8x18 på 850n min med 215/35-18 og var godt med plass igjen etter 40mm senk.. angra på at jeg ikke kjøpte 225/40-18.

     

    Bilde088.jpg

     

    hvis du skal lakkere dørrhåndtaka på denne hadde jeg anbefalt deg å kjøbe dørhåndtak til s70 verson1 istedet.. passer rett på og da får du fjerna dørrlåsa. holder lenge med fjernkontroll.

     

    underdelen til r-fangern foran burde du også kjøpe deg. kosta 2200 på volvo i sverige.

  5. hadde det enda vært en 454 med manuel så hadde vi snakka.. hehe. ser ganske grei ut den bilen. er ikke den som sto i horten vel? absolutt det peneste karosseriet du har der. den butte bakruta er desidert penest. og fint uten fangere også. onkeln min har en helt lik 78modell med 350/manuell. artige biler å kjøre. får en lit spesiell følelse når man ser ut imellom skjermen og cowlen på panseret.. var stygg den skjermen da.. er ett stort stykke glassfiber hele fronten? er det ikke?

  6. weeey, grattis!! Få opp noen flere bilder avb bygginga om du har, og masse informasjon ;D kjempemoro da..

    8561659[/snapback]

     

     

    få ferdig det lille som er igjen først, så skal jeg knipse noen bilder.. bilen blir ikke lakka inni i år da, og buret får vente en stund til, så er jo bare midlertidig ferdig får i år når jeg får fiksa de 3 tinga som står igjen.. ble forresten helt gull å kjøre med clubsport og lesjøfors.. sku ønske jeg fikk stabbstagga og det justerbare panhardstagget snart da..

  7. Tok også å skrudde ut tennpluggene mine og pussa litt på dem, da jeg har kjørt godt over intervallet på de (1 år ca), fuskinga på høyt gir/tung load ble da borte, så det var fint. Men mens jeg gjorde det, oppdaga jeg at det var oljete/svart ut av tennplugghøla.. Merkelig syntes jeg..

     

    P1050271.JPG

    Merk da at dette er gammel stiiv olje, som tydeligvis har kommet over laang tid.. Ikke pga. for mye olje nå i det siste, da hadde det vært en mye penere olje.. (For den jeg tappa ut var skikkelig kos å jobbe med)

    slik ca. så det ut på 3 av 4 hull.. Har spurt et par folk, vet ikke hva det kommer av. Og flere volvo-folk som har oppdaga samme fenomen, men motoren går da like godt, så de bare ga opp

     

    få tak i 4 stk '92-93 dører.. Mye bedre, da de er galvaniserte.. :)

     

    8551446[/snapback]

     

     

    dårlige gjenger i toppen eller pluggene der ser det ut som.. kanskje du må sette inn helicoil eller no..

     

    nye dører ja.. må sveise listehull da.. hehe

  8. Den spoilern der er Volvo 850R spoilern, akkurat den spoilern jeg vil ha og.

    8385423[/snapback]

     

    den spoileren på 240ien er IKKJE en 850 R spoiler

     

     

    sånn ser 850R spoileren ut. =)

    8511969[/snapback]

    Ja? Det er jo akkurat det jeg har sagt jo. Les hele innlegget mitt igjen.

    Bildet til venstre sa jeg at var 850R-spoiler, til høyre er orginal 240.. Se nærme, så ser du at jeg har rett.

    8512652[/snapback]

     

    det er en 850 spoiler der ja, men ikke en R-spoiler.. den kjennetegnes med den leppa oppover som solefald har på bilen sin. erru med nå?

×
×
  • Opprett ny...