Gå til innhold

hsaether

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hsaether

  1. Jeg forstår at mange er uenige med min anmeldelse av Serenity. Jeg vil likevel påpeke at det å sitte som anmelder ikke er en objektiv jobb(og så kan man diskutere i de uendelige hva objektivitet er, krav til dette, vårt mediesamf i forhold til objektivitet o.l) men det å skrive en omtale, og vurdere en film, kommer alltid til slutt til å handle om smak og behag.

     

    Det har alltid vært slik at en kan enten si seg enig, eller uenig med en anmelder. En må lære en anmelder å kjenne, og så kunne si seg enig eller uenig. Er det slik at du er uenig med meg i denne saken, kanskje du bør lese mine andre anmeldelser óg. Om det er slik at du fortsatt er uenig med meg, er vel dette bra, for da vet du at neste gang jeg anmelder en film og gir den 3/10, så er dette en film du vil like godt!

     

    Jeg står like fullt på mitt syn av denne filmen, men versågod andre kan godt mene noe annet.

  2. jeg har forstått det slik at det var fjorten epidosder som FOX hadde planer om å sende, med kansellert menes da at serien ble tatt bort etter 11, av fjorten episoder, altså, at de sendte 11 episoder før de kansellerte sendingen, og lot de tre siste ikke gå på FOX.

     

    Kanskje du har sett DVD- boksen med de 14 episodene:

     

    1. Serenity - (to timers pilotfilm) Serenity og mannskapet blir jaget av Alliansen etter en ulovlig opphuggingsoperasjon.

    2. The Train Job - Mannskapet blir kontaktet av en fryktingytende og mektig bandeleder som ønsker at de skal utføre et togran.

    3. Bushwhacked - En redningsoperasjon blir dødelig etter at mannskapet finner stedet herjet av kannibalistiske Reavere og et allianseskip som kan vise seg å være svært skadelig.

    4. Shindig - Problemer er i vente for Mal etter at han kommer i konflikt med en av Inaras mindre noble klienter. For å komplisere situasjonen ytterligere er det en krigsherre med et godt øye til Serinity.

    5. Safe - Etter at mannskapet kommer i kamp med kveghandlere trenger Books hjelp fra Simon. Problemet er at doktoren og hans søster er utenfor rekkevidde etter å ha blitt bortført av noen «hillbillies».

    6. Our Mrs. Reynolds - Oppdagelsen av en blindpassasjer leder til en enda større overraskelse da det viser seg at hun er Mels betaling for en utført jobb. I mellomtiden har Alliansen blikket på Serinity, i det minste noen ombord henne.

    7. Jaynestown - Jayne er en folkehelt uten at han vet det.

    8. Out of Gas - Mangel på reservedeler får nær fatale følger.

    9. Ariel - Mannskapet hjelper Simon med å snike seg inn på et sykehus for å skaffe informasjon om de eksperimentene som har blitt utført på hans søster River. Mens han finner grunnen til hennes psykose forråder en av mannskapet henne og hun havner i hendene på Alliansen igjen.

    10. War Stories - Mannskapet nyter suksessens frukter, men kommer snart på andre tanker da de møter en lite hyggelig kar med egen romstasjon.

    11. Trash - Mal treffer sin «kone» blindpassasjeren, som viser seg å være gift igjen og hun tilbyr Mel å bli med på et kupp hos en av sine mange menn.

    12. The Message - En av Mal og Zoe sine kollegaer fra Uavhengighetskrigen dukker opp under dramatiske omstendigheter. Med en allianseoffiser i hælene på jakt etter smuglergods av en uvant natur.

    13. Heart of Gold - En av Inaras kollegaer trenger hjelp, Mel og mannskapet gir en hjelpende hånd.

    14.Objects in Space - En menneskejeger sniker seg inn i Serinity for å hente River, men rollene byttes om.

     

    Her finner en også en omtale av selve DVD`en, og hva jeg kan se så står det altså 14 episoder her også...? du kan sjekke selv her:

     

    http://www.cdon.com/main.phtml?nav=4182&na...6c63a8d2d758e17

     

    Og forresten, objektiv? hva er objektivt? du mener kanskje at objektivt er sannhet? eller at det du ser på tv er objektivt? at nyhetene er sanne? eller objektive?

     

    Vi lever i 2006, multimediesamfunnet, informasjonssamfunnet, er det ikke naivt å tro på objektivitet?

  3. Jeg kan ikke se at filmen kommer med en: "anbefalt fohåndsfilm"- merkelapp. Noe som absolutt burde vært et must ang. denne filmen. - og det at filmen er basert på serien Firefly, som var så dårlig at den ble kansellert etter 11 episoder(av totalt 14) sier vel nok til at dette måtte bli en fiasko?

     

    At jeg var våken, det kan du banne på. Men at jeg har gitt denne filmen 3/10 tyder gjerne på at jeg var den eneste som var våken under denne pressevisningen. Flere anmeldere stoppet meg i døren ut fra visningen for å be meg fortelle hva egentlig denne filmen handlet om, da de hadde duppet av etter bare få minutter.

     

    For å være ærlig burde en genre som Sci- fi western aldri blitt laget. At noen er interessert i å se en mutasjon av Bonansa og E.T sier vel litt mer enn de enn om det gjør om meg, som foretrekker filmer av en viss kvalitet.

×
×
  • Opprett ny...